Sveiki,
Galvoju pirkti Samsung BRB260187WW. @speedy kaip manot, ar geras modelis ar labiau vertėtų pažiūrėti kažką kitą? Kaina gali būti didesnė.
Dėkui
QUOTE(Dėdė Vytautas @ 2020 11 08, 18:17)
Galvoju pirkti Samsung BRB260187WW. @speedy kaip manot, ar geras modelis ar labiau vertėtų pažiūrėti kažką kitą? Kaina gali būti didesnė.
Šioje vietoje kaina nesvarbu. Tiesiog analogų nėra už jokią kainą. Neprišąla/nerasoja galinė sienelė. Nereikia atitirpinti šaldiklio skyriaus. šaldiklis, pagal reikalą, gali būti ir ne šaldiklis - galima perjungti į šaldytuvo režimą.Jei Jums tai aktuaiu - nėra alternatyvos.
QUOTE(Miti @ 2020 11 15, 19:46)
<p>@speedy, kaip manote ar vertas to kiek kainuoja</p>LIEBHERR IKBP 3560
Jei šio šaldytuvo gerąsias savybes matote taip pat kaip aš ir pakanka "perkančiųjų", tai vertas dėmesio modelis.Kiek pigesnė alternatyva KIF81PDE0 ~ 1050
Sveiki,
renkuosi tarp šių šaldytuvų kurį rekomenduotumėt?
Įmontuojamas šaldytuvas Samsung BRB260189WW/EF
Įmontuojamas šaldytuvas SAMSUNG BRB260176WW/EF
Įmontuojamas šaldytuvas SAMSUNG BRB260187WW, "baldiniai" vyriai
ačiū už pagalbą
Labas vakaras, ką rekomenduotumėt iš patikimų imontuojamų šaldytuvų kad nerasotų ir be šerkšno, kaina 700-800 Eu . Ačiū ;-)
Sveiki. Ieškau įmontuojamo šaldytuvo, savo jėgomis išsirinkau šį- Samsung BRB260034WW. Ar geras mano pasirinkimas ar patarsit kažką kitką?
Jei mano pasirinkimas nelabai geras, tai man svarbiausia, kad nevarvėtų vanduo ant galinės sienelės ir būtų nulinė zona arba kažkas panašaus, dydis 180-200.
Ačiū už pagalbą
Jei mano pasirinkimas nelabai geras, tai man svarbiausia, kad nevarvėtų vanduo ant galinės sienelės ir būtų nulinė zona arba kažkas panašaus, dydis 180-200.
Ačiū už pagalbą