Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:13)
Klausk, kol pavargsi  biggrin.gif

Paradoksas, jis ir ne ukrainietis  nail.gif

ciel;kutes 9 abortu vartymaisi lotuliukas.gif man dzin kas tas tavo tetis pagal tautybe buvo...buvai sakius slavas, tiek to laibus nebeslavas...na svabriausia, ak dne rusas, nes rusai gi ne zmones ar ne juk pritarei rene...

Ne mano kausimuose esme, o kas tu is tiesu esi, kaip zmogus , kaip tau nekliuna saipymasis is visos tautos..... esme, kad turetum zinoti, kaip vadinasi, zmoniu kitu tautu niekinimas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:07)
GAl pasinaudok savo patarimais pati, pries juos dalindama, skylute nuo baronkos.

Nu jau tikrai as iskelsiu rankas ir sakysiu 'as esu baronkos skylė', nei stosiu i viena eile su cambala ir babunia ir rasysiu oponentu tikrus vardus ir pavardes, kai uzsibaigia kantrybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:59)
Tu tai skaitei, knisdama kitus postus ir tai zinai  mirksiukas.gif
Bet tu gi bydlo, nuo savo prigimties nepabegsi.

a jau jinai bydlo? o kai tavo teletabės net suprakaitavę senas temas kniso ir čia nešė, tai tu kaifavai.
Esi atmata iš tiesų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 18:07)
ne, tiesiog tik vatinukė biggrin.gif

Tu? Senai zinojau, nes vatnikas ne tautybe, tai sielos busena.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 18:10)
a jau jinai bydlo? o kai tavo teletabės net suprakaitavę senas temas kniso ir čia nešė, tai tu kaifavai.

Senai, tau naujiena... Geras.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 17:10)

Jinai nusivaziavo iki teletabiu lygio. Nebeliko senosios Moontės nė kvapo. O gaila.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 31, 17:44)
Tai ji teigė 2014 m., kad ir pati rusė.

klausimas kada melavo tada ar dabar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 18:13)
Jinai nusivaziavo iki teletabiu lygio. Nebeliko senosios Moontės nė kvapo. O gaila.

aš kaip ir rašiau, pasikartosiu - manau, kad jai jau iš viso paskutinioji stadija. Jai iš tiesų pagalbos reiktų ir greitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 18:09)
Nu jau tikrai as iskelsiu rankas ir sakysiu 'as esu baronkos skylė', nei stosiu i viena eile su cambala ir babunia ir rasysiu oponentu tikrus vardus ir pavardes, kai uzsibaigia kantrybė  biggrin.gif

O kam, tau pakanka, kad stovi kartu vienoje eileje su durniu laivo igula.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:45)
As esu ir ukrainiete, ir lenke, ir baltaruse, ir lietuve, ir besarabe, ir austre, ir angle, ir svede ir...

Matot, kaip man pasiseke, kai reikia tuo ir esu  mirksiukas.gif

mes ta jau seniai supratom, veidmaine chameleone ir tiek, pagal situacija, kas naudingiau biggrin.gif
Atsakyti
Vsio...uzrtenka siandienai. Jau reiks man griebtis pletnės ir sau šikną vanotis uz tiek sugaišto laiko mamkose biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka clap_1.gif

Dar asarele anom nuredes...

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:50)
TAip, taip...

Na taip Lukosenka pasake viesai, kad nebus jokiu prievartiniu vakcinavimu, kaip ir nebuvo jokiu uzdarymo ten. Pazystami baltarusiai pasakoja, kad ten gyvenimas kaip visada, dirba ir tiek zmones.
Atsakyti