Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 21:17)
Suda apienama ne todel kad bijoma, o todel kad smirda.

tai tu kakučių nerenki? ot tai pilietė. Nevala. Aš jau seniausiai renku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 22:12)
Pacituok!!! Pacituok!!!

Džyyyyzis kokia nuobodybė  rolleyes.gif

As perfrazavau tavo verkšlenimus.

perfrazavo ji. eik greitai kurk budulėms savo temą- šeimos maršo ar antivakserių temą, koks skirtumas -fb pilna, ko čia negali būti, galėsit pasigraudenti kaip konservatoriai jus skriaudžia, kokia ilga jų ranka, net iki airijų pasiekia. "Likome vieni" čia linksmiausia ką mačiau fb, kuo durneliai dalinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 21:17)
TAip, bet man neidomu, ka pati apie tai galovji.
Prijuokinai, ok.
Papildyta:
Suda apienama ne todel kad bijoma, o todel kad smirda.

O kam naudoji kazkaip visai ne i tema ji? manau ir pofig zodzio nezinai prasmes... biggrin.gif kazkaip bandai ale mandrai rasineti, nu bet ne tavo tai , neisgauna... biggrin.gif

Del to atsakineji i visas zmoniu zinutes, kurios ir kurie tau pofig?kurie tau kaip sudai atrodo? lipi ir lipi?
bet zinai, gal visas tas sudas is tamstos vidaus?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 30, 21:21)
perfrazavo ji. eik greitai kurk budulėms savo temą- šeimos maršo ar antivakserių temą, koks skirtumas -fb pilna, ko čia negali būti, galėsit pasigraudenti kaip konservatoriai jus skriaudžia, kokia ilga jų ranka, net iki airijų pasiekia. "Likome vieni" čia linksmiausia ką mačiau fb, kuo durneliai dalinasi biggrin.gif

tai taip ir nepakomentuosi i ekspertu , mokslininku issakytas mintis? supratau tave sfaktai nedomina, tik feikiniai, kvaili postai fb...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 30, 21:20)
tai tu kakučių nerenki? ot tai pilietė. Nevala. Aš jau seniausiai renku biggrin.gif

Siaip, mano namuose yra ir tualetas, bide, vonia ir sauna... O tu svaruole, rink, rink, semk reskutemis, kas tau belieka 4u.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 30, 21:25)
O kam naudoji kazkaip visai ne i tema ji? manau ir pofig zodzio nezinai prasmes...  biggrin.gif kazkaip bandai ale mandrai rasineti, nu bet ne tavo tai , neisgauna... biggrin.gif

Del to atsakineji i visas zmoniu zinutes, kurios ir kurie  tau pofig?kurie tau kaip sudai atrodo? lipi ir lipi?
bet zinai, gal visas tas sudas is tamstos vidaus?

tai taip ir nepakomentuosi i ekspertu , mokslininku issakytas mintis? supratau tave sfaktai nedomina, tik feikiniai, kvaili postai fb...

O man pofig, kas ten tau atrodo, kaip ir ka tu ten vertini. Turekis. A gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugpjūčio 2021 - 20:39
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 21:37)
Siaip, mano namuose yra ir tualetas, bide, vonia ir sauna... O tu rink, rink, kas tau belieka  4u.gif

vargšai gyvūnai, amžiais uždaryti ir su Moonte prie kompų ant palučių daro. Gal tu sau geriau padėk daugiau, ne jiems? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 30, 21:39)
Ir aplamai nesuprantu

Cia vakcinos matyt salutinis poveikis.

Kreipkis pas psichiatra. Gal atstatys
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 30, 21:38)
vargšai gyvūnai, amžiais uždaryti ir su Moonte prie kompų ant palučių daro. Gal tu sau geriau padėk daugiau, ne jiems? smile.gif

Prabilo ta, kuri savo nabaga lovoje pririsusi sikino...

As ne cmabala, todel, sik temoje viena. Uzleidziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 rugpjūčio 2021 - 20:41
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 22:38)
Siaip, mano namuose yra ir tualetas.

Susitik su migrantais is Afrikos, Galesi pasigirti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 30, 21:41)
Susitik su migrantais is Afrikos, Galesi pasigirti.

O kas tave klause? Kad kisi trigrasi. Veliau vapesi, kad nabaga nuskriaudziau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 22:42)
O kas tave klause? Kad kisi trigrasi. Veliau vapesi, kad nabaga nuskriaudziau.

Pas mane yra du tuoletai... Esi man ne lygis su vienu tuoletu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 30, 21:43)
Pas mane yra du tuoletai... Esi man ne lygis su vienu tuoletu

Jei prasysiu kieki, kiek ju yra mano namuose, apsiputosi, kaip ir del kilimo. Dvasios ubageli.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 22:45)
Jei prasysiu kieki, kiek ju yra mano namuose, apsiputosi, kaip ir del kilimo. Dvasios ubageli.

Na ka... Prisipazistu tu laimejai pries mane.
Esi tuoletu valdove.
Sveiikinimai...
Atsakyti