Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

Nera dureliu kol kas, bet juk matuoti turi saldytuvo veikima.. o ne kad jis be dureliu? ir apskritai sake jie nematuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indraja190: 30 sausio 2017 - 11:14
QUOTE(speedy @ 2017 01 30, 11:12)
O kaip siūlysite pamatuoti, jei šaldytuvas nesuintegruotas?
rolleyes.gif

Koks skirtumas ar įmontuotas ar ne triukšmingumas rašomas ne integruoto ....

QUOTE(indraja190 @ 2017 01 30, 11:14)
<p>Nera dureliu kol kas, bet juk matuoti turi saldytuvo veikima.. o ne kad jis be dureliu? ir apskritai sake jie nematuoja.</p>

Iš kokio esate miesto? Nes kiek žinau Electrolux atstovas visai neturėjo dalyvauti...
Atsakyti
Esu is Vilniaus. Dar tiesa, ziurejo kaip istatytas saldytuvas, na sako nelabai lygiai vienoje puseje didesnis tarpelis kitoje mazesnis. smile.gif bet man keista...kazkaip grynai dirbama tarode atstovui, ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 30, 13:15)
Koks skirtumas ar įmontuotas ar ne triukšmingumas rašomas ne integruoto ....

Nu-nu, tik kikerių neatsiklausė kaip rašyti ...
Papildyta:
QUOTE(indraja190 @ 2017 01 30, 13:39)
Dar tiesa, ziurejo kaip istatytas saldytuvas, na sako nelabai lygiai vienoje puseje didesnis tarpelis kitoje mazesnis. smile.gif bet man keista...

Jei prietaisas skirtas įmontuoti, jis turi būti įmontuotas ir teisingai. Nuo to gali priklausyti prietaiso darbinės charakteristikos.
Atsakyti

Papildyta:
Jei prietaisas skirtas įmontuoti, jis turi būti įmontuotas ir teisingai. Nuo to gali priklausyti prietaiso darbinės charakteristikos.

Bet juk kvailas pasakymas, kad uzsidesit plokste garsas bus mazesnis. GAl girdesi maziau, bet skeidziamas saldytuvo garsas bus toks pats koks dabar, ir 100 proc uzsidejus plokste vistiek virsytu, bet juk jie nematuoja....tai nesuprantu is viso, koks tikslas vaziuoti. :)

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 30, 11:42)

nu nu ...jokio skirtumo db rašomi neįmontavus šaldytuvo.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 30, 13:50)
...jokio skirtumo db rašomi neįmontavus šaldytuvo.....

Pagal ES direktyvas apibrėžimas įmontuojamas šaldytuvas: "įmontuojamasis aparatas – stacionarus šaldymo aparatas, kuris skirtas įmontuoti į spintelę, paruoštą nišą sienoje ar panašioje vietoje ir kuriam reikalinga baldų apdaila"
Ir neturėjo ką jie ten matuoti ...
Apie matavimus ES direktyvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 30 sausio 2017 - 13:09

Na tiek to, ka padarysi :) mes nezinojom kuris tylai idirba, paklausem konsultanto rekomendacijos. Reikejo turbut pries tai internete paziureti, cia pasikonsultuot :) yra kaip yra :) pirma karta toks nusivylimas, bet bet kokiu atveju AVITELOJE nebepirksime. bet turbut ten dirba zmones belekaip, arba turbut kiek gauna algos taip ir dirba.. :)

Atsakyti
QUOTE(indraja190 @ 2017 01 30, 13:40)
<p>Na tiek to, ka padarysi smile.gif mes nezinojom kuris tylai idirba, paklausem konsultanto rekomendacijos. Reikejo turbut pries tai internete paziureti, cia pasikonsultuot smile.gif yra kaip yra smile.gif pirma karta toks nusivylimas, bet bet kokiu atveju AVITELOJE nebepirksime. bet turbut ten dirba zmones belekaip, arba turbut kiek gauna algos taip ir dirba.. smile.gif
</p>

Neblogi dirba konsultantai...tiesiog buvo siūlytas pagal parašytus gamintoju standartus ko pasekoje jis dirba garsiau tik labai nesmagu kad šis klausimas Jums buvo išspręstas pro pirštus...aš asmeniškai taip nepalikčiau...
Atsakyti

Neblogi dirba konsultantai...tiesiog buvo siūlytas pagal parašytus gamintoju standartus ko pasekoje jis dirba garsiau tik labai nesmagu kad šis klausimas Jums buvo išspręstas pro pirštus...aš asmeniškai taip nepalikčiau...

Galeciau toliau, bet tiesiog gaila sveikatos, ir ta laika skirsiu savo kudikiui. Bet gavusi atsakyma, atrasydama i laiska isdestysi uka galvoju. Jei eiciau toliau, nors neiznau ka reiektu daryti, ir ar to moteris is viso subjektyviai vertino negaliu pasakyti, nes man apsirode atvirskciai, akd dirba electrolux astovo naudai :) bet, jie iaskiai pasake, kad vien duris kai uzdesim, bus blogai imontuotas saldytuvas, nes virsuje nebus orui iseiti groteliu (durys vientisos saldytuvo su virsutine spintele  ir atskiros saldiklio, groteles apacioje tik) jie teigs tada, kad garsas yra del to, nes blogai imontuotas saldytuvas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indraja190: 30 sausio 2017 - 14:07

Kaip pvz ikelsiu beveik identiska virtuve.

http://lt.lt.allconstructions.com/f/image/filename/0/9/99406/2008m.jpg jie teige, kad taip imontuotas saldytuvas yra blogai, nes ir virsuje turi buti groteles, jei nera, reiskai blogai imontuotas. saldytuvas galu gale sudegs :D

Atsakyti
QUOTE(indraja190 @ 2017 01 30, 16:05)
... bet, jie iaskiai pasake, kad vien duris kai uzdesim, bus blogai imontuotas saldytuvas, nes virsuje nebus orui iseiti groteliu (durys vientisos saldytuvo su virsutine spintele  ir atskiros saldiklio, groteles apacioje tik) jie teigs tada, kad garsas yra del to, nes blogai imontuotas saldytuvas smile.gif

Na ir kas, kad durys vientisos. Bas mane taip pat vientisos. Bet gale yra vieta orui. kaip gamintojo brėžinyje nurodyta.
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(indraja190 @ 2017 01 30, 16:08)
...jie teige, kad taip imontuotas saldytuvas yra blogai, nes ir virsuje turi buti groteles, jei nera, reiskai blogai imontuotas. saldytuvas galu gale sudegs biggrin.gif

Sudegs ar nesudegs, bet jis nebus jam reikalingame darbiniame režime. Todėl jis turi teisę sudegti, garsiau dirbti, naudoti daugiau elektros, ir pan.
Atsakyti