Pastebejau, kad is tamistos liejasi pagieža.. ar tu ir gyvenime tokia?
Pastebejau, kad is tamistos liejasi pagieža.. ar tu ir gyvenime tokia?
O tai tu su pirmu vyru susizenyjus, kuris tau cielkutę nuėmė ir daugiau vsio - I joki vyra net akies krasteliu nepaziurejai? Tai dabar sensi viena, jei tas tavo vienintelis gyvenime pabėgo?
Sakai visa savo kaima ismeginai? chi chi...
ar aš rašiau temoje Paliko vyras? Ne tu kartais? Slapstaisi dabar? Mėtai pėdas?
Kelintais metais ji tai rašė?
Beje, kaip jums žinia, kad Vilniaus savivaldybė nedavė leidimo durnių mitingui . Džiugu, mažiau darbo pareigūnams bus.
kokie žmonės, tokia jų žinia
Vilniaus miesto savivaldybė, jau pralošusi vieną analogišką teismą, tęsia antikonstitucinį maršą ir bando atšaukti leidimą mitingui rugsėjo 10 d. Politinių lavonų šou
ar aš rašiau temoje Paliko vyras? Ne tu kartais? Slapstaisi dabar? Mėtai pėdas?
Remintis tavo logika, jei rasai temoje Pabegeliai, tai nuo kazko pabegai?... Nugu nugi...pasakok...tu pabegai, ar tavo diedas pabego?
nu ir aš nežinau kur ten tokius begalvius ima, kurie pimpiu tik mąsto bet bet kokiu atveju, prie gero vyro žmona gerai atrodo ir būna pagal jo skonį, nes jis pagal jį pasirenka
Ajajajajaj...kaip susimėtei . Is triju klausimu neatsakei ne i viena. Is to galima spresti, kad:
Istekejai ne uz pirmo, kuris tau cielkauskaitę nuėmė ir ne tik cуженый да ряженый papukus tau maigė
Papildyta:
Nu bet susiranda, o paskui skiriasi, laksto, vel sueina arba ne....
ką tik čia atėjus aną dieną. Matomai pasiguosti labai norėjosi, prieš tai ant neskiepytų išsiliejo
Geras....
Ajajajajaj...kaip susimėtei . Is triju klausimu neatsakei ne i viena. Is to galima spresti, kad:
Istekejai ne uz pirmo, kuris tau cielkauskaitę nuėmė ir ne tik cуженый да ряженый papukus tau maigė
Tu nesimetyk, o apie savo kaima pasakok... Be to nemanau, kad savo kaimiecius anime erotika gundei
dar priklauso ką rašai ir kodėl tap sudomina tokia tema tik atėjus po daug metų