Alio, dar viena Marsiete, vaikus gimdyti irgi ne juokas. Juokis, kai pagimdysi armiją, t.y. daugiau nei du. O dabar juokiesi tik iš savęs pačios Būna moterys pagimdo du sveikus, o trečias - invalidas. Tai?
Alio, dar viena Marsiete, vaikus gimdyti irgi ne juokas. Juokis, kai pagimdysi armiją, t.y. daugiau nei du. O dabar juokiesi tik iš savęs pačios Būna moterys pagimdo du sveikus, o trečias - invalidas. Tai?
nu man irgi tokei isitikinimai labai juokingi.
Mano drauge pirmus du labai greit pastojo, lengvai gimde, namuose viena abu, o trecia sunkiai pastojo, pries tai turejo persileidima ir vaziavo jau i ligonine buvo viksreles pirmeiga ir sake patyriau, kas yra gidmymo skausmai.... taigi, visos tokios issitikinusios su savo 10 nestumu ir lengvu gimdymu man elementariai keistos.
nes kitu argumentu jus neturit, tik kelis klaunus issikande ir tiek, o apie esme nesnekat, apie ka zmones sneka, medikai, mosklininkai, teisininkai....patogu dengtis tais klaunais...
TAip, taip, ne kitaip... Pirmo sakinio pakako
Patogu, permesti atsakomybe valdziai, net ir uz judejimo idejinius lyderius.
Sorry, as ir taip daug parasiau, kitko neskaiciau.
Kodėl? juk sutari su kitais baisybėmis, kurie nekaltus žmones žudikais vadina, išjuokinėja, nors pačios dar daugiau smirda ir t.t.
Papildyta:
ne, tiesiog užtektų neturint įrodymų, kad daug pagimdysi netauzyti nesąmonių. Atrodo taip paprasta, bet tavo galvelei per sudėtinga. Te
Žo, n istorijų, kaip imunitetas tyliai rūko kamputyje, kol sveikuoliai su triūbelėm nosyje paipaliojasi. Vieni renkasi gyvent XXI amžiuje, kiti-XVI.
Cia tas pats, kaip isprievartavimo pagrndine problema padaryt, ar skaudejo ar pastojai, ligomis irgi neuzkrete, ko nepatenkinta del tokios smulkmenos
BUTENT
nu man irgi tokei isitikinimai labai juokingi.
Mano drauge pirmus du labai greit pastojo, lengvai gimde, namuose viena abu, o trecia sunkiai pastojo, pries tai turejo persileidima ir vaziavo jau i ligonine buvo viksreles pirmeiga ir sake patyriau, kas yra gidmymo skausmai.... taigi, visos tokios issitikinusios su savo 10 nestumu ir lengvu gimdymu man elementariai keistos.
Kokia tu draugė? Galėjai gi pamokyti, kaip mintimis prisišaukt nėštumą 😆😆😆
tai va. Mažų mažiausiai keistos
Kiek as zinau, ji neketina daugiau gimdyti.
Kita vertus, saziningai, as nevisai pagaunu kampo. Ka reikia lyginti.
Kiek as zinau, ji neketina daugiau gimdyti.
Kita vertus, saziningai, as nevisai pagaunu kampo. Ka reikia lyginti.
Nu kažką. Svarbu parėkt 😆
o iš kur tu žinai kaip tu gyvenai 16 amžiuje? gal migrenos tada neturėjai, nes natūraliai valgei ir tabletkų neryjai
Na matyt, tos baisybes man yra didesnes, kurias isvardinau, nei kitu padarytos. Kaip sakoma mes formuojame savo rata.