QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 00:33)
Forumo pozityviosios, evoliucionavusios, intelektualies nusilengvino. O man pofig. Kaip ir pofig kitiems, aktualu tik durniu laivui
Miegot tokiu metu reikia, sveikata ne taip slubuos
O nei as, nei, manau, Monteverte niekad jokiom pozytyviom nevaidimom esancios.
Jei tau taip pofig issijung si foruma ar bent sia tema, jau gaunasi bukas trolinimas po kiekvienu komentaru rasyti, man pofig.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 07:00)
Oi, tu čia apie save? 🤭🤭🤭🤭</p>
kaip tai su manim surista, kad as tikiu mokslininkais ir savo srities profesionalais?
konfrencija ziurejai turi ka i ja pasakyti ar tupai trolinsi kaip moonte?
Papildyta:
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 11:23)
Pažiūrėkit, kokia beprotybė žmonių galvose: šitokią dabar turime nelaimę, šitokį pasaulio masto kalėjimą ir vis nesiliaujame kalbėt, kad skiepytis nereikia. Žmonija šimtmetčius kariavo su ligomis ir vadavosi iš jų skiepais, bet šiandien žmogus sako: aš nesiskiepysiu, nes aš esu individas. Dėl to gimdysiu namie, neskiepysiu savo vaikų ir neleisiu jų į mokyklą. Kada kvailas žmogus pajunta laisvę, kada jis gali kalbėti, ką tik nori, jis tampa pats sau autoritetas. Jam nereikalingi nei pavyzdžiai, nei patirtis, nei žinios, nes viską žino pats. Man atrodo, Žmogaus teisių deklaracija išlaisvino žmogaus kvailumą. Dėl to pasimetimas toksai didelis, nes vienintelis likęs matas yra individo laisvė.</div>
tau aktoriu nuomone labai svarbi klausimuose suristuose su sveikata, medicina, man visgi rimciau atrodo medikai, mokslinikai. Keistas rimtai ekspertu pasirinkimas, Moonte cia tokius turejai omenyje savo ekspertus?
prie ko cia aktoriai, valdzioje sakot per blogai vaidina?