Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(Hopeidea @ 2020 04 04, 21:22)
Tai vat ir nesuprantu, kokių funkcijų jie neturi? smile.gifAr man jos svarbios?
Vienas iš tų dviejų akivaizdžiai skiriasi - nėra valdymo ekrano ant durelių - apie jį nekalbėsiu toliau. Kitas neturi greito atvėsinimo (atvežus iš parduotuvės didesnį produktų kiekį) šaldytuvo skyriuje funkcijos, garsinio signalo, įspėjančio apie atidarytas dureles, reguliuojamo rankenos apšvietimo, nerodomi klaidos kodai, neturi galimybės naudoti wi-fi adapterį.

Ačiū Jums, dabar daug aiškiau suprantu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 05 balandžio 2020 - 12:09

Sveiki, gal kas turite AEGSCS71800CO įmontuojama saldytuva? Ar normalu, kad jo kamera labai stipriai su daug ledo uzsala? Ar jis turi funkcija, kad kamera pati atitirptu? Aciu!

Atsakyti

Sveiki,

Ką manote, ar geras pasirinkimas? 

Šaldytuvas: BRB260187WW
Atsakyti
QUOTE(Konsolių Zona @ 2020 04 13, 14:51)
Ką manote, ar geras pasirinkimas? Šaldytuvas: BRB260187WW
Geras.
Atsakyti

Sveiki atnaujinu tema. Reikia saldytuvo virtuve su kambariu sujungta reikia itin tyliai ir neerzinancio. No frost nereikalingas nes ji padaro saldytuva daug triuksmengesniu. Buvau nusipirkes Samsung tai pridaviau su no frost labai garsiai uze erzino tiesiog net miegamajam girdedavosi.

Dabar renkuosi is Electrolux ir Bosch arba gal dar turite alternatyvu gali buti be labai daug funkciju bet kad tyliai veiktu. iki 380 euru :)

modeliai: 

Bosch KGV33VL31E

Electrolux EN3201MOX

Electrolux EN3601MOX

Atsakyti

Sveiki, gal kažką rekomenduositedominašaldytuvas iki 500€, įmontuojamas, būtų gerai no fresh. 😊

esu nusižiūrėjusi Samsung BRB260030WW 🤔

Atsakyti
QUOTE(Marija Petraitytė @ 2020 04 18, 03:37)
<p>Sveiki atnaujinu tema. Reikia saldytuvo virtuve su kambariu sujungta reikia itin tyliai ir neerzinancio. No frost nereikalingas nes ji padaro saldytuva daug triuksmengesniu. Buvau nusipirkes Samsung tai pridaviau su no frost labai garsiai uze erzino tiesiog net miegamajam girdedavosi.</p><p></p><p>Dabar renkuosi is Electrolux ir Bosch arba gal dar turite alternatyvu gali buti be labai daug funkciju bet kad tyliai veiktu. iki 380 euru smile.gif</p><p></p><p>modeliai: </p>Bosch KGV33VL31E<p><span>Electrolux EN3201MOX</span></p><p><span>Electrolux EN3601MOX</span></p>

Keista, nesenai nusipirkom pirmą šaldytuvą su nofrost, tai jokio garsumo nėra, net negirdžiu jo smile.gif
Atsakyti

Labai uze ir man samsungas. :/

Atsakyti

Neziurekit samsungo isvazida grazi dirba labai garsiai

Atsakyti
Tai gal priklauso nuo šaldytuvo nurodyto garso lygio, mano LG tai niekas neūžia. biggrin.gif
Atsakyti

Koks modelis?

Tai gal priklauso nuo šaldytuvo nurodyto garso lygio, mano LG tai niekas neūžia. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2020 04 18, 10:57)
Keista, nesenai nusipirkom pirmą šaldytuvą su nofrost, tai jokio garsumo nėra, net negirdžiu jo smile.gif

Du dalykai:
1. Kas vienam "beveik nesigirdi", kitam gali būti "BAISUS TRIUKŠMAS".
2. Yra šaldytuvai už 300€, yra už 600€. Manote jie vienodi?
Atsakyti