Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:07)
O kas tu tokia esi?

As esu tavo pomidoras biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 15:13)
Tau rimtai taip blogai, jau nebelaikai slapimo... GAl Kegelio pratimus pamegink.

O man patinka jus visus trolinti  mirksiukas.gif
Isivazduoji, jusu zovada, visa supuole ant manes vienos. VA cia tai geras, slabakes.

imam pavyzdį iš teletabių tongue.gif jau nebegerai dabar? pamiršai laikus, kai mane vieną po kokias 7-8 puldavot arba Lutukę? ar Idomucią?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 15:12)
Cia grynai pagal tavo manierą ji pavarė.
Papildyta:

Bet gi tu gi cia auksciau vyyyyyyysko, tu gi tokia ne tokia gi...
biggrin.gif

Jau kam kalbeti apie rasymo manieras. Renee cituoja is ziniasklaidos istrauka, ana joje intelektualumo neranda.

Tai zinoma, ir be pastangu, o tai tave biesina mirksiukas.gif
Tu sau ditirambus giedi, saule vadini, tau vaidenasi, kad kiti tave sekioja, o pati esi nulis. Ka jau padarysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:13)
Tau rimtai taip blogai, jau nebelaikai slapimo... GAl Kegelio pratimus pamegink.

O man patinka jus visus trolinti  mirksiukas.gif
Isivazduoji, jusu zovada, visa supuole ant manes vienos. VA cia tai geras, slabakes.

Tai kaip gi nepatiks dėmesys tau tavo personai. Nesedetum gi cia paromis, jei butu kas veikti gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:15)
imam pavyzdį iš teletabių tongue.gif jau nebegerai dabar? pamiršai laikus, kai mane vieną po kokias 7-8 puldavot arba Lutukę? ar Idomucią?

Jau tikrai ne is SM durniu laivo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 15:17)
Jau tikrai ne is SM durniu laivo.

Iš to iš to. Būtent, kad puldavo jūsų šaika po vieną asmenį. Tikrasis durnių laivas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 15:16)
Tai kaip gi nepatiks dėmesys tau tavo personai. Nesedetum gi cia paromis, jei butu kas veikti gyvenime  4u.gif

Na matai, kaip puiku, o man tiesa pasakius vienodai, kiek tu cia mirksti mirksiukas.gif

TAigi... biggrin.gif

Kaip man patinka jus visas erzinti, o svarbiausia man sekasi tai daryti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 rugpjūčio 2021 - 14:19
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:16)
Jau kam kalbeti apie rasymo manieras. Renee cituoja is ziniasklaidos istrauka, ana joje intelektualumo neranda.

Tai zinoma, ir be pastangu, o tai tave biesina  mirksiukas.gif
Tu sau ditirambus giedi, saule vadini, tau vaidenasi, kad kiti tave sekioja, o pati esi nulis. Ka jau padarysi 4u.gif

Tai taip ir neatsakei - pritari Renee postui, kuris rusakalbius vadina fuflekais?

Tu rasei, kad 'maladies kak oguriec, Renee.. as su tavimi...as tavo kamaradė!". Tai reikia suprasti, kad tu gedyjiesi savo rusiškų śaknų?
Atsakyti

gera mintis. Susisieksiu artimiausiu metu per a/ž 4u.gif

As uz tave picerijoje pasedejau ir pica suvalgiau.. :lol: Ir nesakyk, kad tau neskanu buvo...chi chi  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:18)
Iš to iš to. Būtent, kad puldavo jūsų šaika po vieną asmenį. Tikrasis durnių laivas smile.gif

Vel prasidejo durniu laivo atmazkes...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:18)
Na matai, kaip puiku, o man tiesa pasakius vienodai, kiek tu cia mirksti  mirksiukas.gif

TAigi...  biggrin.gif

Kaip man patinka jus visas erzinti, o svarbiausia man sekasi tai daryti  wub.gif

O kaip muuuuuuums patinkaaaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 15:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72866165" data-time="1630411016"><div><p>gera mintis. Susisieksiu artimiausiu metu per a/ž vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>As uz tave picerijoje pasedejau ir pica suvalgiau.. lotuliukas.gif Ir nesakyk, kad tau neskanu buvo...chi chi  lotuliukas.gif​ </p>

Geras. O as uz burba pakeliavau po Prancuzija biggrin.gif
Atsakyti