Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 11:23)
Pažiūrėkit, kokia beprotybė žmonių galvose: šitokią dabar turime nelaimę, šitokį pasaulio masto kalėjimą ir vis nesiliaujame kalbėt, kad skiepytis nereikia. Žmonija šimtmetčius kariavo su ligomis ir vadavosi iš jų skiepais, bet šiandien žmogus sako: aš nesiskiepysiu, nes aš esu individas. Dėl to gimdysiu namie, neskiepysiu savo vaikų ir neleisiu jų į mokyklą. Kada kvailas žmogus pajunta laisvę, kada jis gali kalbėti, ką tik nori, jis tampa pats sau autoritetas. Jam nereikalingi nei pavyzdžiai, nei patirtis, nei žinios, nes viską žino pats. Man atrodo, Žmogaus teisių deklaracija išlaisvino žmogaus kvailumą. Dėl to pasimetimas toksai didelis, nes vienintelis likęs matas yra individo laisvė.</div>

10 metų ištestuotomis vakcinomis, kurios jei nuo gripo pvz., tai bent turėtų kažką sudėtyje iš būtent gripo viruso, o ne iš kosmoso uolienos baltymo kažkokio. Mars, Mars. Do you copy?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 13:15)
O as ka nors sumelavau? Tu gi tik ir lauki parimus kas pirmas parasys ryte, kad neatrodytum debiliskai baigusi pati paskutinė temoje rasineti is vakaro ir pati pirma pradejusu rasyti ryte.  biggrin.gif

Oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 11:28)
Patinka kvadratinemis raidemis rasineti?... blink.gif O daba parasom zmoniu kalba. book.gif​ </p>

tai net kalbų nemoki? ir apie translaterį nežinai? ot tai edukuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 13:15)

Buvau teisi visdelto. Tu prie eruditu net arti nebuvai stovejusi  4u.gif  su tuo ir sveikinu. Tau yra dar kur pasitempti.

Burba, negi galvoji, kad del to su tavimi gincysiuos... Humoriste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 12:16)
Oi negaliu lotuliukas.gif

Gerai pastebėjau, ane? biggrin.gif
Turiu erelio akelę, ne tik lilijavą balselę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 12:17)
Kaip ten konservu karas su Kinija? Gal kokiu ziniu yra, kad Kinija pasiduoda?

jau nugalėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 13:18)
Gerai pastebėjau, ane?  biggrin.gif
Turiu erelio akelę, ne tik lilijavą balselę  biggrin.gif

Kaip visada biggrin.gif
Atsakyti

10 metų ištestuotomis vakcinomis, kurios jei nuo gripo pvz., tai bent turėtų kažką sudėtyje iš būtent gripo viruso, o ne iš kosmoso uolienos baltymo kažkokio. Mars, Mars. Do you copy?

Evoliucijos prasme gerai, kad nesiskiepyjat. Genofondas apsivalo.  :D  :rolleyes:  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 12:17)
Burba, negi galvoji, kad del to su tavimi gincysiuos... Humoriste  4u.gif

Cia priklauso...jei zinai kas tokia teletabė slepiasi uz savo retai naudojamo antro niko, tai stovėsi ant stoikės biggrin.gif ilgai. Jei nezinai kas tokia, tai ir stovėti nelabai norisi, seip is inercijos pasiplesysi bliuskelą karta kitą ir sakysi ' as nesigincysiu' mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:04)
<p>Kai pasiduodi kaukininku itakai...   unsure.gif</p>

kaukė nesveikiau už vakciną? nu nu biggrin.gif labai laukiu dar perliukų. Anekdotų dienos su Renee biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 13:21)
Cia priklauso...jei zinai kas tokia teletabė slepiasi uz savo retai naudojamo antro niko, tai stovėsi ant stoikės  biggrin.gif  ilgai. Jei nezinai kas tokia, tai ir stovėti nelabai norisi, seip is inercijos pasiplesysi bliuskelą karta kitą ir sakysi ' as nesigincysiu'  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Burba, rimtai, galvok ka nori... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 13:20)
<p>Evoliucijos prasme gerai, kad nesiskiepyjat. Genofondas apsivalo.  biggrin.gif  rolleyes.gif  cool.gif​ </p>

Mažumėlę pataisysiu - jis išlieka švarus. O pati jau sunkiai beišsivalysi. Užteršta jau ir yra užteršta smile.gif
Atsakyti