Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(indraja190 @ 2017 01 30, 14:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="71401593" data-time="1485776633">
<div>
<p>Neblogi dirba konsultantai...tiesiog buvo siūlytas pagal parašytus gamintoju standartus ko pasekoje jis dirba garsiau tik labai nesmagu kad šis klausimas Jums buvo išspręstas pro pirštus...aš asmeniškai taip nepalikčiau...</p>
</div>
</blockquote>
<p>Galeciau toliau, bet tiesiog gaila sveikatos, ir ta laika skirsiu savo kudikiui. Bet gavusi atsakyma, atrasydama i laiska isdestysi uka galvoju. Jei eiciau toliau, nors neiznau ka reiektu daryti, ir ar to moteris is viso subjektyviai vertino negaliu pasakyti, nes man apsirode atvirskciai, akd dirba electrolux astovo naudai smile.gif bet, jie iaskiai pasake, kad vien duris kai uzdesim, bus blogai imontuotas saldytuvas, nes virsuje nebus orui iseiti groteliu (durys vientisos saldytuvo su virsutine spintele  ir atskiros saldiklio, groteles apacioje tik) jie teigs tada, kad garsas yra del to, nes blogai imontuotas saldytuvas smile.gif</p>

Tai nežinau kas Jums gamino baldus bet tiek viršuje tiek apačioje turi būti padarytas oro recirkuliacija tai pažymėta rodyklėmis....
vartotojo įkelta nuotrauka
Jūsų AEG gamintojas jai gerai pamenu rašo 34dB todėl net neįmontavus turėtumėte negirdėti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 30 sausio 2017 - 14:25

Na ir kas, kad durys vientisos. Bas mane taip pat vientisos. Bet gale yra vieta orui. kaip gamintojo brėžinyje nurodyta.
saldytuvas-aeg-scs51800f0-2-1.jpg
Papildyta:
Sudegs ar nesudegs, bet jis nebus jam reikalingame darbiniame režime. Todėl jis turi teisę sudegti, garsiau dirbti, naudoti daugiau elektros, ir pan.

Pas mus taip pat gale yra vietos, ten turi taitikti tam tikrus cm, jie uzlipe ant kedes, matavo, sake viskas gerai , tiek kie kreikia. Tik kabinosi kad durys be groteliu ir sudegs saldytuvas ir neteisingai imontuotas bus As kaip moteris zinoma, nesuprantu tam tikru niuansu :)

Atsakyti
http://www.rde.lt/pr...1aldytuvas.html

Ieškom tokio tipo gero šaldytuvo už priimtiną kainą. Kaip Jums šis variantas? Gali būti nerūdijančio plieno pilka spalva rolleyes.gif
Atsakyti
aš vis dar renkuosi šaldytuvą. blink.gif Sakykit, o Lietuvoje niekas neprekiauja Bosch KGN39VI45?
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 01 30, 15:49)
aš vis dar renkuosi šaldytuvą.  blink.gif Sakykit, o Lietuvoje niekas neprekiauja Bosch KGN39VI45?

Šis modelis jau negaminamas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jelivka @ 2017 01 30, 15:30)
http://www.rde.lt/pr...1aldytuvas.html

Ieškom tokio tipo gero šaldytuvo už priimtiną kainą. Kaip Jums šis variantas? Gali būti nerūdijančio plieno pilka spalva  rolleyes.gif

Neblogas modelis tik kažkaip pas juo kaina didoka.... blink.gif
http://www.kaina24.l...CFUuMGQodY4oK-w
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 30, 16:04)
Šis modelis jau negaminamas 4u.gif
Papildyta:

Supratau. smile.gif O jo atitikmuo būtų Siemens KG39NVI45?
gal galite dar kažkokių alterntyvų už pigiau pasiūlyti? Man aktuali metalo spalva, kuo mažiau triukšmo ir kuo didesnė talpa. Dar didelis piusas būtų zonos daržovėms ir mėsai kuo ilgiau išlaikyti.
Beje, vyras tra už standartinį plotį - 600. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 30 sausio 2017 - 16:21
QUOTE(Kikker @ 2017 01 30, 16:04)
Neblogas modelis tik kažkaip pas juo kaina didoka.... blink.gif
http://www.kaina24.l...CFUuMGQodY4oK-w

