Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 19:15)
nes debilų šaika esat
o tai kaip mums tada reiktų lūžti, kai po visų skiepų ir + 14 dienų žmonės numiršta nuo kovido ar nuo trombo po skiepo? nepagalvojai? aišku, kad ne, juk galvojimas tavo silpniausia pusė biggrin.gif

Parasysiu ziauriai, bet neskiepytu mirsta daugiau, nei paskiepytu bendrai sudejus, kurie mirsta nuo skiepo komplikaciju, ar del ligos pasekmiu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72866464" data-time="1630426597"><div><p>Linkiu jai pasveikti. Tikiuosi, padekos gydytojams, kad ja isgelbes.</p></div></blockquote><p>Tai pasveiko smile.gif</p>

Gydytojams padekojo?
Atsakyti

Parasysiu ziauriai, bet neskiepytu mirsta daugiau, nei paskiepytu bendrai sudejus, kurie mirsta nuo skiepo komplikaciju, ar del ligos pasekmiu.
Papildyta:

Gydytojams padekojo?

Aš nzn, tikiuosi :) 

Šian kolegė pasakojo apie vyro brolį, antivakserį. Žmona paskiepyta buvo, sirgo lengvai labai, o jį gi sveikuolį, sparcmieną, paguldė covidas beveik iki ligoninės. Rezultatas-iki šiol l greit jis pavargsta, visi svečiai sėdi vakarieniauja  tas eina pagulėt ir etc... skiepas po savaitės priklauso-varys galvelę nunarinęs.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 20:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72866468" data-time="1630426753"><div><p>Parasysiu ziauriai, bet neskiepytu mirsta daugiau, nei paskiepytu bendrai sudejus, kurie mirsta nuo skiepo komplikaciju, ar del ligos pasekmiu.
Papildyta:

Gydytojams padekojo?</p></div></blockquote><p>Aš nzn, tikiuosi smile.gif </p><p>Šian kolegė pasakojo apie vyro brolį, antivakserį. Žmona paskiepyta buvo, sirgo lengvai labai, o jį gi sveikuolį, sparcmieną, paguldė covidas beveik iki ligoninės. Rezultatas-iki šiol l greit jis pavargsta, visi svečiai sėdi vakarieniauja  tas eina pagulėt ir etc... skiepas po savaitės priklauso-varys galvelę nunarinęs.</p>

Jo. persirges varys skiepytis. Tikrai su galva negerai
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72866468" data-time="1630426753"><div><p>Parasysiu ziauriai, bet neskiepytu mirsta daugiau, nei paskiepytu bendrai sudejus, kurie mirsta nuo skiepo komplikaciju, ar del ligos pasekmiu.
Papildyta:

Gydytojams padekojo?</p></div></blockquote><p>Aš nzn, tikiuosi smile.gif </p><p>Šian kolegė pasakojo apie vyro brolį, antivakserį. Žmona paskiepyta buvo, sirgo lengvai labai, o jį gi sveikuolį, sparcmieną, paguldė covidas beveik iki ligoninės. Rezultatas-iki šiol l greit jis pavargsta, visi svečiai sėdi vakarieniauja  tas eina pagulėt ir etc... skiepas po savaitės priklauso-varys galvelę nunarinęs.</p>

Susiradau, perskaiciau.

Mano vyro teta-krikstamote 85 metai, ligonineje. Nesiskiepyjo, bijojo kresuliu... Duok Dieve, kad issikapstytu, gera moteriske. Sitaucija sudetinga, komoje, reanimacijoje yra.
Atsakyti

Skaityk....skaityk. laikas atėjo skiepytis-sirgo ne prieš mėnesį, ne prieš du. Ir pasekmės va iki šiol.

Skiepytis net negali užsiregistruot, kol po ligos nepraėjo berods 180 dienų

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 19:27)

Gal pradziai pasiteirauk, kada jis sirgo... Nes Montekrista to neminejo, tik apie liga ir komplikacijas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 18:10)
Aš tai antivakserius vadinu tiesiog idiotais, kurių, kai išdvės, nebus gaila. 
Su covid sveikuolė sportininkė viena fb žvaigždutė ligoninėj atsidūrė Rasa Vilkienė. Pyst ir guli su triūbelėm nosy sveikuolė.

Oho!
Tikiuosi Rasa Vilkienė tave paduos į teismą.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:30)
Skaityk....skaityk. laikas atėjo skiepytis-sirgo ne prieš mėnesį, ne prieš du. Ir pasekmės va iki šiol.</p><p>Skiepytis net negali užsiregistruot, kol po ligos nepraėjo berods 180 dienų

Taip. Broliene sirgo, po pusmecio skiepyjo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:43)

Nuejau paziureti ir ka gi tokio ta Renee parase paliktuju temoje.

Tik ka rasiau, nu jabyrute, Monte....kovok su savo vidine pletkų boba.
Ne, vistiek nosi kiša, kur tik ta pralenda doh.gif
Atsakyti

Baisu tai, kad nėra bendro vardiklio-mano mama, su sveikata n bėdų, prasirgo kaip sloga, gripu lengvu, o draugė, už mane jaunesnė, aktyvistė, vos iki wc nusitempdavo, 3 sav paipaliojosi beveik iki ligoninės. O dar kai pamatai tokias kaip Vilkienė ligoninėj, tai supranti, kad dportuok, ėsk lapus, o covidui dzin

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 19:37)
Tik ka rasiau, nu jabyrute, Monte....kovok su savo vidine pletkų boba.
Ne, vistiek nosi kiša, kur tik ta pralenda  doh.gif

Kreivu veidrodziu karalyste.

As bjaurybe, kad parodziau tavo "grazu" vidu.
Atsakyti
Sportsmenai daznai serga sunkiai ir mirsta kaip lapai bent jau Amerikoje.

Kaip ten rusai sake
Vodka sila, sport - mogila.
Atsakyti