Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 17

QUOTE(elysium @ 2019 07 23, 15:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="speedy" data-cid="72472921" data-time="1563883009"><div><p>Durelių montavimas Jums, naudojantis, rūpės mažiausiai. Vieni baldininkai labiau mėgsta vienokį, kiti - kitokį.
Gali būti.</p></div></blockquote><p></p><p>Speedy, dėkoju už atsakymus.</p><p></p><p>Turbūt liko vienintelis klausimas - o kokia nuomonė apie BRB260010WW? Matau, jog jis gerokai žemesne kaina, už 500eur sutilpčiau su pratęsta iki 5m garantija. Turi vienu pliusiuku mažiau (A+), o CoolSelect man apskritai nereikalinga f-ja. </p><p></p><p>Ar vertas dėmėsio, ar atmest vien dėl ekonomiškumo kategorijos? Pas jį lyg ir pilnas NoFrost, t.y. galinė sienelė matau ventiliuojama, be drain-hole. Kokie apskritai pastebėjimai dėl šio modelio būtų? Jo man nereikėtų laukti ilgai, galėčiau turėti net ir rytoj, kas irgi labai šaunu smile.gif</p><p></p>

Čia matyt vienas iš geriau sprendimu BRB260010WW+ papildoma garantija.....jis kaip ir visi kiti Samsung šaldytuvai pilnai turi No Frost sistemą.
Atsakyti

Čia matyt vienas iš geriau sprendimu BRB260010WW+ papildoma garantija.....jis kaip ir visi kiti Samsung šaldytuvai pilnai turi No Frost sistemą.

Pas Elektromarkt 515eur su 7metų garantija. Gaila nėra vyno butelių laikiklio. O šiaip visa kita man rodos man pakaktų, o ir piniginė nenukentėtų, nes buitinės technikos dar reikės pirkti nemažai :)

Kokie dar pastebėjimai apie BRB260010WW? Jei suprantu teisingai, čia tik vieno vožtuvo (ne twin-cooling)? T.y. oras iš šaldiklio maišosi su šaldytuvu? 

Atsakyti
QUOTE(elysium @ 2019 07 23, 17:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="72472954" data-time="1563886915"><div><p>Čia matyt vienas iš geriau sprendimu BRB260010WW+ papildoma garantija.....jis kaip ir visi kiti Samsung šaldytuvai pilnai turi No Frost sistemą.</p></div></blockquote><p></p><p>Pas Elektromarkt 515eur su 7metų garantija. Gaila nėra vyno butelių laikiklio. O šiaip visa kita man rodos man pakaktų, o ir piniginė nenukentėtų, nes buitinės technikos dar reikės pirkti nemažai smile.gif</p><p></p><p>Kokie dar pastebėjimai apie BRB260010WW? Jei suprantu teisingai, čia tik vieno vožtuvo (ne twin-cooling)? T.y. oras iš šaldiklio maišosi su šaldytuvu? </p>

Visi Samsung montuojami dviejų vožtuvu
Būtelių lentyną pagal poreikį galėsite įsigyti servise.
Ar gyvai matete šaldytuvus Samusng?

Atsakyti

Visi Samsung montuojami dviejų vožtuvu
Ar gyvai matete šaldytuvus Samusng?

Mačiau. Dabar dar atradau ir tai, jog yra dar ir toks BRB260030WW. Irgi A+, bet kaip suprantu iškart turi butelių laikiklį, o taip pat ir "nulinę" zoną (t.y. antrą stalčių). Jei anksčiau buvo dilema tarp ICUNS 3324 (prisibijau dėl didelio kiekio negatyvių review apie liebherr, nors jų netrūksta ir apie kitus gamintojus) ir Samsung, tai dabar jau dilema gaunasi ar BRB260010WW ar BRB260030WW  :hmm: HELP  :D 

Beje, turėjau omenyje ne butelių lentyną, o metalinį "tinklą". Kokia jų kaina gal žinote?

Atsakyti
QUOTE(elysium @ 2019 07 23, 18:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="72473011" data-time="1563894934"><div><p>Visi Samsung montuojami dviejų vožtuvu
Ar gyvai matete šaldytuvus Samusng?</p></div></blockquote><p></p><p>Mačiau. Dabar dar atradau ir tai, jog yra dar ir toks BRB260030WW. Irgi A+, bet kaip suprantu iškart turi butelių laikiklį, o taip pat ir "nulinę" zoną (t.y. antrą stalčių). Jei anksčiau buvo dilema tarp ICUNS 3324 (prisibijau dėl didelio kiekio negatyvių review apie liebherr, nors jų netrūksta ir apie kitus gamintojus) ir Samsung, tai dabar jau dilema gaunasi ar BRB260010WW ar BRB260030WW  hmm.gif HELP  biggrin.gif </p><p></p><p>Beje, turėjau omenyje ne butelių lentyną, o metalinį "tinklą". Kokia jų kaina gal žinote?</p>

