Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 17:23)
Tave labai zeidzia, kad kazkas uz tave protingesnis?
Na taip ir Hitlerio pasirinkimai zydam turejo sava kaina, klausimas, ne tas.
Klausimas, kurie valdzios reikalavimai teiseti ir atitinka konstitucija ir sveika prota, mokslo domenis faktinius , kurie nesa zmonem nauda ir gerove ir kurie ne.

Eiline terminu ir istorijos devalvacija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:53)
DAr viena, mano postu skaitytoja islindo is po akmenelio.

Ale kiek cia daug susirupinusiu mano tetusio tautybe... Ir visos is durniulaivo. Pardokas kokia anu selektyvi atmintis.

Ne, ne tecio tavo tautybe susirupinom, jis visai neidomus.
Svarbu, kiek tu leidi sikti tavo draugeskom ant kitu tautu, tuo pat vaidindama ziauriai inteligentiska ir demokratiska ir tolerantiska ir tikrai jau nenaciste ar visgi taip nera, tai buvo tik kaukes?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 16:24)
O ka tai bendro turi su skiepais?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tu jau pavargai siandien. Eik ilsetis
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 17:24)
As tavo gi irgi. Ot naujiena.... rolleyes.gif

TAip, taip... Turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:22)
TAvo info as irgi zinau  mirksiukas.gif
TAigi.

Siaip as nebijau, jus tik meluojat ir isvartot, kaip jum reikia, bet as jau kaip ir prie to pripratau  mirksiukas.gif

Mokomės iš geriausių - iš jūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 16:26)
Svarbu, kiek tu leidi sikti tavo draugeskom ant kitu tautu, tuo pat vaidindama ziauriai inteligentiska ir demokratiska ir tolerantiska ir tikrai jau nenaciste ar visgi taip nera, tai buvo tik kaukes?

Ji leidzia sikti ant saves, ant savo šaknų. Gi visada gaujoje yra weakest link, kuriuos saviskiai kandzioja, bet jie niekur nebega nuo kandziotoju.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 17:26)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu jau pavargai siandien. Eik ilsetis

O tu eik pamedituok siena paravek.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 17:28)
Mokomės iš geriausių - iš jūsų biggrin.gif

Mokykis, is lutukes, ana geriausia, vienintele dar SM zinutes kalstojo, bet kas zino...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 16:28)
TAip, taip... Turi  4u.gif

Nori isitikinti?

Parasyk dar karta (kaip jau rasiau) mano varda ir tada as parasysiu tavo vardą pavardę. Ir jau tada negalesi niekam pasiskusti, kad as tai parasiau, nes tu sutikai su zaidim8 taisyklemis ir nwbuvai prieš paviešin8mą savo vqrdo pavardes 4u.gif

Pabandyk, bet paskui niekam nesiskūsk.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 17:26)

Na rupinkis, rupinkis...
Jei toks poreikis yra. KOks ne koks gyvenimelis, kai savo neturi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 17:30)
Mokykis, is lutukes, ana geriausia, vienintele dar SM zinutes kalstojo, bet kas zino...

Tai ji iš jūsų cambalinės išmoko. Cambalinės elgesys jum tiko, tylėjot ir šikot kampe.
kas tu per žmogysta? į veidrodį žiūrėt dar patogu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 16:30)

Tau nesinori buti blogiausia biggrin.gif
Klastoti pasierzinant yra vienas, o prisipazinti, jog kazka pletkinai ant saviskes, tik uzmirsai kam, yra daaaaaaug blogiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 16:30)
O tu eik pamedituok siena paravek.
Papildyta:

Siena paravėk...
Ka tai reiškia žmonių kalba?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 17:30)
Nori isitikinti?

Parasyk dar karta (kaip jau rasiau) mano varda ir tada as parasysiu tavo vardą  pavardę. Ir jau tada negalesi niekam pasiskusti, kad as tai parasiau, nes tu sutikai su zaidim8 taisyklemis ir nwbuvai prieš paviešin8mą savo vqrdo pavardes  4u.gif

Pabandyk, bet paskui niekam nesiskūsk.

Nejuokink, gasdintoja. As ne tu. O ir merginom ne karta ir ne du rasiau, kad nezaistu savo fotkemis, Facebook, AZ kontaktais. Net mano interneto akauntai is kuriu rasau, yra ne mano vardu. Taigi.
Atsakyti