Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:10)
Kam tu idomi  biggrin.gif

Tai niekaip nesuprantu kas čionaisna darosi su tava minčių vingiais. Viena minute rasai, kad demaskavai mane, kita minutę - 'tu man neidomi'. Klausimas kame mane demaskavai?

Vat man bais interesna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:40)
Skniai nusijuokiau  4u.gif
Geras.

tau juokinga irgi, kad ji tavo teva ne zmogum laiko, jis rusas kiek pamenu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 14:06)
Šiandien Impulse klausiausi kaip diskutuoja antivakserės rijančios vaistus saujomis, bet bijančios vienintelio skiepo, kuris jas užmuš. Gerai, kad vienas vyrukas įsiterpė, gal gydytojas, bet labai aiškai joms viską išdėstė, kad jos nebeturėjo ką atsakyti, norėjosi paploti išeinant.

Jei jau žmogus ryja vaistus saujomis, tai jam labai pavojinga yra skiepytis eksperimentine vakcina. Koks trombas po to ir viskas. Jei tas medikas toks gudrus, gal jis sutiktų savo parašą uždėti, kad joms nieko nenutiks ir visu turtu dengti po to, jei kas? Aišku, jei toks bukutis tokio iš viso turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 13:13)
tau juokinga irgi, kad ji tavo teva ne zmogum laiko, jis rusas kiek pamenu?  bigsmile.gif

Tu dar nesupratai, kad pas ja kraujyje jau '30 sidabrinių"?
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 14:07)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tai mokslininkai jau nuo 19 a. visi ragina skiepytis? mirksiukas.gif Nelaikysi gi kokio Kepenio ar to psiaudo advokato Vegeles mokslininku?  lotuliukas.gif​ </p>

o WOW blink.gif biggrin.gif jau advokatų pirmininkas pseudo? tai gal tada ir tavo Landsbergiai + Šimonytė irgi pseudo? Iš kur čia jie tokie tobuli tarp durnių? Bene kaip tu iš Marso? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 13:59)
Moontė sakė, kad jin (Renee) bais eruditna. Ale munei naujiena, kad eruditai bijo rusų kalbos.

kad bijo kokios klabos tai butu ne taip blogai, kaip rusus laikyti ne zmonem.... ci ajau nacizmas, bet taip jau desninga, visi pritariantys prievartai del vakcinu linke i nacizma, represijas, diktatura...
Atsakyti

Siaip jau tikra meilė, kai moteris myli moterį, o ne tas jūsų LGBT... :lol:  :lol:  :lol: 

208179741_513948659845160_28612697377699

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 14:12)
kaip idomu, pastebejau is pazystamu, kas leidziasi botoksa, tos ir vakcinuojasi lotuliukas.gif

logiška. Juk pripratę prie adatų. Nenustebčiau, jei dar kažko susileidžia. Nu tu supratai manau mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:13)
Tai niekaip nesuprantu kas čionaisna darosi su tava minčių vingiais. Viena minute rasai, kad demaskavai mane, kita minutę - 'tu man neidomi'. Klausimas kame mane demaskavai?

Vat man bais interesna.  biggrin.gif

TAVE... nail.gif
Atsakyti

kad bijo kokios klabos tai butu ne taip blogai, kaip rusus laikyti ne zmonem.... ci ajau nacizmas, bet taip jau desninga, visi pritariantys prievartai del vakcinu linke i nacizma, represijas, diktatura...

Ta rusu kalba atsiduoda fenia...T.y zeku vartojamu zargonu. Rasinejate is ikalinimo istaigos? Ka prisidirbai?   :angel_not:  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:15)
Siaip jau tikra meilė, kai moteris myli moterį, o ne tas jūsų LGBT... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Paštinyke, a čia tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:13)
IKi jo amziaus mand ar dagyventi reikia  biggrin.gif

Naftalinini, tavo paklodele, nezino kiek tau metu...
Papildyta:
Suprask, sublizgejo erudicija  biggrin.gif

tai ko trumpiniesi su eksperimentiniais skiepais?

ir vėl negerai? netepk savo negatyvu forumo.
Atsakyti