Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(butegle @ 2019 09 20, 00:19)
... Labai gaila, jis daug patrauklesnis buvo už Kgn36mlea. Šio modelio itin nepatraukli kamera....

O kur matėte "gyvai" KGN36MLEA?
Atsakyti
QUOTE(butegle @ 2019 09 20, 12:21)
<p>Dar gavau pasiūlymą vietoj kgn36ml3a rinktis kgn36nl30, sakė naujesnis modeliukas. Bet ar aš blogai kažką suprantu, ar kuo aukštesnė klasė tuo geriau? Tai 4serie tuėtų būt geriau už 2serie?</p>

Bosch KGN36NL30+nepatraukli ta pati šaldymo kamera.....kaip jau minėtame KGN36MLEA
Atsakyti

O kur matėte "gyvai" KGN36MLEA?

Gyvai nemačiau, internetinėse parduotuvėse žiūrėjau iš nuotraukų ir su pardavėjais bendravau. Kažin ar jį įmanoma gyvai apžiūrėti, nebent Lenkijoj...

Atsakyti

Bosch KGN36NL30+nepatraukli ta pati šaldymo kamera.....kaip jau minėtame KGN36MLEA

Šitą taip pat pastebėjau. O jei rankantis vis gi su ta "nepatrauklia" kamera, gal žinote kaip ta viršutinė lentyna  "veikia", ji išsitraukia ar tik kaip lentyna?

Gal žinote kokioj parduotuvėj realioj būna didžiausia Bosch šaldytuvų ekspozicina tikėtina?

Atsakyti

Šitą taip pat pastebėjau. O jei rankantis vis gi su ta "nepatrauklia" kamera, gal žinote kaip ta viršutinė lentyna  "veikia", ji išsitraukia ar tik kaip lentyna?

Gal žinote kokioj parduotuvėj realioj būna didžiausia Bosch šaldytuvų ekspozicina tikėtina?

Ši lentyna yra atvira ir ištraukiama.....nerasite ...visi Samsung išsistate.....kam pardavinėti gerus daiktus jai galima bėti š...ir gerai uždirbti....

Atsakyti

Ši lentyna yra atvira ir ištraukiama.....nerasite ...visi Samsung išsistate.....kam pardavinėti gerus daiktus jai galima bėti š...ir gerai uždirbti....

Šitą taip pat pastebėjau 😁 tik Lietuvoje ekspozicijose vieni samsung 😁😁😁 o jei ne tik  Bosch žiūrint, kažkaip neatrandu to tikrai man modelio pagal kainą... kokia nuomonė ir pasiūlymai iš Liebherr ar Siemens? 

Atsakyti

Šitą taip pat pastebėjau 😁 tik Lietuvoje ekspozicijose vieni samsung 😁😁😁 o jei ne tik  Bosch žiūrint, kažkaip neatrandu to tikrai man modelio pagal kainą... kokia nuomonė ir pasiūlymai iš Liebherr ar Siemens? 

Su Siemens tai dar sudėtingiau.....siūlau pasilikti prie KGN36KLEC pagaminto Turkijoje

Atsakyti

Su Siemens tai dar sudėtingiau.....siūlau pasilikti prie KGN36KLEC pagaminto Turkijoje

Ačiū 😉

Atsakyti

Labas rytas, man reikia patarimo, pagalbos :)

mūsų 5- asmenų šeimai (3 suaugę, 2 vaikai nuo 10 metų) reikalingas naujas šaldytuvas. 
iki 900-1000 €, aš norėčiau side by side. No frost, su 0 zona. Šaldyklyje BE ledukų gaminimo sistemos(nereikalinga funkcija).
plotis iki 100-120 cm, gylis iki 73 cm, ir aukštis virš 170 tinka. Spalva nesvarbu.

mano akys krypsta į  GN163130ZGB , GN163120X

RS7527THCSP

gal dar Snaigė dviduris dabar geras, nžn.

Arba statyti 2 atskirus? Ačiū už atsakymus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marilav: 25 rugsėjo 2019 - 10:24
QUOTE(marilav @ 2019 09 25, 12:23)
iki 900-1000 €, aš norėčiau side by side. No frost, su 0 zona. ...mano akys krypsta į  GN163130ZGB , GN163120X, RS7527THCSP

O kuris iš šių šaldytuvų,Jūsų manymu, yra su nuline zona?
Atsakyti

:huh2: hmm,

tikriausiai vėsesnė zona? ne 0

GN163130ZGB ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marilav: 25 rugsėjo 2019 - 10:43
QUOTE(marilav @ 2019 09 25, 12:42)
 tikriausiai vėsesnė zona? ne 0

Kažkas panašaus ... kiekvienas savaip vadina.
Atsakyti