Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:05)
Oooooo...tau reiketu jau kokiam pusmeciui rimtai iseiti is mamkų, jei pas tave tokie dalykai, kaip pasišlykštėjimas ar baimė, atsiranda cia berašinėjant.
g.gif

Nusisnekejai, eilini karta biggrin.gif
Bet, rasyk, rasyk.
Atsakyti

Miegot tokiu metu reikia, sveikata ne taip slubuos mirksiukas.gifO nei as, nei, manau, Monteverte niekad jokiom pozytyviom nevaidimom esancios.
Jei tau taip pofig issijung si foruma ar bent sia tema, jau gaunasi bukas trolinimas po kiekvienu komentaru rasyti, man pofig. biggrin.gif
Papildyta:
kaip tai su manim surista, kad as tikiu mokslininkais ir savo srities profesionalais? blink.gifblink.gifblink.gifkonfrencija ziurejai turi ka i ja pasakyti ar tupai trolinsi kaip moonte?
Papildyta:
tau aktoriu nuomone labai svarbi klausimuose suristuose su sveikata, medicina, man visgi rimciau atrodo medikai, mokslinikai. Keistas rimtai ekspertu pasirinkimas, Moonte cia tokius turejai omenyje savo ekspertus? blink.gifprie ko cia aktoriai, valdzioje sakot per blogai vaidina? doh.gifbiggrin.gif

Tai mokslininkai jau nuo 19 a. visi ragina skiepytis? :mirksiukas: Nelaikysi gi kokio Kepenio ar to psiaudo advokato Vegeles mokslininku?  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:04)
Na jus, durniu laivo igulele, greitai buvote demsakuoti, intelekto mazokai  biggrin.gif

Zinok....I tokį...kaip xia graziau issireiškus...nusirašymą sunku net ka ir atsakyti...

Kas cia buvo demaskuota? Aš? hmm.gif scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2021 - 13:08
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:04)
<p>Kai pasiduodi kaukininku itakai...   unsure.gif</p>

va butent taip tave isivaizduoju .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:07)
Nusisnekejai, eilini karta  biggrin.gif
Bet, rasyk, rasyk.

Aaaa...nu jo....aha....

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 31, 14:06)
Šiandien Impulse klausiausi kaip diskutuoja antivakserės rijančios vaistus saujomis, bet bijančios vienintelio skiepo, kuris jas užmuš. Gerai, kad vienas vyrukas įsiterpė, gal gydytojas, bet labai aiškai joms viską išdėstė, kad jos nebeturėjo ką atsakyti, norėjosi paploti išeinant.

Bet rimtai, labai didele dalis, bent jau man pazistamu, antivakseriu, tabletes-papildus ryja saujomis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:07)
TAip, labai lakoniskai ir aiskiai, be fanaberiju  mirksiukas.gif

Va naftalininis savam amplua, negali kvailys oponento nesudurninti, itariu manosi, kad del to teisingesnis atrodo. O paskui dyvijasi kad su juo kalbama jojo kalba, bet sklerotikas nepamena ka raso kitiem, nes tai jo esybes esme.
Papildyta:
Na ka rasiau, ar ne tas pats, naftalininis eilini karta, o paskui inkscia, kodel...

ar tu bent supranti, kad jus panasaus amziaus? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:08)
Zinok....I tokį...kaip xia graziau issireiškus...nusirašymą sunku net ka ir atsakyti...

Kas cia buvo demaskuota? Aš?  hmm.gif  scare.gif

Kam tu idomi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 14:03)
Primink man, koks cia forumas t.y. kokia kalba cia bendraujama?

finfine vi ŝatas erudiciulojn

protingi išsivers mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 13:07)
cia ji net ne savo mintis raso, citata paeme is bukiausios lt zurnalistes...mane gal ka dprotingesne pasirodys

Tai ji net nesugeba kabuciu uzdeti, kai perrašo kazkieno žodžius biggrin.gif Tai bent erudicija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:28)

kaip idomu, pastebejau is pazystamu, kas leidziasi botoksa, tos ir vakcinuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 14:09)
ar tu bent supranti, kad jus panasaus amziaus?  hihihi.gif

IKi jo amziaus mand ar dagyventi reikia biggrin.gif

Naftalinini, tavo paklodele, nezino kiek tau metu...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 14:10)
finfine vi ŝatas erudiciulojn

protingi išsivers mirksiukas.gif  tongue.gif

Suprask, sublizgejo erudicija biggrin.gif
Atsakyti