Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(DiKu @ 2020 05 18, 18:36)
Sveiki, vyras nori pirkti šaldytuvą HITACHI R-BG410PRU6X (XGR). Gal atsiliepimų būtų?
Gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2020 05 19, 10:10)

Sveiki, kokia jūsų nuomonė, rimtai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2020 05 19, 12:36)
kokia jūsų nuomonė, rimtai ax.gif
Man patinka jo dizainas, funkcionalumas. parduodama sąlyginai nedaug, tai apie patikimumą kažko ir negaliu pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2020 05 19, 12:43)
Man patinka jo dizainas, funkcionalumas. parduodama sąlyginai nedaug, tai apie patikimumą kažko ir negaliu pakomentuoti.

Supratau. gal galite tada dar patarti kokį pirkti laisvai pastatomą sidabrinės spalvos šaldytuvą, ne baltos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2020 05 21, 19:31)
Supratau. gal galite tada dar patarti kokį pirkti laisvai pastatomą sidabrinės spalvos šaldytuvą, ne baltos spalvos.

O tai kodėl netinka tas, kus žiūrėjote?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2020 05 24, 19:30)
O tai kodėl netinka tas, kus žiūrėjote?

Sveiki, iš jūsų komentaro supratau,kad ne kas. Tai ar nenusipirksim katės maiše. Bus tik gražus už 800 eurų hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2020 05 24, 21:34)
Sveiki, iš jūsų komentaro supratau,kad ne kas. Tai ar nenusipirksim katės maiše. Bus tik gražus už 800 eurų  hmm.gif
Tai kad ne 800€, mažiau..
O blogo aš nesakiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2020 05 25, 08:47)
Tai kad ne 800€, mažiau..
O blogo aš nesakiau nieko.

Dėkoju už atsakymą, mes Buitex klientai, tai ir kainos jų mirksiukas.gif Internetu nepirkę tai va taip ir gaunasi ax.gif
Atsakyti
Laba diena, pribrendo reikalas įsirengti naują virtuvę ir išsirinkti buitinę technika. Strigo už akių šaldytuvas Hitachi R-WB730PRU6X (GBK). Vien dėl jo talpumo. Ar toks pasirinkimas būtų geras.
Šiuo metu naudojuosi šaldytuvu su šaldikliu no frost. Man patinka kad maistą šiek tiek išdžioviba, o ne kai tik viskas drėgsta.
Taigi iš esmės klausimas ar minėtas Hitachi modelis yra geras variantas, o gal reiktų pasižvalgyti į kitų gamintojų šaldytuvus? Ką rekomenduotumėt su no frost ?
Atsakyti

Sveiki, domina imontuojami saldytuvai standartinio dydzio. Svarbu, kad butu 0 zona ir no frost

Ziurejau  AEG SCE81816ZF ir 

SAMSUNG BRB260187WW 

O gal ka geresnio pasiulysit

Aciu

Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2020 06 01, 19:34)
Sveiki, domina imontuojami saldytuvai standartinio dydzio. Svarbu, kad butu 0 zona ir no frost Ziurejau  <span>AEG SCE81816ZF ir   SAMSUNG BRB260187WW  O gal ka geresnio pasiulysit

no frost pilnas ar tik šaldiklyje?
Atsakyti

no frost pilnas ar tik šaldiklyje?

Saldiklyje butinai, o saldytuve nezinau ar jis lb reikalingas :hmm:​ 

Atsakyti