Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(Arnas Mikaitis @ 2020 04 19, 10:07)
<p>Koks modelis?</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Klaudijaaa" data-cid="72647173" data-time="1587217515"><div><p>Tai gal priklauso nuo šaldytuvo nurodyto garso lygio, mano LG tai niekas neūžia. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p>

Mūsų šaldytuvas didesnis LG GBB62PZFFN, ieškojo ne tokio, tik pateikiau kaip pavyzdį, jog nebūtinai Nofrost garsus, senasis be jokių Nofrots buvo žymiai garsesnis. smile.gif
Atsakyti

Sveiki,

reikalingas šaldytuvas. Kadangi didelė virtuvė, galvoju apie 70cm pločio. Biudžetas iki 1500e, tad pradėjau tyrinėti Liebherr, tačiau kai pamačiau daug pigesnį Bosch KGN49AI40, nusviro rankos, nes nesuprantu, kodėl jis daug pigesnis, nors nematau kuo nusileidžiantis brangesniems.

Kas patinka Bosch:

- tik 38 dB(A), kas yra aktualu, nes virtuvė yra kartu su svetaine, bendras plotas apie 40kv

- šviežumo ir nulinės zonos

Galite parašyti, kodėl Liebherr daug brangesni? Dėkui

Atsakyti
QUOTE(Urvinis_z @ 2020 04 20, 16:32)
reikalingas šaldytuvas. Kadangi didelė virtuvė, galvoju apie 70cm pločio. Biudžetas iki 1500e, tad pradėjau tyrinėti Liebherr, tačiau kai pamačiau daug pigesnį Bosch KGN49AI40, ...
KGN49AI40 - nebetiekiamas. Tokio tipo Bosch geras pasirinkimas tiems, kas nenori šaldytuvo skyriuje rasojančios/šerkšnijančios galinės sienelės. Liebherr tokių nėra.
Atsakyti
Gavau atsakymą, kad jį keičia kitas Bosch modelis KGN49AIDP. O skirtumas tarp jo ir Liebherr yra tai, kad Bosch gaminamas Turkijoje ir kaina yra mažesnė, o Liebherr Austrijoje. Daugiau skirtumų nelabai žinau.
Atsakyti
QUOTE(Urvinis_z @ 2020 04 21, 13:23)
Gavau atsakymą, kad jį keičia kitas Bosch modelis KGN49AIDP. O skirtumas tarp jo ir Liebherr yra tai, kad Bosch gaminamas Turkijoje ir kaina yra mažesnė, o Liebherr Austrijoje. Daugiau skirtumų nelabai žinau.

Čia skirtumas:
Tokio tipo Bosch geras pasirinkimas tiems, kas nenori šaldytuvo skyriuje rasojančios/šerkšnijančios galinės sienelės. Liebherr tokių nėra.
Atsakyti

Laba diena,

Esu išsirinkusi šį šaldytuvą: Electrolux ENN3054EOW.

Ieškome iš kur įsigyti. Vienas tiekėjas, vietoj mano išsirinkto, pasiūlė šį: Whirlpool ART9620A+NF.

Ką manote? Ar vertas dėmesio?

Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2020 04 21, 18:13)
Esu išsirinkusi šį šaldytuvą: Electrolux ENN3054EOW. Ieškome iš kur įsigyti. Vienas tiekėjas, vietoj mano išsirinkto, pasiūlė šį: Whirlpool ART9620A+NF.

ENN3054EOW - A++, Whirlpool - A+. Bet ENN3054EOW Electrolux žada birželiui.
Atsakyti

Bet jų kaina pakankamai skirtinga. Jei skiriasi tik klasės vienu pliusiuku, nemanau, kad tai reikšmingas skirtumas.

Ką manote?

Mūsų baldai bus tik liepos mėn, tad terminas mums tinkamas.

Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2020 04 21, 18:54)
Bet jų kaina pakankamai skirtinga. Jei skiriasi tik klasės vienu pliusiuku, nemanau, kad tai reikšmingas skirtumas.
Electrolux dar turi "FreshBox" vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveiki,

Šiame forume padėjot išsirinkti šaldytuvą SAMSUNG BRB260076WW. Veikia labai tyliai, tik kartais (t.y. kelis kartus per dieną) pasigirsta toks pokštelėjimas, gan garsus. Nežinau kaip kitaip paaiškinti. Ir nesuprantu ar čia normalu ar taip neturi būti ir kažkas su juo negerai?
Gal kas turi tokį patį šaldytuvą ar forumo konsultantai kažką pakomentuos?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2020 04 24, 12:04)
Sveiki,

Šiame forume padėjot išsirinkti šaldytuvą SAMSUNG BRB260076WW. Veikia labai tyliai, tik kartais (t.y. kelis kartus per dieną) pasigirsta toks pokštelėjimas, gan garsus. Nežinau kaip kitaip paaiškinti. Ir nesuprantu ar čia normalu ar taip neturi būti ir kažkas su juo negerai?
Gal kas turi tokį patį šaldytuvą ar forumo konsultantai kažką pakomentuos?
Ačiū 4u.gif

Čia rasite vartotojo instrukciją. Skaitome nuo 109 psl.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2020 04 24, 16:33)

Ačiū 4u.gif Net į galvą neatėjo dėl garso skaityt instrukciją rolleyes.gif
Atsakyti