Ne, nes cia susirinkusiu durniu laivo atstovu rusu kalba isties primena daugiau fenia, nei... Kas tiesa, tai ne melas. Juk negali pykti, jei snukis veidrodyje kreivas.
Okodel as privalau ja apsiriboti? Kiba tu man uzdrausi?
Man... Cia tu apie save, nes pastoviai sau ditirambus giedi, susireiksminimo, persekiojimo manija tave itakoja. Papildyta:
Mano tevo...
Tu sakai, tu zinai.
TAi zinoma, Zhitomire gimes rusas, nors, paskutinioje Putlerio derektyvoje ir buvo pasakyta, kad Ukraina yra Rusija, o ukrainieciu tautos aplamai nera...
<p>Idomi kompanija cia susirinkusi... Viena londonej ar kur kitur gastarbaiter'eriu dirba...na suprask darbus, kuriu vietiniai vengia... Kita, panasu is ikalinimo istagos rasineja... O keliu dar nenustaciau...OMG...tikra intelektualiu irstva...chi chi.. </p>
TAi zinoma, Zhitomire gimes rusas, nors, paskutinioje Putlerio derektyvoje ir buvo pasakyta, kad Ukraina yra Rusija, o ukrainieciu tautos aplamai nera...
O kas tave prievarta vercia skiepytis? Nenori skiepytis, nesiskiepyk. Sedek namie. Noresi picos picineje uzkasti - daryk testuka uz 72 EUR. Kur cia ne laisve??? Kur cia ne pasirinkimas? </p>