Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 15:02)
Spėk ar tas pirmininkas taip galvoja, ką sako. Ar sako, todėl, kad jam apsimoka. Oi kiek klientūros atsiras.. O dar šiandien girdėjau, kad jis ruošiasi kitiems rinkimams biggrin.gif

Turiu tik vieną pažįstamą, kuri leidžiasi botuliną, tai iš pažįstamų antivakserių pati aršiausia, vienintelė iš pažįstamų ir į durnių mitingą važiavo biggrin.gif
Pfizer jau patvirtinti, nebe eksperimentiniai.

Tu tikrai manai, kad jam klientu truksta? doh.gif RIMTAI? kazin ar pas ji is vis imanoma patekti biggrin.gif
Patogiau butu dabar kaip tik nesireiksti tom temom, ypac, jei nori bolotiruotis visgi didesne dalis tai susiskeipyjo ir tebeskiskiepyja ar ne? O kaip tie medikai kurie pasisake, ir gi nori visi bolotiruotis ir visiem klientu truksta?
Cia dar viena laida su juo , gal visgi pasiklausyk, nereiks nusisneketi.
https://www.facebook...565261167846558

cia bus kaip su ta nepazystama klubo nare, kur zinai, kad tabletes ryja?
bet koks skirtumas is tikruju, nors pas mane is pazystamu, nesiskeipyja dauguma tik tie, kas pakeite gyvenimo buda ir gyvena aplamai sveikiau, na bet pas tave matyt kiti pazystami...na bet jokio skirtumo, irti nuo skiepo yra reali gresme, ir nekeista, kad zmones , kai kurie to bijo, jei jiem mirti nuo ligos labai mazai sansu, o gal net jei jau persirge, tai kodel turetu papildomai rizikuoti?

pfizer irgi tebera dar stebejimo stadijoje,4 stadijoje. Nera dar daug duomenu apie si skiepa, kaip ir kitus, kiti manau panasioje stadijoje. Tai nera isbaigtiniai, pilnai istirti ir istestuoti skiepai, ju leidimas skiepytis remiasi, karantinais, t.y. ekstremaliom salygom.

geriau paziurek ta video su medikais, jie ten detaliau ir tiksliau pasakoja kas ir kaip ir ko dar truksta ir kas nezinoma ir kaip pavojinga jaunima versti skiepytis. na jei kada nors faktai paruyps, bent del vaiko...

Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 31, 15:04)
Kur MK dingo???  biggrin.gif

transformavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 16:35)
Nejuokink, gasdintoja. As ne tu. O ir merginom ne karta ir ne du rasiau, kad nezaistu savo fotkemis, Facebook, AZ kontaktais. Net mano interneto akauntai is kuriu rasau, yra ne mano vardu. Taigi.

Tai as ne tu. As nerasineju vardu ir pavardziu, nors zinau daugumos teletabiu. As ne tu biggrin.gif Tu esi menkysta, kaip ir cambala su babūnia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 15:16)
Jau kam kalbeti apie rasymo manieras. Renee cituoja is ziniasklaidos istrauka, ana joje intelektualumo neranda.

Tai zinoma, ir be pastangu, o tai tave biesina  mirksiukas.gif
Tu sau ditirambus giedi, saule vadini, tau vaidenasi, kad kiti tave sekioja, o pati esi nulis. Ka jau padarysi 4u.gif

o turetu rasti? lotuliukas.gif ciatata is lietuviskos purvaskaidos atstoves? tau cia ekspertai ane?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 17:37)
Tai as ne tu. As nerasineju vardu ir pavardziu, nors zinau daugumos teletabiu. As ne tu  biggrin.gif  Tu esi menkysta, kaip ir cambala su babūnia.

Oi oi oi... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 15:18)
Na matai, kaip puiku, o man tiesa pasakius vienodai, kiek tu cia mirksti  mirksiukas.gif
TAigi...  biggrin.gif
Kaip man patinka jus visas erzinti, o svarbiausia man sekasi tai daryti  wub.gif

lotuliukas.gif cambala labas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 16:40)
Oi oi oi...  nail.gif

Tu menkysta. Ir visi su tuo sutinka, nes valkioji oponentu vardus ir pavardes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 17:40)
o turetu rasti? lotuliukas.gif ciatata is lietuviskos purvaskaidos atstoves? tau cia ekspertai ane?

BAndymas vartyti uzskaitytas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 17:41)
Tu menkysta. Ir visi su tuo sutinka, nes valkioji oponentu vardus ir pavardes.  4u.gif

VISOS tai durniu laivas...
O as kitokio vertinimo ir nesitikejau. Abipusiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 17:41)
lotuliukas.gif cambala labas  biggrin.gif

Monteverte, labas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 16:44
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 15:19)
As uz tave picerijoje pasedejau ir pica suvalgiau.. lotuliukas.gif Ir nesakyk, kad tau neskanu buvo...chi chi  lotuliukas.gif

kodel tu nuo rimtu suvarzymu, t.y. atleidimas is darbo, negalejimas nusigauti i darba, nukreipi tema i kavines...????
Siaip Maja di sake, kas skiepyjasi labai sveikai valgo ir fufleku picu nevalgo lotuliukas.gif gaila, kad paneigiai jos rozines idejas....nejau ir vaistus kokius vartoji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 17:36)
transformavosi smile.gif

I mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 17:13)
matyt, sakau as ir lyg atsimenu, kad seniau minejo, kad turi rusisku saknu, na bet matyt klystu... unsure.gif dabar jau pasirodo ukrianietis....

Tai ji teigė 2014 m., kad ir pati rusė.
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 31 rugpjūčio 2021 - 16:44
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 16:41)
BAndymas vartyti uzskaitytas  biggrin.gif

Tu nenutrinsi nuo savęs menkystos ženklo, nes gi jau pasirodei. Ir visi dabar zino, kad kai uzplauks tau ar susiesi su saviske kokia, tu ir ju vardus tampysi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 15:21)
Kur pas mane apie rusakalbius taip parasyta? Jei skiedi, tai saltinius pateik. hmm.gif​ </p>

rusus, tai vsia rusu kalba tau baisi ir rusai ne zmones ?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:25)
Bet kokia apie zoną informuota. Net nuostabu. Matomai ilgametė sėdėtoja jau biggrin.gif

rimtai gal nuolat sedi, del to vis tarpas cia tik jungiasi... unsure.gif
Atsakyti