Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

Sveiki, dairomės šaldiklio. Gal rekomenduotumėt kažką patikimo. Reikia kuo didesnio - 185-200 cm aukščio, laisvai pastatomo, nofrost. Spalva neturi reikšmės. Gerai būtų pagamintas Vokietijoje, bet kažkaip greit užmečiau akį, tai tokių net nemačiau unsure.gif

Ačiū patarusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2020 06 26, 11:31)
Sveiki, dairomės šaldiklio. Gal rekomenduotumėt kažką patikimo. Reikia kuo didesnio - 185-200 cm aukščio, laisvai pastatomo, nofrost. Spalva neturi reikšmės. Gerai būtų pagamintas Vokietijoje, bet kažkaip greit užmečiau akį, tai tokių net nemačiau unsure.gif

Ačiū patarusiems 4u.gif

GSN36MI3V - 186 cm
GN 5275 - 195 cm.
GNP 3056 - 185 cm
Atsakyti

Sveiki,

Po 20 metų sugedo AEG šaldytuvas, kuriame jau taip šaldavo sienelė, kad baisu. Ėjau nusiteikusi, kad nenoriu jokių verkiančių sienelių, tačiau kaip pradėjau aiškintis, kad nieko negalima įdėti neuždengus, nes sudžius ar apdžius, tai tuomet vienintelį variantą radau LIEBHERR, kur sakė, kad sienelės neverkia, nes yra dviguba. Išsirinkau CBNies 4878 modelį, reikalingas 2m aukštis ir 60cm plotis, tačiau kaina sakyčiau gerokai kosminė. Aš dažnai darau tortus, kuriuos man reikia įdėti nakčiai ar ilgiau į šaldytuvą ir tikrai dažnai jų negaliu uždengti, tai nenorėčiau kad iš jų ištraukinėtų drėgmę. Liebherr ta 0 zona irgi nežinau ar ji patiks, ar ji naudinga? Gal kažkas kokių alternatyvų pasiūlysit?

Ačiū :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritute: 29 birželio 2020 - 21:37
QUOTE(Ritute @ 2020 06 29, 22:35)
Ėjau nusiteikusi, kad nenoriu jokių verkiančių sienelių, tačiau kaip pradėjau aiškintis, kad nieko negalima įdėti neuždengus, nes sudžius ar apdžius, tai tuomet vienintelį variantą radau LIEBHERR, kur sakė, kad sienelės neverkia, nes yra dviguba. Išsirinkau CBNies 4878 modelį, reikalingas 2m aukštis ir 60cm plotis, tačiau kaina sakyčiau gerokai kosminė. ...
Tas Liebherr su „DuoCooling“ šaldymo sistema. Bet tai jokia naujiena ir daug gamintojų naudoja „DuoCooling“ jau seniai. Pažiūrėkite kokį Samsung iš geresnių, bus talpus, su „DuoCooling“ ir daug pigiau.
Atsakyti

QUOTE(Ritute @ 2020 06 29, 22:35)
Ėjau nusiteikusi, kad nenoriu jokių verkiančių sienelių, tačiau kaip pradėjau aiškintis, kad nieko negalima įdėti neuždengus, nes sudžius ar apdžius, tai tuomet vienintelį variantą radau LIEBHERR, kur sakė, kad sienelės neverkia, nes yra dviguba. Išsirinkau CBNies 4878 modelį, reikalingas 2m aukštis ir 60cm plotis, tačiau kaina sakyčiau gerokai kosminė. ...
Tas Liebherr su „DuoCooling“ šaldymo sistema. Bet tai jokia naujiena ir daug gamintojų naudoja „DuoCooling“ jau seniai. Pažiūrėkite kokį Samsung iš geresnių, bus talpus, su „DuoCooling“ ir daug pigiau.

O gal kokį variantą pasiūlysit? Samsung man sakė vėdinimai iš šono, tai man netinka, nes statosi į nišą.

Atsakyti
QUOTE(Ritute @ 2020 06 30, 12:03)
Samsung man sakė vėdinimai iš šono, tai man netinka, nes statosi į nišą.
O tai tame filmuke kaip pastatytas Samsung?
Tai modelis RB36R8837S9. Jis ne tik statomas į nišą, bet ir jo gylis toks, kad neišsikiša iš virtuvinių baldų komplekto. tai vadinama Kitchen Fit™.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 30 birželio 2020 - 12:36

Sveiki. Dar neišsirinkau šaldytuvo  :blink: 

nu tiek nežinomųjų... dabar perskaičiau, šioje temoje, kad net Snaigė geriau nei Electrolux ar Beko... planavau, kas viskas bus iš Electrolux. Tai dabar klausimas, kurį šaldytuvą rinktis:

ENN3054EOW

ENG2854AOW

Ar BRB260076WW? cia Samsungas, bet jei jis patikimesnis ir išmanesnis, tai gal jį imti??? Ar tie 2 modeliai Electroluxo irgi patikimi? Pasimečiau! Nenoriu, kad būtų šlapios sienos, noriu, kad butų dažovių ir mėsos stalčiukai. Ai, beja, o BRB260076WW neišimamas iš prekybos? Ar verta pirkti tuos modelius, kurių nebegamins?

Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(Tobako @ 2020 07 08, 11:21)
Sveiki. Dar neišsirinkau šaldytuvo  blink.gif nu tiek nežinomųjų...  Nenoriu, kad būtų šlapios sienos, ...
Tada tik Samsung. Electrolux, AEG, Bosch, Liebherr, ir t.t. tokių neturi.
Atsakyti

Ačiū, speedy. Nu gerai. Tebūnie tos sienos ašarotos. Tada mane domina ar verta rinktis Electrolux, ar šie modeliai patikimi? Nesinori turėti skirtingų gamintojų. Tačiau, jei electroluxas nemoka gaminti šaldytuvų, rinksiuosi kas moka.

Atsakyti
QUOTE(Tobako @ 2020 07 08, 12:47)
...Nesinori turėti skirtingų gamintojų...
Turite abejonių, ar vieno gamintojo šaldytuvas neprimuš kito gamintojo orkaitės?
QUOTE(Tobako @ 2020 07 08, 12:47)
Tačiau, jei electroluxas nemoka gaminti šaldytuvų, rinksiuosi kas moka.
Electrolux'sas nemoka gaminti šaldytuvų su pinu "NoFrost". Be to, mano nuomone, Samsung ir patikimesni.
Atsakyti
Speedy, turiu klausimą jums. Nusižiūrėjau šaldytuvą bosch kgn36klec. Norėdama apžiūrėti boschus gyvai, apsilankiau keletoj parduotuvių. Vienoje pasakė, kad šis modelis gaminamas Lenkijos rinkai ir pas mus gali kilti problemų su garantiniu aptarnavimu( Lietuvoj netaisytų, vežtų į Lenkiją). Ar tai tiesa?
Atsakyti

O aš turiu dar vieną klausimą kuris neduoda ramybės... ar verta pirkti techniką (aišku gerą), kurios jau nebegamins?🤔

Atsakyti