Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:47)
Tai ir tu pritari Renee, kad rusu kalba ataiduode fignia?

Durniu laivo igulos rusu kalba primena fenia, tik tiek. Ar ir cia tu pretenduoji i rusu kalbos zinotojos ir puoseletojos titula?
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 14:32)
<p>Idomi kompanija cia susirinkusi... lotuliukas.gif  Viena londonej ar kur kitur gastarbaiter'eriu dirba...na suprask darbus, kuriu vietiniai vengia... frusty.gif   Kita, panasu is ikalinimo istagos rasineja... sleep.gif O keliu dar nenustaciau...OMG...tikra intelektualiu irstva...chi chi.. lotuliukas.gif</p>

Oho, MK transformavosi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:50)
O prie ko cia tu? Vel, eilini karta.

Ne nu..a ty tiktaisna tau galima girtis? O mumeis ne? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:42)
Mano tevo...
Tu sakai, tu zinai.

Rimtai, i tokius blejinius, negali reaguoti.

tai jau nebeturi rusų šaknų? kaip greitai parduodi protėvius. Fui fui. Ar čia prieš paštininkę apsimesdavai nelietuve, kad paslėptum savo neraštingumą, kai darai gramatines klaidas?
koks gi skirtumas tėvas ar mama? tėvo negerbi?
Atsakyti

Tai jei laisvė ir pasirinkimas, pasirenku, kad tujei man jį ir apmokėtum bigsmile.gif4u.gif

Gal tau namie ir grindis isplauti?  Ir uz tave bent mokykla baigti?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 31, 14:50)
Tai kad ne.
Moonte prieš ~10 m. buvo irgi rusė, dabar  neaišku kas. Matyt,  nuo aplinkybių priklauso smile.gif

DAr viena, mano postu skaitytoja islindo is po akmenelio.

Ale kiek cia daug susirupinusiu mano tetusio tautybe... Ir visos is durniulaivo. Pardokas kokia anu selektyvi atmintis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:51)
Durniu laivo igulos rusu kalba primena fenia, tik tiek. Ar ir cia tu pretenduoji i rusu kalbos zinotojos ir puoseletojos titula?

Sunku issisukti? Neatsakysi kodel tu pritari Renee, kad rusakalbiai yra fuflo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2021 - 13:54
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 14:53)
tai jau nebeturi rusų šaknų? kaip greitai parduodi protėvius. Fui fui. Ar čia prieš paštininkę apsimesdavai nelietuve, kad paslėptum savo neraštingumą, kai darai gramatines klaidas?
koks gi skirtumas tėvas ar mama? tėvo negerbi?

Turiu... Bet maziau, nei jums norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:51)

kaip tu būdama ne rusė tą nustatai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:53)
DAr viena, mano postu skaitytoja islindo is po akmenelio.

Ale kiek cia daug susirupinusiu mano tetusio tautybe... Ir visos is durniulaivo. Pardokas kokia anu selektyvi atmintis.

Jo, jo..as ir atsimenu kaip tu rasei 'vat as ne lietuve, o paziurekit kaip gerai rasau lietuviskai'

Rimtai, rimtai...dabar ir as atsiminiau tavo postus, sakancius, kad tu ne lietuve... cia truputi mane pribloškė prie kedes atlošo šis staigus prisiminimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2021 - 13:57
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 14:53)
Gal tau namie ir grindis isplauti?  Ir uz tave bent mokykla baigti?  hmm.gif​ </p>

gera mintis. Susisieksiu artimiausiu metu per a/ž 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:54)
Sunku issisukti? Neatsakysi kodel tu pritari Renee, kad rusakalbiai yra fuflo?

O tu noretum, kad as sukineciaus...
Pries ka, pries durniu laiva? Taigi suns balsai i dangu neina.
Man svarbu, kad tie zmones, kurie yra svarbus zino. O jus... Nupirksit brudo ir dar dadesit, ne pirma ir nepaskutini karta.
Atsakyti