Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 17:00)
rase gi tikra meile tik tarp moteru... biggrin.gif

Tqi uztat ir pagalvojau 'kiba čia paštinykė - mano kamaradė?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 16:16)
O tavęs atsiklausti reikia? Čia tavo nuosava tema? Dar nesukūrei antivakseių temos? Duodu kelnes prikakot- į tavo temą kojos nekelsiu.
Beje, kaip jums žinia, kad Vilniaus savivaldybė nedavė leidimo durnių mitingui biggrin.gif . Džiugu, mažiau darbo pareigūnams bus.

kodel vadini tuos mzones durniais, pagristi galetum?

manau zmoen svsi tiek vaziuos, nes kai kurie nebeturi ka prarasti, atimami ju darbai, pragyvenimo saltiniia, ka zmonem daryti? o kas dar lauke, jei sitai leis sau ant sprando uzkelti...

bet man priimtinesni ne mitingai, o va tokie profesionalu susibutimai, kai pateikiami faktai ant satalo ir visa valdzios propoganda atidengiama.

dar patinka ,kaip prancuzai protestuoja, maciau suside ant saligatviu gavtiu piknikus tasinese o kavine stuscios, kazin ar leituviai kada nors pasiektu toki susiveinijimo lygi?

jei niekas neiskeis manau bus didele banga emigracijos, nes jau ir studentus gasdina, kad neleis studijuoti be skiepu, kas visai jokio logisko pagrindo, nei teisetumo neturi....
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:35)
Nejuokink, gasdintoja. As ne tu. O ir merginom ne karta ir ne du rasiau, kad nezaistu savo fotkemis, Facebook, AZ kontaktais. Net mano interneto akauntai is kuriu rasau, yra ne mano vardu. Taigi.

Criminal? biggrin.gif Tai čia apie tavo zoną Renee rašė?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 31, 18:01)
Kadangi raset visiems, nenuostabu, kas skaiciau... Turiu gerą atmintį.

Gaila kad atmintis, nenumano sazines, padorumo.
Prognozuojama esi, nieko naujo...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:01)
Pati, nepraleisk progos patyleti.

Jau dabar turetum sakyti - na ką, ašai jau jumeis palieku, bo visai jau cia is muneis juoktis pradėjo"

biggrin.gif

Oi, Moonte, neturi tu auksines kantrybės. Neturejai ir neturi. Todel ir viskas taip tave žeidžia mamkose. 4u.gif

Ramybės tau ir mokinkis nugalėti savyje pletkų bobą. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 18:04)

Cia itariu, turejo buti izeidimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 31, 17:44)
Tai ji teigė 2014 m., kad ir pati rusė.

tai va. Kritus žemiau plintuso. Va kas būna su tuo žmogumi, kuris visokias cambalines užtarinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 18:05)
Jau dabar turetum sakyti - na ką, ašai jau jumeis palieku, bo visai jau cia is muneis juoktis pradėjo"

biggrin.gif

Oi, Moonte, neturi tu auksines kantrybės. Neturejai ir neturi. Todel ir viskas taip tave žeidžia mamkose.  4u.gif

Ramybės tau ir mokinkis nugalėti savyje pletkų bobą.  4u.gif

GAl pasinaudok savo patarimais pati, pries juos dalindama, skylute nuo baronkos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:45)
As esu ir ukrainiete, ir lenke, ir baltaruse, ir lietuve, ir besarabe, ir austre, ir angle, ir svede ir...

Matot, kaip man pasiseke, kai reikia tuo ir esu  mirksiukas.gif

ne, tiesiog tik vatinukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 17:04)

O cia geras. Nepagalvojau.. idomu ka Moontė slepia gyvenime, kad net FB bijo parasyti savo tikra vqrda. Bet ji uzmirsta, jog netgi viena vienintele pomegiu nuotrauka gali isduoti asmenybe FB.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 18:07)
tai va. Kritus žemiau plintuso. Va kas būna su tuo žmogumi, kuris visokias cambalines užtarinėja smile.gif

Vaje, vaje... Ainu kam nors in snuki duosiu, kaip naftalininis, ar kieno nors zinute sufabrikuosiu,, ar is negalia turinciu pasidergsiu, gal kaip nors is grindjuostes lygio pakilsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 17:11
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 17:54)
Tu jau tiek mamkose užsimelavai, kad net pati neatsimeni kas teisybė, o kas ne  4u.gif

draugutė jos paštininkė turėtų raudonuoti smile.gif
Atsakyti