Smalsu kokį modelį realybeje matete?
Kiek lakyklis kainuoj čia į servisą klausimas.
Atvirai pasakius ICUNS 3324 kaina man didoka..ir jau nebus jis gaminamas...aš asmeniškai už Siemens KI86NKD31
Atsakyti

Smalsu kokį modelį realybeje matete?
Kiek lakyklis kainuoj čia į servisą klausimas.
Atvirai pasakius ICUNS 3324 kaina man didoka..ir jau nebus jis gaminamas...aš asmeniškai už Siemens KI86NKD31

Dabar jau mačiau turbūt visus, bet kątik grįžau užsisakęs BRB260030WW. Rytoj per pietus pristatys 

Atsakyti
QUOTE(elysium @ 2019 07 23, 22:02)
kątik grįžau užsisakęs BRB260030WW. Rytoj per pietus pristatys </p>

Sveikinu! Gal galit isduot kur pirko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2019 07 24, 01:14)
Sveikinu! Gal galit isduot  kur pirko? 4u.gif

Ne problema: https://www.kaina24....ng-brb260030ww/
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2019 07 24, 00:14)
Sveikinu! Gal galit isduot  kur pirko? 4u.gif

Pirko https://www.elektrom...-hoCoEwQAvD_BwE
+ papildoma garantija ....manau kad tai pats geriausias sprendimas kai perki Samsung įmontuojama šaldytuvą +papildoma garantiją.
Atsakyti

Pirko https://www.elektrom...-hoCoEwQAvD_BwE
+ papildoma garantija ....manau kad tai pats geriausias sprendimas kai perki Samsung įmontuojama šaldytuvą +papildoma garantiją.

Teisingai, pirkau Elektromarkt - galbūt Jūs ten dirbate?

Apžiūrėjęs BRB260010WW šį modelį atmečiau, nes apatinė lentyna (virš daržovių stalčiaus) beveik nepanaudojama - stiklinė lentynėlė baigiasi geras sprindis nuo galo, ir prasideda toks iš plastmasės suformuotas "kalniukas". Šią problemą puikiai išsprendžia pas BRB260030WW toje pačioje vietoje esantis papildomas stalčius mėsai/žuviai.

Negana to, BRB260030WW dar turi ir metalinį butelių laikiklį, kas yra nice-to-have. Prireikus galima išimti, tačiau mano nuomone tai yra didelis patogumas  :)

Pirkau vakar vakare likus 10 minučių iki parduotuvės darbo pabaigos. Fizinėje parduotuvėje nuo Internetinės svetainės šiek tiek skiriasi siūlomi L/XL paketai. Norėdamas pratęstos garantijos, bei nemokamo pristatymo ėmiau su XL (7m), ir tik grįžęs namo supratau, jog perkant Internetu pristatymas ir L plane nemokamas, o garantijos iš viso 5-iems metams man tikrai pakaks (L planas). Internete jie taip pat kainuoja pigiau. Šiandien ryte nuvažiavau į parduotuvę, paaiškinau situaciją, ir išėjau patenkintas, nes padarė kainos korekciją ir pagražino pinigėlių.

Reziume - BRB260030WW su 5 metų garantija ir kitos dienos pristatymu man kainavo 535eur.

Sveikinu! Gal galit isduot kur pirko? 4u.gif

Jei neturite galimybės nuvykti apžiūrėti fiziškai, bet svarstote apie šio įrenginio pirkimą, galite pažiūrėti čia - https://www.youtube....h?v=px6jnyu7Vww

Būtinai čia vėliau sugrįšiu pakomentuoti paties įrenginio, tačiau jį "tyrinėjant" parduotuvėje man jis labai patiko. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elysium: 24 liepos 2019 - 12:41

Šaldytuvas SAMSUNG BRB260187WW Ar [color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3]AEG SCE81926TS[/size][/font][/color] [color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3]o gal [/size][/font][/color][color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3]AEG SCE81826TF..[/size][/font][/color] [color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3][/size][/font][/color]

Atsakyti

Šaldytuvas SAMSUNG BRB260187WW Ar [color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3]AEG SCE81926TS[/size][/font][/color] [color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3]o gal [/size][/font][/color][color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3]AEG SCE81826TF..[/size][/font][/color] [color=#0D0D0D][font="Times New Roman"][size=3][/size][/font][/color]

Atsakyti