Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

na taip is pradziu ir reikejo sakyti, kad tau faktai dzin.... kad tik abydna pripazinti, kad tavo rinkta valdzia tave graziai padare....ir dabar greiciau kelnias per galva mausies, nei pripazinsi klydusi, o ypac, kad nemegstami tavo personazai buvo visgi teisus.... biggrin.gif

Oi, tu čia apie save? 🤭🤭🤭🤭

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 23:33)
Forumo pozityviosios, evoliucionavusios, intelektualies nusilengvino. O man pofig. Kaip ir pofig kitiems, aktualu tik durniu laivui  biggrin.gif

Завидуй молча

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 31, 06:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72865912" data-time="1630353994"><div><p>na taip is pradziu ir reikejo sakyti, kad tau faktai dzin.... kad tik abydna pripazinti, kad tavo rinkta valdzia tave graziai padare....ir dabar greiciau kelnias per galva mausies, nei pripazinsi klydusi, o ypac, kad nemegstami tavo personazai buvo visgi teisus.... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oi, tu čia apie save? 🤭🤭🤭🤭</p>

Ir tu lakstai paskui? biggrin.gif
Atsakyti
240458159_4243363295718619_1598738203477
VALENTINAS MASALSKIS
Pažiūrėkit, kokia beprotybė žmonių galvose: šitokią dabar turime nelaimę, šitokį pasaulio masto kalėjimą ir vis nesiliaujame kalbėt, kad skiepytis nereikia. Žmonija šimtmetčius kariavo su ligomis ir vadavosi iš jų skiepais, bet šiandien žmogus sako: aš nesiskiepysiu, nes aš esu individas. Dėl to gimdysiu namie, neskiepysiu savo vaikų ir neleisiu jų į mokyklą. Kada kvailas žmogus pajunta laisvę, kada jis gali kalbėti, ką tik nori, jis tampa pats sau autoritetas. Jam nereikalingi nei pavyzdžiai, nei patirtis, nei žinios, nes viską žino pats. Man atrodo, Žmogaus teisių deklaracija išlaisvino žmogaus kvailumą. Dėl to pasimetimas toksai didelis, nes vienintelis likęs matas yra individo laisvė.
Atsakyti

Завидуй молча

biggrin.gif
Papildyta:
Ir tu lakstai paskui? biggrin.gif

Patinka kvadratinemis raidemis rasineti?... :blink: O daba parasom zmoniu kalba. :book:​ 

Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 12:23)
<div>VALENTINAS MASALSKIS</div><div>Pažiūrėkit, kokia beprotybė žmonių galvose: šitokią dabar turime nelaimę, šitokį pasaulio masto kalėjimą ir vis nesiliaujame kalbėt, kad skiepytis nereikia. Žmonija šimtmetčius kariavo su ligomis ir vadavosi iš jų skiepais, bet šiandien žmogus sako: aš nesiskiepysiu, nes aš esu individas. Dėl to gimdysiu namie, neskiepysiu savo vaikų ir neleisiu jų į mokyklą. Kada kvailas žmogus pajunta laisvę, kada jis gali kalbėti, ką tik nori, jis tampa pats sau autoritetas. Jam nereikalingi nei pavyzdžiai, nei patirtis, nei žinios, nes viską žino pats. Man atrodo, Žmogaus teisių deklaracija išlaisvino žmogaus kvailumą. Dėl to pasimetimas toksai didelis, nes vienintelis likęs matas yra individo laisvė.</div>

As pasigendu kas antra eilute sukio: "Slove Lanzbergiui!" Ir veliava turtu but kiekvienos eilustes pabaigoje.

Nes dabar ta truksta atsidavimo TSKP (Tevynes sajunga konservatoriu partija) ir istikimybes TSKP vadui, o gal tai jau generalinis sekretorius?
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72865988" data-time="1630395907"><div><p>Завидуй молча

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Ir tu lakstai paskui? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Patinka kvadratinemis raidemis rasineti?... blink.gif O daba parasom zmoniu kalba. book.gif​ </p>

O dabar tu man ne tėvas/motina, kad tuscioje erdveje aiskintum kam kaip rasyti. Gyvenime nera galimybes pavadovauti savo diedui, kad cia darkaisi? biggrin.gif
Tu man peimeni vieną posakį - Тихие воды глубоки
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 10:45)
Завидуй молча

biggrin.gif

Aga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 11:42)
As pasigendu kas antra eilute sukio: "Slove Lanzbergiui!" Ir veliava turtu but kiekvienos eilustes pabaigoje.

Nes dabar ta truksta atsidavimo TSKP (Tevynes sajunga konservatoriu partija) ir istikimybes TSKP vadui, o gal tai jau generalinis sekretorius?

Ot naujiena, kad esi naftalininis. Va jei butu kitaip, tai nustebintum, o cia dabar, net prognozuojama.
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 10:23)
Pažiūrėkit, kokia beprotybė žmonių galvose: šitokią dabar turime nelaimę, šitokį pasaulio masto kalėjimą ir vis nesiliaujame kalbėt, kad skiepytis nereikia. Žmonija šimtmetčius kariavo su ligomis ir vadavosi iš jų skiepais, bet šiandien žmogus sako: aš nesiskiepysiu, nes aš esu individas. Dėl to gimdysiu namie, neskiepysiu savo vaikų ir neleisiu jų į mokyklą. Kada kvailas žmogus pajunta laisvę, kada jis gali kalbėti, ką tik nori, jis tampa pats sau autoritetas. Jam nereikalingi nei pavyzdžiai, nei patirtis, nei žinios, nes viską žino pats. Man atrodo, Žmogaus teisių deklaracija išlaisvino žmogaus kvailumą. Dėl to pasimetimas toksai didelis, nes vienintelis likęs matas yra individo laisvė.

"Medicininiu požiūriu vertinant, galimybių pasas yra dokumentas, suteikiantis teisę LAISVAI PLATINTI VIRUSĄ."
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 11:05)

Не зная броду, не суйся в воду biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renee @ 2021 08 31, 11:23)

Supper. SM antivakseriu kontingentas akivaizdus pvyzdys.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 31, 12:07)
Не зная броду, не суйся в воду  biggrin.gif

Aa Ąą Bb Cc Čč Dd Ee Ęę Ėė Ff Gg Hh Ii Įį Yy Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Rr Ss Šš Tt Uu Ųų Ūū Vv Zz Žž

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 11:10)
Aa Ąą Bb Cc Čč Dd Ee Ęę Ėė Ff Gg Hh Ii Įį Yy Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Rr Ss Šš Tt Uu Ųų Ūū Vv Zz Žž

biggrin.gif

Oooo...dabar persimetei brown-nose'nti Renei biggrin.gif bet...Как месяц не свети, а все не солнышко

Varau i McDonalda paėsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 rugpjūčio 2021 - 11:18
QUOTE(Moonte @ 2021 08 31, 13:05)
Ot naujiena, kad esi naftalininis. Va jei butu kitaip, tai nustebintum, o cia dabar, net prognozuojama.

Kaip ten konservu karas su Kinija? Gal kokiu ziniu yra, kad Kinija pasiduoda?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 31, 11:17)
Kaip ten konservu karas su Kinija? Gal kokiu ziniu yra, kad Kinija pasiduoda?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet čia tai šimtmečio topas
Atsakyti