Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 21:36)
TAi zinoma kol pats nepakliuni i reanimacija, kaip ana sveikuole is laikrascio.

Mirti geriau nei gyvent tarp issigimusiu psichopatu. Manaii tas zaidimas tuo ir baigsis... Pavakcinuos ir baigs zaisti...

Taip nebuna
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 19:19)
Parasysiu ziauriai, bet neskiepytu mirsta daugiau, nei paskiepytu bendrai sudejus, kurie mirsta nuo skiepo komplikaciju, ar del ligos pasekmiu.
Papildyta:
Gydytojams padekojo?

nes taip ar taip nuo visko neprisiskiepysi, toks gyvenimas. Bet ar dėl to nuodytis save? O tai kas, jei plyta ant galvos užkris? Juk irgi būna. Kaip saugotis siūlytum?
Atsakyti
Lutuke, ar atvažiuosi palaikyti durnių maršo? Ar tik SM loti gudri?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 20:15)
Kodėl kvaila? Sirgo, užtat supranta ką reiškia sirgti. Mano viena draugė irgi smarkiai sirgo rudenį, po 180 dienų ėjo skiepytis, nes antikūnų mažai buvo likę.

antikuniu skaicius, nera joks esminis rodiklis, kaip zmogus vel sirgs doh.gif Tai tik rodo, kad zmogus prasirgo sia liga.
Mokslinikai nustate, kad delta atmaina serga lengviau persirge, nei pasiskiepyje.

jum tiek nesamoningu propogandu pirkiso valdzi ai galvas per ziniasklaida, kad net baisu darosi. kazin kiek turetum antikuniu dabar nuo vejauraupiu, raudoniukes? kaip manai?

jus taip ruosiates visa likusi gyvenima skiepytis, nes uz pusmecio vel neliks antikuniu?

nu biski nors mokslu pasidomek, nors kruopelyte pati, ne is delfiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 20:45)
nu tai? kas negerai? o kaip tu migrena sergi, o tokią krūtą lauži? tai gal irgi išjuokt?

O ji kada nors juokesi is migrenos, ar ligos padariniu?

Itariu, motekrista, juokesi, is zmogaus isitikinimo, kad jo jau imunine sistema tai atlaikys... O pasirodo ne, dar ir su ziauriomis komplikacijom. VA ir dingo kazkur ligones kategoriskumas pries skiepus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:37)
<p>Baisu tai, kad nėra bendro vardiklio-mano mama, su sveikata n bėdų, prasirgo kaip sloga, gripu lengvu, o draugė, už mane jaunesnė, aktyvistė, vos iki wc nusitempdavo, 3 sav paipaliojosi beveik iki ligoninės. O dar kai pamatai tokias kaip Vilkienė ligoninėj, tai supranti, kad dportuok, ėsk lapus, o covidui dzin</p>

yra vienas arkliukas dėl ko taip. Bet aišku, tokioms kiaulėms kaip jūsų pusė aš to nepasakysiu smile.gif šiaip jei ką, mokslininkai apie tai rašė, tai ieškokitės pačios, sėkmytės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 19:47)
Mano gydytoja sake, kad viskas priklauso nuo turimo t.y. IGYTO PER GYVENIMA imuniteto, kuri suformavo visi zmogaus pries tai buve susirgimai. Greiciausiai tavo mamos imunine sistema, dalinai buvo pasiruosusi atpazinti virusa, todel ir neivyko pertekline reakcija, kuri ir kelia didziausias komplikacijas.

pasakos. Ne tai, neatspėjai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 20:46)
nes taip ar taip nuo visko neprisiskiepysi, toks gyvenimas. Bet ar dėl to nuodytis save? O tai kas, jei plyta ant galvos užkris? Juk irgi būna. Kaip saugotis siūlytum?

Na matai, susirgus, nenori zmones apsiriboti toks gyvenimas...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 20:49)

AS tikiu mediku kuris mane isgyde. Ir kurio deka as esu remisijoje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 21:46)

Cia ne skiepai visai problema... Negi manai, kad kazkas sugalvojo zaisti skiepais ir daugiau niekuo. Cia sukista daug pinigu ir itakos i sita afera... Zaidimas medicinos seseles su svirkstais, cia jau butu vaiku lygis...

ZIurekit visas priemones Namu arestai, valstybiu uzdarymai, valstybiu regionu uzdarymai. verslo kontrole dabar bandoma selektyvi kontrole pagal kazkoki pozymi. O jus dar tikite, kad kazkas cia svirkstais nori medseseles pazaisti...

Uzsiberzkite sau raudona linija. Va galimybiu pasas, svirkstai...
Jei viskas tuo baigsis, tai ar as neteisus ar kazkas viskas sustabde. Neidomu, ir puiku.
Bet jei pamatysit kad dar kazkas daugiau, tai jau ruoskites pilietiniam karui. Gal nekariauti, bet pamastykit kur galesit isgyvent ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 20:14)
Aga, profesiją ir vardus pavardes.</p>

jūsų pusė taip ir reikalaudavo. Gavot savo bumerangą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 19:47)
Lutuke, ar atvažiuosi palaikyti durnių maršo? Ar tik SM loti gudri?

Eik į savo tema, bite Maja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 20:45)
Mirti geriau nei gyvent tarp issigimusiu psichopatu. Manaii tas zaidimas tuo ir baigsis... Pavakcinuos ir baigs zaisti...

Taip nebuna

TAvo teise. Uzuojauta.
Man pasiseke labiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 21:49)

Moontes gydytoja teisingai aiskina
Atsakyti