Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

#CovidoBlakstutes  :lol:  :lol:  :lol: 

240958881_551274112779281_67176759366499

Atsakyti

Mažumėlę pataisysiu - jis išlieka švarus. O pati jau sunkiai beišsivalysi. Užteršta jau ir yra užteršta smile.gif

CovidoBlakstute?  :fool:​ 

Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72866058" data-time="1630405439"><div><p>Mažumėlę pataisysiu - jis išlieka švarus. O pati jau sunkiai beišsivalysi. Užteršta jau ir yra užteršta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>CovidoBlakstute?  fool.gif​ </p>

Tikra ne. Jokių implantų ar botoksų smile.gif Bet gal sakau tau kokia smegenų bliūkštutė, kad tokios mintys iš karto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:30)
CovidoBlakstute?  fool.gif​ 

Skniai nusijuokiau 4u.gif
Geras.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 00:33)
Forumo pozityviosios, evoliucionavusios, intelektualies nusilengvino. O man pofig. Kaip ir pofig kitiems, aktualu tik durniu laivui  biggrin.gif

Miegot tokiu metu reikia, sveikata ne taip slubuos mirksiukas.gif O nei as, nei, manau, Monteverte niekad jokiom pozytyviom nevaidimom esancios.
Jei tau taip pofig issijung si foruma ar bent sia tema, jau gaunasi bukas trolinimas po kiekvienu komentaru rasyti, man pofig. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 07:00)
Oi, tu čia apie save? 🤭🤭🤭🤭</p>

kaip tai su manim surista, kad as tikiu mokslininkais ir savo srities profesionalais? blink.gif blink.gif blink.gif konfrencija ziurejai turi ka i ja pasakyti ar tupai trolinsi kaip moonte?
Papildyta:
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 11:23)
Pažiūrėkit, kokia beprotybė žmonių galvose: šitokią dabar turime nelaimę, šitokį pasaulio masto kalėjimą ir vis nesiliaujame kalbėt, kad skiepytis nereikia. Žmonija šimtmetčius kariavo su ligomis ir vadavosi iš jų skiepais, bet šiandien žmogus sako: aš nesiskiepysiu, nes aš esu individas. Dėl to gimdysiu namie, neskiepysiu savo vaikų ir neleisiu jų į mokyklą. Kada kvailas žmogus pajunta laisvę, kada jis gali kalbėti, ką tik nori, jis tampa pats sau autoritetas. Jam nereikalingi nei pavyzdžiai, nei patirtis, nei žinios, nes viską žino pats. Man atrodo, Žmogaus teisių deklaracija išlaisvino žmogaus kvailumą. Dėl to pasimetimas toksai didelis, nes vienintelis likęs matas yra individo laisvė.</div>

tau aktoriu nuomone labai svarbi klausimuose suristuose su sveikata, medicina, man visgi rimciau atrodo medikai, mokslinikai. Keistas rimtai ekspertu pasirinkimas, Moonte cia tokius turejai omenyje savo ekspertus? blink.gif prie ko cia aktoriai, valdzioje sakot per blogai vaidina? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 12:22)
Burba, rimtai, galvok ka nori...  biggrin.gif

Tai negi as prasysiu pas tave leidimo galvoti ką noriu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 11:28)
Patinka kvadratinemis raidemis rasineti?... blink.gif O daba parasom zmoniu kalba. book.gif​ </p>

tau rusai ne zmones?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 11:42)
As pasigendu kas antra eilute sukio: "Slove Lanzbergiui!" Ir veliava turtu but kiekvienos eilustes pabaigoje.

Nes dabar ta truksta atsidavimo TSKP (Tevynes sajunga konservatoriu partija) ir istikimybes TSKP vadui, o gal tai jau generalinis sekretorius?

lotuliukas.gif ir dar altoreli galetu pasidaryti, kad adoruoti lansbergiu gimine....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 31, 12:36)
Tikra ne. Jokių implantų ar botoksų smile.gif Bet gal sakau tau kokia smegenų bliūkštutė, kad tokios mintys iš karto? smile.gif

Pala, pala, leisk jai palakstyti laukais palaidais plaukais, tuoj uzsimirs ir prades rasyti savo tikruoju stiliumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2021 - 12:56
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 12:10)
Supper. SM antivakseriu kontingentas akivaizdus pvyzdys.

tie visi mano isvardinti anksciau medikai , mokslininkai irgi antivakseriai anot taves? nors jie uz skiepus, tik protinga ju panaudojima. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 12:02)
O dabar tu man ne tėvas/motina, kad tuscioje erdveje aiskintum kam kaip rasyti. Gyvenime nera galimybes pavadovauti savo diedui, kad cia darkaisi?  biggrin.gif
Tu man peimeni vieną posakį  - Тихие воды глубоки

gal ci amontekrista raso is kito niko, pas ja irgi gi prastai ir su rusais ir su rusu kalba....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 13:52)
Tai negi as prasysiu pas tave leidimo galvoti ką noriu?  biggrin.gif

TAi negi as tau ji kada siuliau, ar draudziau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 12:54)
tau rusai ne zmones?

Moontė sakė, kad jin (Renee) bais eruditna. Ale munei naujiena, kad eruditai bijo rusų kalbos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 31, 13:57)
tie visi mano isvardinti anksciau medikai , mokslininkai irgi antivakseriai anot taves? nors jie uz skiepus, tik protinga ju panaudojima. mirksiukas.gif

Pofig, net neskaiciau.
Atsakyti