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 30, 07:45)
Bosch KGV36KL32

aciu uz pagalba,ta ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, naikinantys savo pilkąsias smegenų ląsteles su tuo klausimu "o kurį pirkti". Šiandien šita "šventė" atėjo ir į mano kiemą. Ryte, sąžiningai atitarnavęs be remonto daugiau nei 20 metų, tyliai užgeso mūsų Beko šaldytuvas. cray.gif Vyras sako, kad jam nepatiko persikraustymas į kaimą, o aš linkstu prie to, kad galutinai dabaigė nabagą lesto su paskutiniu metu padažnėjusiu elektros dingimu.
Tai va ir greit reik nuspręst kas jį pakeis. Ką rekomenduosit? Nes aš jau pasimečiau tarp vardų ir modelių gausybės. Nuvažiavau į senukus bent pačiupinėt šiuolaikinius modelius. Į akį krito LG GBB60PZGFS. Tada sėdau prie kompo ir pradėjau daugiau skaitinėti ir pasimečiau, nes skirtingi pardavėjai nurodo skirtingą komplektaciją ir parametrus. Na dar sakyčiau sunaudojama elektra skiriasi. Bet kai vieni rašo, kad tam konkrečiam modelyje yra nulinė zona, o kiti kad nėra, tai...
Taip kad prašau pagalbos ir patarimų.
P.S. Biudžetas max 500-700.
Atsakyti
Padėkit išsirinkti šaldytuvą laisvai pastatoma, metalo spalvos, 2 metru,no frost, 0 zona, tyliai veikiantis, biudžetas 1000 euru. Ačiū už pagalbą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astytux: 31 sausio 2017 - 23:25
QUOTE(Tajka @ 2017 01 31, 23:12)
... Nuvažiavau į senukus bent pačiupinėt šiuolaikinius modelius. Į akį krito LG GBB60PZGFS. Tada sėdau prie kompo ir pradėjau daugiau skaitinėti ir pasimečiau, nes skirtingi pardavėjai nurodo skirtingą komplektaciją ir parametrus. ...

Pasitikslinimui yra gamintojo puslapis.
Papildyta:
QUOTE(astytux @ 2017 02 01, 01:24)
Padėkit išsirinkti šaldytuvą laisvai pastatoma, metalo spalvos, 2 metru,no frost, 0 zona, tyliai veikiantis, biudžetas 1000 euru. Ačiū už pagalbą

Siemens KG39NVI45.
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2017 01 31, 21:12)
Sveiki visi, naikinantys savo pilkąsias smegenų ląsteles su tuo klausimu "o kurį pirkti". Šiandien šita "šventė" atėjo ir į mano kiemą. Ryte, sąžiningai atitarnavęs be remonto daugiau nei 20 metų, tyliai užgeso mūsų Beko šaldytuvas.  cray.gif Vyras sako, kad jam nepatiko persikraustymas į kaimą, o aš linkstu prie to, kad galutinai dabaigė nabagą lesto su paskutiniu metu padažnėjusiu elektros dingimu.
Tai va ir greit reik nuspręst kas jį pakeis. Ką rekomenduosit? Nes aš jau pasimečiau tarp vardų ir modelių gausybės. Nuvažiavau į senukus bent pačiupinėt šiuolaikinius modelius. Į akį krito LG GBB60PZGFS. Tada sėdau prie kompo ir pradėjau daugiau skaitinėti ir pasimečiau, nes skirtingi pardavėjai nurodo skirtingą komplektaciją ir parametrus. Na dar sakyčiau sunaudojama elektra skiriasi. Bet kai vieni rašo, kad tam konkrečiam modelyje yra nulinė zona, o kiti kad nėra, tai...
Taip kad prašau pagalbos ir patarimų.
P.S. Biudžetas max 500-700.

Modeliukas GBB60PZGFS turi FRESH Converter tai stalčius stalčius kuriame galite nustatyti temperatūrą mėsai, žuviai arba daržovėms laikyti.Yra A+++
Papildyta:
QUOTE(astytux @ 2017 01 31, 23:24)

Keleta modeliuku energetinė klasė: A+++,
Triukšmo lygis: 36 dB
BOSCH KGN39XI46
BOSCH KGN39AI45
SIEMENS KG39NVI45
SIEMENS KG39NAI45
,
Atsakyti