Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 21:18)

Paskui ką, mus? Protinga nauja narė atėjo, gal paskui ją visos antivakserės kaip šunys sulėkė čia paloti blink.gif

O kiek metu tavo vaikui, ar gqlima suzinoti? Ir kaip supratau, tu vyro neturi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 22:17)
Tu mane...
TAu neiseina, labiau panasesne i cambala.

As pati jas pastoviai knisu, dulkeles nuvalau.

nu, įsivaizduoji?
eik tu. Tai aš jūsiškė? biggrin.gif

mažokai kaip tais?!
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 22:14)
niekas neipareigojo ar galima kazkaip juos sustabdyti? zmones vienijasi , nes nepritaria priespaudai, represijom diktaturai, o tarp mases zmoniu zinoma yra visokiu. Man pvz autoritetai tokie zmones kaip Vegele, visi ten kiti pasisake medikai, teisinikai . O idejiniu lyderiu nera, nes ne uz idejas kovojama, o tik uz elementaria teise i savo kuna.
keista,kaip feministes, kurios pasisako uz teise i savo kuna, net su teise dle to nuzudyti kita zmogu, dabar sia teise is zmogaus nori atimti..

GAlima, elementaru, nedalyvauti ju rengiamam susiburime.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 21:19)

A perdavei marcioms linkejimus? biggrin.gif Sakyk 'burbanti perduoda uzuojautą' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 23:19)
O kiek metu tavo vaikui, ar gqlima suzinoti? Ir kaip supratau, tu vyro neturi?

Tau mano vyras parūpo biggrin.gif ?Ot išdykėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 21:21)
Tau mano vyras parūpo biggrin.gif ?Ot išdykėlė biggrin.gif

Zinai...manau santykiai pas jus šalti, nes neskaiciau ne vieno net juokelio apie tavo dieduli, is taves. Nieko. Taip nebuna, kai yra vyras namie, nes vistiek karta kita islenda koks pasakojimas qpie savo kūgelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 22:20)
nu, įsivaizduoji?
eik tu. Tai aš jūsiškė? biggrin.gif

mažokai kaip tais?!

Tu esi cambalos dvyne sesuo. GAl tu esi net silpnesne, tau reikia palaikymo, gaujos, uznugario.

Cambala yra katinas vaiksciojanti viena, ka ne karta yra deklaravusi. Jei ne tu, gal ir pacios sutveje butu, kas ja zino. O dabar, jai kaip ir...

Cia tu apie ka, ir lyginant su kuo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 21:25
Moonte, a perdavwi mano uzuojauta savo marcioms? Greiciau perduok, noriu isgirsti ju atsakyma ir atsijungti is mamku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 22:24)
Tu esi cambalos dvyne sesuo. GAl tu esi net silpnesne, tau reikia palaikymo, gaujos, uznugario.

Cambala yra katinas vaiksciojanti viena, ka ne karta yra deklaravusi. Jei ne tu, gal ir pacios sutveje butu, kas ja zino. O dabar, jai kaip ir...

Cia tu apie ka, ir lyginant su kuo?

kad aš iki Lutukės ir kitų forume irgi viena buvau skaityk. Kuo aš kalta, kad prisijungė žmonės, su kuriais sutariu? Tai tik įrodo, kad aš ne psich. odinočka kaip ta neminėtoji smile.gif

tai vis sakai ją stūmi nuo jūsų grupuotės? bet kai tik ateina, vėl priimi. Kokia tu nestabili, neapsisprendusi. Visai vėjo draikoma smile.gif

kai papie ką? apie tavo smegenų dulkes, kurias per mažai valai. Pati rašai, pati nebesigaudai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 22:31)
kad aš iki Lutukės ir kitų forume irgi viena buvau skaityk. Kuo aš kalta, kad prisijungė žmonės, su kuriais sutariu? Tai tik įrodo, kad aš ne psich. odinočka kaip ta neminėtoji smile.gif

tai vis sakai ją stūmi nuo jūsų grupuotės? bet kai tik ateina, vėl priimi. Kokia tu nestabili, neapsisprendusi. Visai vėjo draikoma smile.gif

kai papie ką? apie tavo smegenų dulkes, kurias per mažai valai. Pati rašai, pati nebesigaudai...

O kas tave kaltina. Toks toki traukia. Nesiteisink ko verta ta ir turi.

Kodel stumiu, man ji nemaiso, as jai daugiau maisau su savo pamokslais. Nepamenu, kad ja kas varytu, jai uztenka apdairumo neuzsirauti. O prie ko cia as... Aaaa, cia taip bandai Montevertiskai-cambaliskai igelti. Supratau.

Smegenu... As rasiau apie lentyneles, jei ka, tai daugiau rieviu atitikmuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 21:36
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 22:35)
O kas tave kaltina. Toks toki traukia. Nesiteisink ko verta ta ir turi.

Kodel stumiu, man ji nemaiso, as jai daugiau maisau su savo pamokslais. Nepamenu, kad ja kas varytu, jai uztenka apdairumo neuzsirauti. O prie ko cia as... Aaaa, cia taip bandai Montevertiskai-cambaliskai igelti. Supratau.

Smegenu... As rasiau apie lentyneles, jei ka, tai daugiau rieviu atitikmuo  biggrin.gif

eik tu, ką tu sakai? ji jau tiek užsirovė kad. Ypač po to, kai Mają Di prakeikė.
Žodžiu, gyvenk toliau su savo pieliena ant akių biggrin.gif tau gi labai patogu. Reikia gi kovinį šuniuką prisilaikyt. Tu juk baili 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 22:46)
eik tu, ką tu sakai? ji jau tiek užsirovė kad. Ypač po to, kai Mają Di prakeikė.
Žodžiu, gyvenk toliau su savo pieliena ant akių biggrin.gif tau gi labai patogu. Reikia gi kovinį šuniuką prisilaikyt. Tu juk baili 4u.gif

Maziau uz tave biggrin.gif
O prie ko Maja Di? Siuo atveju svarbiau, kaip vertina Nakvisa, kuri sukure uzdara tema.

Oi, cia itariu, man rekejo isizeisti biggrin.gif
Boba metuose, o elgiasi kaip mazvaike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 21:51