Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 12:57)

gal ci amontekrista raso is kito niko, pas ja irgi gi prastai ir su rusais ir su rusu kalba....

Kažko man vaidenasi, kad mes labai nustebsime, kai suzinosime tikrajį teletabišką jos niką.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 12:17)
Kaip ten konservu karas su Kinija? Gal kokiu ziniu yra, kad Kinija pasiduoda?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 12:58)
TAi negi as tau ji kada siuliau, ar draudziau...  biggrin.gif

Tai ko vis zyzi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 13:59)
Moontė sakė, kad jin (Renee) bais eruditna. Ale munei naujiena, kad eruditai bijo rusų kalbos.

Primink man, koks cia forumas t.y. kokia kalba cia bendraujama?

Ir dar, kuo tarpusavyje siejasi pasislykstejimas ir baime?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:01)
Tai ko vis zyzi?  biggrin.gif

hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 12:59)
Pofig, net neskaiciau.

Eik vakuoti kokias darzoves cia nepofigavinus biggrin.gif
Mazochistė, jeibogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 12:18)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet čia tai šimtmečio topas

baig tu, siame simtmetyje dar konservai ir sssr nugriove, kas ta kinija, kaip 2 pirstus apmyzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:00)
Kažko man vaidenasi, kad mes labai nustebsime, kai suzinosime tikrajį teletabišką jos  niką.

Na jus, durniu laivo igulele, greitai buvote demsakuoti, intelekto mazokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:03)
Primink man, koks cia forumas t.y. kokia kalba cia bendraujama?

Ir dar, kuo tarpusavyje siejasi pasislykstejimas ir baime?
Papildyta:
hah.gif  hah.gif  hah.gif

Oooooo...tau reiketu jau kokiam pusmeciui rimtai iseiti is mamkų, jei pas tave tokie dalykai, kaip pasišlykštėjimas ar baimė, atsiranda cia berašinėjant.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 12:39)
<div>Praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 646 nauji koronaviruso atvejai, mirė 6 žmonės. Nė vienas iš jų nebuvo pilnai paskiepytas.</div>
<div>Advokatų tarybos pirmininkas šiuomi metu per Lietuvos radiją gina ir likusių nepasiskiepijusių teisę mirti. Gina iš izoliacijos po skrydžio, nes nesiskiepijęs, kalba, kad Konstitucijoje nėra parašyta nieko apie žmogaus teisę neužsikrėsti.</div>
<div>Nu bet Konstitucijoje nieko neparašyta ir apie teisę mirti nesiskiepijus, joje apie mirtį tepasakyta, kad valstybė ją užregistruoja. Grynai tiek. cray.gif​ </div>
<div> </div>

dabar jau bukos zurnalistes citujat mintis, kodle manot jos turetu buti idomiso ar svarbios?
GYDYTOJU, MOSKLININNKU nenorit pasiklausyti?? na siaip kad jau apie sveikata ir medicina snekam? lotuliukas.gif

koks is vis tikslas cia tu buku citatu is zmoniu niekai nesuristu nie su mokslu nei su medicina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 14:03)
Eik vakuoti kokias darzoves cia nepofigavinus  biggrin.gif
Mazochistė, jeibogu  biggrin.gif

O tu eik sliekam pazastys kasyti biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Impulse klausiausi kaip diskutuoja antivakserės rijančios vaistus saujomis, bet bijančios vienintelio skiepo, kuris jas užmuš. Gerai, kad vienas vyrukas įsiterpė, gal gydytojas, bet labai aiškai joms viską išdėstė, kad jos nebeturėjo ką atsakyti, norėjosi paploti išeinant.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 12:47)
biggrin.gif 

Moonte, ir dabar sakysi, kad jos sakinių struktūra kvepia erudicija?

cia ji net ne savo mintis raso, citata paeme is bukiausios lt zurnalistes...mane gal ka dprotingesne pasirodys
Atsakyti