Na man del veikimo garso ir elektros sanaudu. kas parasyta tech netinka, reikia realios info. nes pas mus jis labai garsiai dirba.. tai vat idomu ar turim gedima ar is tikruju jis garsiai dirba nors aprasyme parasyta, kad itin tyliai dirba.
Tai kviestis reikia meistriukus ...atvažiuos su aparatūrą nustatys koks triukšmo lygis ir žinosite ar tai gedimas ar ne...
Įjungus šaldytuvą 2 dienas nekreipkite dėmesio į garsus.
O šiaip garsiai/tyliai labai subjektyvus dalykas.
Bet kokiu atveju Jūs jo neturite girdėti...dirba jis tik 35 dB visgi rekomenduoju kreiptis į servisą
Anksčiau Jūsų siūlytus man įsidėjau į "dreamboxą". Bet dar dairausi.
Kaip minėjau noriu talpaus. Ypač šaldiklyje, kad būtų gausiau vietos.
No frost bent šaldiklyje. Šaldytuve taip pat negasdina no frostas (turėjau jau šaldytuve su šia funkcija tik beko).
0 ar fresh zona.
Ekonomiško.
Neatmetu galimybės pirkti side by side arba šaldytuvas+šaldiklis.
Jei pirkti šaldytuvą su šaldikliu apačioje tai biudžetas iki 700 (na jei labai geras variantas galima padidinti biudžetą).
Jei side by side arba šaldytuvas+šaldiklis tai kaina 1200-1400.
Jūs siūlėte vietoj side by side sujungtus prietaisus. Kur galėčiau daugiau informacijos rasti apie galimus sujungti prietaisus nei jų kainas?
Sveiki, renkuosi ne pirma buitine technikos preke , ir be jusu patarimo neisvietos
nusiziurejom saldytuva Samsung RFG23UERS1/XEO kaina tinkama aprasimas kaip ir dziugina, tik neturejus saldytuvo su jokiu no frost, esu girdejus, kad labai isdziusta ir greit suvysta produktai, bei pats saldytuvas garsei dirba. Siemens raso , kad turi kazkokius rasos laselius, kad palaikyti produktu dregnuma. Ar galite pakomentuoti pliusus- minusu, gal kita modeliuka konkurenta, na bet Liebherr stiprei perbrangu . Aciu uz info.
Sveiki, renkuosi ne pirma buitine technikos preke , ir be jusu patarimo neisvietos </p>
<p>nusiziurejom saldytuva Samsung RFG23UERS1/XEO kaina tinkama aprasimas kaip ir dziugina, tik neturejus saldytuvo su jokiu no frost, esu girdejus, kad labai isdziusta ir greit suvysta produktai, bei pats saldytuvas garsei dirba. Siemens raso , kad turi kazkokius rasos laselius, kad palaikyti produktu dregnuma. Ar galite pakomentuoti pliusus- minusu, gal kita modeliuka konkurenta, na bet Liebherr stiprei perbrangu . Aciu uz info.</p>
Šaldytuvo ir šaldiklio skyriai valdomi atskirai. Oro nepatenka iš vieno į kitą, todėl šaldytuve palaikoma tinkama drėgmė, kad daržovės išliktų šviežios, o šaldiklis visuomet būna sausas ir neskleidžia nemalonaus kvapo.Šiai dienai nereikia bijoti šaldytuvo kuris turi No Frost šaldymo sistemą
Dėl garso irgi tai tik mitas yra firmų kurios gamina su No frost sitema ir turi tik 36 dB
Sveiki, ieškome imontuojamo šaldytuvo, tačiau didelių su šaldiklių jų kaip suprantu nebūna... Tad nusprendėme šaldiklį statyti atskirai, bet kitoje patalpoje, todėl šaldytuvo reiktų su šaldymo kamera arba minimaliu šaldikliu. Taip pat būtų gerai, kad šaldytuvas būtų su No frost sistema, metalo vyriais, nuline ar fresh zona. Ar turėtumėt parekomenduoti kokį modelį? Ar visgi nežiūrėti montuojamų?
Keleta modeliuku
SIEMENS KI81RAF30
LIEBHERR IKB3510