Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:00)
Kažko man vaidenasi, kad mes labai nustebsime, kai suzinosime tikrajį teletabišką jos  niką.

kaizn ar dar kas gali siame forume nustebinti, labai jau viskas desninga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 14:13)
tau juokinga irgi, kad ji tavo teva ne zmogum laiko, jis rusas kiek pamenu?  bigsmile.gif

Dar viena kuriai vaidenasi...
Ale nevletui esat durniu laivas.
Kiba as gincysiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:03)
Eik vakuoti kokias darzoves cia nepofigavinus  biggrin.gif
Mazochistė, jeibogu  biggrin.gif

pofigyste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:17)

Turbut neidemei perskaitei klausimą? frusty.gif

Kame tu MANE demaskavai?
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 14:15)
<p>Siaip jau tikra meilė, kai moteris myli moterį, o ne tas jūsų LGBT... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif </p>

tai ko nemyli? mes čia visos moterys.
Na ir bukutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:14)
Tu dar nesupratai, kad pas ja kraujyje jau '30 sidabrinių"?

Oi, kiek man daug demesio bis.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 13:19)

Bet ji be musu vistiek negali...laksto paskui, kaip bernas paskui cielkutę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:19)
Turbut neidemei perskaitei klausimą?  frusty.gif

Kame tu MANE demaskavai?

Prieko cia tu? Ir kam tu idomi, apart saves pacios.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 14:06)
Šiandien Impulse klausiausi kaip diskutuoja antivakserės rijančios vaistus saujomis, bet bijančios vienintelio skiepo, kuris jas užmuš. Gerai, kad vienas vyrukas įsiterpė, gal gydytojas, bet labai aiškai joms viską išdėstė, kad jos nebeturėjo ką atsakyti, norėjosi paploti išeinant.

rimtai ri taip zinai, kad ji vaistus saujom rija, prie taves rijo? lotuliukas.gif
ir ka jau jis ten taip protingo pasake? bigsmile.gif
bet ai nu taugi faktai dizn, svarbu, kad kas bele ka pasako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:21)
Oi, kiek man daug demesio  bis.gif

Patapai sava per tiek metų. Mums labai dėl tavęs neramu. Visgi esi žmogus, daug bendravome. Tavo nestabilumas kaip ant delno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:21)
Oi, kiek man daug demesio  bis.gif

Mes tau darome paslauga, nes nors cia demesio gauni. Marčios musiet issilakstė, kai grižai I Lietuvą, bacilų nešiotoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:21)
Bet ji be musu vistiek negali...laksto paskui, kaip bernas paskui cielkutę  biggrin.gif

Kol kas tu lakastai paskui mane, as tau rasau, kad tu man neidomi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 14:22)
Patapai sava per tiek metų. Mums labai dėl tavęs neramu. Visgi esi žmogus, daug bendravome. Tavo nestabilumas kaip ant delno 4u.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:22)
Mes tau darome paslauga, nes nors cia demesio gauni. Marčios musiet issilakstė, kai grižai I Lietuvą, bacilų nešiotoja.  biggrin.gif

nail.gif
Atsakyti