Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 21:32)
Tuk tuk, kas namie?</p><p>Juokiuosi, NES covid ne juokas ir iškerta net sveikuolius. Tad argumentai apie pasitikėjimą imunitetu yra...nu..tavo lygio, sakykim taip.</p>

Alio, dar viena Marsiete, vaikus gimdyti irgi ne juokas. Juokis, kai pagimdysi armiją, t.y. daugiau nei du. O dabar juokiesi tik iš savęs pačios biggrin.gif Būna moterys pagimdo du sveikus, o trečias - invalidas. Tai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 20:58)
koks skirtumas iš o tyčiotis? Montekrista teigia, kad labai lengvai gimdytų, jei dar būtų pastojus. O jei jos diedas nebūtų kastratas ir jei realiai pastotų ir pagimdytų prastai, su komplikacijomis, tai galėčiau išjuokinėti? Pritartum, prisidėtum?

nu man irgi tokei isitikinimai labai juokingi.
Mano drauge pirmus du labai greit pastojo, lengvai gimde, namuose viena abu, o trecia sunkiai pastojo, pries tai turejo persileidima ir vaziavo jau i ligonine buvo viksreles pirmeiga ir sake patyriau, kas yra gidmymo skausmai.... taigi, visos tokios issitikinusios su savo 10 nestumu ir lengvu gimdymu man elementariai keistos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 21:31)
kasgali garantuoti, kad jie nera valdziso infiltruoti, jei ne kokie vadai, o tik zymesni labiau matomi zmones... daug zmoniu jiem nepritaria,  bet jie ir nebenoori tokioje visuomeneje gyventi, kur tokiso represijos, ta geria parode susirinke medikai, mosklinikai, kuriu tu is principo neziuri, nes sugrius tavo meo pasaulelis... unsure.gif
nes kitu argumentu jus neturit, tik kelis klaunus issikande ir tiek, o apie esme nesnekat, apie ka zmones sneka, medikai, mosklininkai, teisininkai....patogu dengtis tais klaunais...

TAip, taip, ne kitaip... Pirmo sakinio pakako mirksiukas.gif
Patogu, permesti atsakomybe valdziai, net ir uz judejimo idejinius lyderius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 21:32)
O as niekada nesutarsiu su zmogumi, kuris vadina sao vaikus siukslemis, pateisina zoofilija, smurtauja pries zmona, samoningai kurpia kito nario zinute, prakeikineja neitikusius oponentus ir t.t. ir t.t. Ka vertingo toks zmogus galetu pasakyti...

Sorry, as ir taip daug parasiau, kitko neskaiciau.

Kodėl? juk sutari su kitais baisybėmis, kurie nekaltus žmones žudikais vadina, išjuokinėja, nors pačios dar daugiau smirda ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 21:33)
Nu žinoma, reikėjo nesisaugot ir gimdyt kiek gausis 😅 pasakė bevaikė senstelėjusi orchidėja 🤭🤭🤭</p>

ne, tiesiog užtektų neturint įrodymų, kad daug pagimdysi netauzyti nesąmonių. Atrodo taip paprasta, bet tavo galvelei per sudėtinga. Te biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Žo, n istorijų, kaip imunitetas tyliai rūko kamputyje, kol sveikuoliai su triūbelėm nosyje paipaliojasi. Vieni renkasi gyvent XXI amžiuje, kiti-XVI. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 21:01)
Skiepu pavojingumas yra neesminis dalykas.
Cia tas pats, kaip isprievartavimo pagrndine problema padaryt, ar skaudejo ar pastojai, ligomis irgi neuzkrete, ko nepatenkinta del tokios smulkmenos

BUTENT 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Mano drauge pirmus du labai greit pastojo, lengvai gimde, namuose viena abu, o trecia sunkiai pastojo, pries tai turejo persileidima ir vaziavo jau i ligonine buvo viksreles pirmeiga ir sake patyriau, kas yra gidmymo skausmai.... taigi, visos tokios issitikinusios su savo 10 nestumu ir lengvu gimdymu man elementariai keistos.

Kokia tu draugė? Galėjai gi pamokyti, kaip mintimis prisišaukt nėštumą 😆😆😆 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 21:33)

tai va. Mažų mažiausiai keistos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 21:11)
Prie ko čia tai? Ana trenerė kaip suprantu už save kalbėjo, tikėjo, kad turi imunitetą. O Montekrista šventai tiki, kad armiją pagimdytų nė nebandžiusi biggrin.gif Kuo jos kitokios abi? biggrin.gif

Kiek as zinau, ji neketina daugiau gimdyti.
Kita vertus, saziningai, as nevisai pagaunu kampo. Ka reikia lyginti.
Atsakyti

Kiek as zinau, ji neketina daugiau gimdyti.
Kita vertus, saziningai, as nevisai pagaunu kampo. Ka reikia lyginti.

Nu kažką. Svarbu parėkt 😆

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 21:36)
<p>Žo, n istorijų, kaip imunitetas tyliai rūko kamputyje, kol sveikuoliai su triūbelėm nosyje paipaliojasi. Vieni renkasi gyvent XXI amžiuje, kiti-XVI. </p>

o iš kur tu žinai kaip tu gyvenai 16 amžiuje? gal migrenos tada neturėjai, nes natūraliai valgei ir tabletkų neryjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 21:36)
Kodėl? juk sutari su kitais baisybėmis, kurie nekaltus žmones žudikais vadina, išjuokinėja, nors pačios dar daugiau smirda ir t.t. smile.gif

Na matyt, tos baisybes man yra didesnes, kurias isvardinau, nei kitu padarytos. Kaip sakoma mes formuojame savo rata.
Atsakyti