Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

O tau negeda, kad prirasei nesamones apie Renee? Ar cia avansu, kad gal ji MK, o gal apstininke, o gal, o gal o gal...

Na as tai suprantama, o ji juk is esmes, ka jusu "pzoityviai nusiteiskusiu" banderlogu bandai blogo padare, kiekvienai asmeniskai? Rase ka nors apie jusu asmenini gyvenima, seimas, vaikus, vyrus, meiluzius ir t.t....

Kaip jus pasiteisinsit savo "madagu" egesi? Kaip permesit uz savo elgesi atsakomybe jai?

Kas??? Niu reiks susipažint su ta Rene, ko ten prirašius tokio 😅

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 19:07)
O tu neklystanti...
Na na...

aš nesakau, kad aš neklystanti, bet nenusiritau iki tokios menkystos lygio, kad įlėkčiau į kažkokį forumą, nei labas, nei viso gero ir pradėčiau nei iš šio, nei iš to nepažįstamus žmones žudikais vadinti blink.gif labai jinai žemas žmogus. Kaip tik į jūsų būrį.
Jei jau tokia paštininkė jūsų draugelė viską čia sau prisitaiko, tai kodėl mums negalima? Aš pvz. saugausi, atsakingai labai elgiuosi, pagrinde tik gamtoje būnu, nesirgau, o mane užkrečiančia žudike išvadino blink.gif
Atsakyti

Negėda, nes aš pažiūrėjau į tai iš psichologinės pusės.
Žmogui, po n metų atėjusiam į forumą taip iš karto parūpsta užkapstyta tema, kurios paskutinė žinutės data 2020 11 01.
Tai labai iškalbinga. Ir tas toks noras parodyti per humorą, kad tipo nieko tokio, gal aš dar laimingesnė. Tai savipagalba, savipaguoda. Ir tai nėra blogai. Tiesiog tai ji pirma ėmė kitus įžeidinėti, žudikais vadinti pati tobulai negyvendama. Tik tiek

Aaa, o tai jei gyveni kito alimis nelaimingai, tai gpnegali žudiko vadinti žudiku? Aš tai antivakserius vadinu tiesiog idiotais, kurių, kai išdvės, nebus gaila. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:08)
Kas??? Niu reiks susipažint su ta Rene, ko ten prirašius tokio 😅

Galejai susilaikyti, o dabar dalis intrigos, kaip ir dingo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:10)
<p>Aaa, o tai jei gyveni kito alimis nelaimingai, tai gpnegali žudiko vadinti žudiku? Aš tai antivakserius vadinu tiesiog idiotais, kurių, kai išdvės, nebus gaila. </p>

Dar viena atmata, sėsk ir sėdėk kamputyje ir melskis, kad neišdvėstum nuo savo 8 dozių biggrin.gif
Atsakyti

Mes taiūžom, kai su covid sveikuolė sportininkė viena fb žvaigždutė ligoninėj atsidūrė. Rasa Vilkienė. Man ji patinka visai, bet kokia ironija ir smūgis imuniteto gynėjams, šakės. Pyst ir guli su triūbelėm nosy sveikuolė. 

Atsakyti

Dar viena atmata, sėsk ir sėdėk kamputyje ir melskis, kad neišdvėstum nuo savo 8 dozių biggrin.gif

Nu va, tu pavartyk žodyną, nes vis pasiimi žodžius, kokiais tave vadinu 😅😅 fantazijos truputuką, fantazijos. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 19:12)

Mjo...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:13)
<p>Mes taiūžom, kai su covid sveikuolė sportininkė viena fb žvaigždutė ligoninėj atsidūrė. Rasa Vilkienė. Man ji patinka visai, bet kokia ironija ir smūgis imuniteto gynėjams, šakės. Pyst ir guli su triūbelėm nosy sveikuolė. </p>

nes debilų šaika esat
o tai kaip mums tada reiktų lūžti, kai po visų skiepų ir + 14 dienų žmonės numiršta nuo kovido ar nuo trombo po skiepo? nepagalvojai? aišku, kad ne, juk galvojimas tavo silpniausia pusė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 19:13)
Mes taiūžom, kai su covid sveikuolė sportininkė viena fb žvaigždutė ligoninėj atsidūrė. Rasa Vilkienė. Man ji patinka visai, bet kokia ironija ir smūgis imuniteto gynėjams, šakės. Pyst ir guli su triūbelėm nosy sveikuolė. 

Linkiu jai pasveikti. Tikiuosi, padekos gydytojams, kad ja isgelbes.
Atsakyti

Ne, nu žinoma, masiškai miršta nuo tų skiepų, čia tai ofkoz 😅😅😅

Atsakyti

Linkiu jai pasveikti. Tikiuosi, padekos gydytojams, kad ja isgelbes.

Tai pasveiko :)

Atsakyti