Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:55)
Turiu... Bet maziau, nei jums norisi  biggrin.gif

mizerio net neminėtumei tada. Ar ant tiek esi neužsičiaupianti, kad manei pasigirsi tada? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72866150" data-time="1630410592"><div><p>Tai jei laisvė ir pasirinkimas, pasirenku, kad tujei man jį ir apmokėtum vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p> Gal tau namie ir grindis isplauti?  Ir uz tave bent mokykla baigti?  hmm.gif​ </p>

В прохладе живем: язык болтает, а ветерок продувает. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:56)
Jo, jo..as ir atsimenu kaip tu rasei 'vat as ne lietuve, o paziurekit kaip gerai rasau lietuviskai'

Rimtai, rimtai...dabar ir as atsiminiau tavo postus, sakancius, kad tu ne lietuve... cia truputi mane pribloškė prie kedes atlošo šis staigus  prisiminimas...

Man taves gaila, rimtai. AS ir geras rasymas lietuviu kalba.... Juokdare.
Bet tu rasyk, rasyk...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:57)
O tu noretum, kad as sukineciaus...
Pries ka, pries durniu laiva? Taigi suns balsai i dangu neina.
Man svarbu, kad tie zmones, kurie yra svarbus zino. O jus... Nupirksit brudo ir dar dadesit, ne pirma ir nepaskutini karta.

pagal save sprendi? kaip su tais kurvinykais ar šikančiais šunimis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 13:58)
mizerio net neminėtumei tada. Ar ant tiek esi neužsičiaupianti, kad manei pasigirsi tada? biggrin.gif

Ji turbut kaip ir aš - cia daug ka issigalvoja, o paskui pamiršta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:59)
Man taves gaila, rimtai. AS ir geras rasymas lietuviu kalba.... Juokdare.
Bet tu rasyk, rasyk...

Nu va!!!! Nu va!!! biggrin.gif Jau dabar as liksiu kalta, kad ji neatsimena ka mamkose prisimelavusi yra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:15)
o WOW blink.gif  biggrin.gif jau advokatų pirmininkas pseudo? tai gal tada ir tavo Landsbergiai + Šimonytė irgi pseudo? Iš kur čia jie tokie tobuli tarp durnių? Bene kaip tu iš Marso? biggrin.gif

Spėk ar tas pirmininkas taip galvoja, ką sako. Ar sako, todėl, kad jam apsimoka. Oi kiek klientūros atsiras.. O dar šiandien girdėjau, kad jis ruošiasi kitiems rinkimams biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:16)
logiška. Juk pripratę prie adatų. Nenustebčiau, jei dar kažko susileidžia. Nu tu supratai manau mane mirksiukas.gif

Turiu tik vieną pažįstamą, kuri leidžiasi botuliną, tai iš pažįstamų antivakserių pati aršiausia, vienintelė iš pažįstamų ir į durnių mitingą važiavo biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 15:18)
tai ko trumpiniesi su eksperimentiniais skiepais?

Pfizer jau patvirtinti, nebe eksperimentiniai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 14:58)

Cia taip durniu laivas nusprende. OK.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 15:02)
Spėk ar tas pirmininkas taip galvoja, ką sako. Ar sako, todėl, kad jam apsimoka. Oi kiek klientūros atsiras.. O dar šiandien girdėjau, kad jis ruošiasi kitiems rinkimams biggrin.gif
Turiu tik vieną pažįstamą, kuri leidžiasi botuliną, tai iš pažįstamų antivakserių pati aršiausia, vienintelė iš pažįstamų ir į durnių mitingą važiavo biggrin.gif
Pfizer jau patvirtinti, nebe eksperimentiniai.

o tai tik Landsberginiai 30 metų rinkimams ruoštis gali, kiti ne? biggrin.gif
Aha. Jo. 10 metų praėjo. Visus atvejus ištyrė, visose amžiaus grupėse, tiek sveikus, tiek ne. Tiek vartojančius vaistus, tiek ne. Iliuminačiai reptiloidai tiesiog. Tai gal jau ir milijonines kompensacijas mokės, jei kas? bigsmile.gif
Atsakyti
Kur MK dingo??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 15:01)

Nu va!!!! Nu va!!!  biggrin.gif  Jau dabar as liksiu kalta, kad ji neatsimena ka mamkose prisimelavusi yra  biggrin.gif  biggrin.gif

Cia ta pati tiesos rasytoja, kuri Idomucios dukra pazinojo biggrin.gif

Ale kaip tau norisi savu sudu kitus tepti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:57)
O tu noretum, kad as sukineciaus...
Pries ka, pries durniu laiva? Taigi suns balsai i dangu neina.
Man svarbu, kad tie zmones, kurie yra svarbus zino. O jus... Nupirksit brudo ir dar dadesit, ne pirma ir nepaskutini karta.

Daug bla bla bla, o konkretaus atsakymo I konkretu klausima kaip ir nera mirksiukas.gif nesuk uodegos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2021 - 14:07
QUOTE(uarda @ 2021 08 31, 15:04)
Kur MK dingo???  biggrin.gif

laiko frontą, didina teletabių gretas biggrin.gif
Atsakyti