Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 15:25)

Pastebejau, kad is tamistos liejasi pagieža.. ar tu ir gyvenime tokia?
Atsakyti

O tai tu su pirmu vyru susizenyjus, kuris tau cielkutę nuėmė ir daugiau vsio - I joki vyra net akies krasteliu nepaziurejai? Tai dabar sensi viena, jei tas tavo vienintelis gyvenime pabėgo?

Sakai visa savo kaima ismeginai?  chi chi... :ploja2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 16:16)
p>Nenusimink tik...turek daugiau optimizmo...ir susirasi kita.  rolleyes.gif  hihihi.gif​ </p>

ar aš rašiau temoje Paliko vyras? Ne tu kartais? Slapstaisi dabar? Mėtai pėdas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:28)
ar aš rašiau temoje Paliko vyras? Ne tu kartais? Slapstaisi dabar? Mėtai pėdas? biggrin.gif

Kelintais metais ji tai rašė?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 16:16)
O tavęs atsiklausti reikia? Čia tavo nuosava tema? Dar nesukūrei antivakseių temos? Duodu kelnes prikakot- į tavo temą kojos nekelsiu.
Beje, kaip jums žinia, kad Vilniaus savivaldybė nedavė leidimo durnių mitingui biggrin.gif . Džiugu, mažiau darbo pareigūnams bus.

kokie žmonės, tokia jų žinia biggrin.gif
Vilniaus miesto savivaldybė, jau pralošusi vieną analogišką teismą, tęsia antikonstitucinį maršą ir bando atšaukti leidimą mitingui rugsėjo 10 d. Politinių lavonų šou
Atsakyti

Remintis tavo logika, jei rasai temoje Pabegeliai, tai nuo kazko pabegai?... :hmm: Nugu nugi...pasakok...tu pabegai, ar tavo diedas pabego?   :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 16:18)
Vadinas vyras be smegenų, jei jam žmona tik dėl grožio biggrin.gif . Tada tikrai, gerai kad toks palieka.

nu ir aš nežinau kur ten tokius begalvius ima, kurie pimpiu tik mąsto smile.gif bet bet kokiu atveju, prie gero vyro žmona gerai atrodo ir būna pagal jo skonį, nes jis pagal jį pasirenka
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 15:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72866287" data-time="1630416210"><div><p>O tai tu su pirmu vyru susizenyjus, kuris tau cielkutę nuėmė ir daugiau vsio - I joki vyra net akies krasteliu nepaziurejai? Tai dabar sensi viena, jei tas tavo vienintelis gyvenime pabėgo?</p></div></blockquote><p></p><p>Sakai visa savo kaima ismeginai?  chi chi... ploja.gif​ </p>

Ajajajajaj...kaip susimėtei biggrin.gif . Is triju klausimu neatsakei ne i viena. Is to galima spresti, kad:
Istekejai ne uz pirmo, kuris tau cielkauskaitę nuėmė ir ne tik cуженый да ряженый papukus tau maigė biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:32)
nu ir aš nežinau kur ten tokius begalvius ima

Nu bet susiranda, o paskui skiriasi, laksto, vel sueina arba ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2021 - 15:33
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 16:29)
Kelintais metais ji tai rašė?

ką tik čia atėjus aną dieną. Matomai pasiguosti labai norėjosi, prieš tai ant neskiepytų išsiliejo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:36)
ką tik čia atėjus aną dieną. Matomai pasiguosti labai norėjosi, prieš tai ant neskiepytų išsiliejo

Geras....
Atsakyti

Ajajajajaj...kaip susimėtei biggrin.gif. Is triju klausimu neatsakei ne i viena. Is to galima spresti, kad:
Istekejai ne uz pirmo, kuris tau cielkauskaitę nuėmė ir ne tik cуженый да ряженый papukus tau maigė biggrin.gifbiggrin.gif

Tu nesimetyk, o apie savo kaima pasakok... :lol:  Be to nemanau, kad savo kaimiecius anime erotika gundei  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 16:31)
</p></div></blockquote><p></p><p>Remintis tavo logika, jei rasai temoje Pabegeliai, tai nuo kazko pabegai?... hmm.gif Nugu nugi...pasakok...tu pabegai, ar tavo diedas pabego?   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif​ </p>

dar priklauso ką rašai mirksiukas.gif ir kodėl tap sudomina tokia tema tik atėjus po daug metų mirksiukas.gif
Atsakyti