NIPT? Aš nežinau, kas yra tie visi genetiniai tyrimai. Man dar įdomu kaip sekasi pas genetikus patekti laiku ir kokia tvarka nustačius riziką. Jei daugiau nei 12 savaičių, apsigimimas suderinamas su gyvybe, tai abortas jau nebeleidžiamas, jei aš teisingai supratau. Gal tu tiksliau žinai.Nipt nekompensuoja, o abortas Lt galimas po 12 sav.esant apsigimimų. Tie genetiniai kompensuojami iš kraujo, detalios echoskopijos, esant įtarimams vaisiaus vandenų tyrimas.
Nipt nekompensuoja, o abortas Lt galimas po 12 sav.esant apsigimimų. Tie genetiniai kompensuojami iš kraujo, detalios echoskopijos, esant įtarimams vaisiaus vandenų tyrimas.
Tik jei apsigimimas nesuderinamas su gyvybe.
Tik jei apsigimimas nesuderinamas su gyvybe.
Atr tikrai? Nes iki 12 galima be jokių apsigimimų...
Dauno sindromą nustačius tikrai leidžia po 12sav.
Tai kad kompensuoja Lietuvoje dirbtinį apvaisinimą. Nežinau detalių, spėju tėvams irgi kainuoja kažkiek ir turbūt yra lubos kiek kartų galima bandyti, iki kokio amžiaus ir pan., bet kažkiek kompensuoja.
Durniausias yra tas mokestis už amžiną embrionų šaldymą, kai po 10 m. jie nebeišgyvena jau. Širinskienės palikimas.
o taip, šitos nesąmonės dar nespėjo pakeisti, tikiuosi panaikins, ta Š boba konkrečiai trenkta.
Na tai aišku, kai tėvams rūpi ir nori savo sveiko vaiko tai ir daro taip, o ne leidžia į pasaulį kiek gamta duoda ir su visais bjauriais genais.
Kažkada, gal prieš 3 metus laida buvo, kaip lietuviai mokslininkai irgi užpatentavo kažkokį metodą, net jau nėščiai mamai esant atskirti blogą geną.
Papildyta:
Visus genetinius tyrimus. Na aš jau seniai tai dariau, bet jei tyrimas iš kraujo būtų buvęs įtartinas, būtų ėmę vaisiaus vandenis, tada jei jie parodo genetines ligas, 99 proc vaikas bus su genetinėm ligom.
ten parodo tik tris berods genet pokyčius/sutrikimus, Patau, Edvardso ir dauno sindromą berods. Nuo VISKO tikrai netiria tada
NIPT? Aš nežinau, kas yra tie visi genetiniai tyrimai. Man dar įdomu kaip sekasi pas genetikus patekti laiku ir kokia tvarka nustačius riziką. Jei daugiau nei 12 savaičių, apsigimimas suderinamas su gyvybe, tai abortas jau nebeleidžiamas, jei aš teisingai supratau. Gal tu tiksliau žinai.
Leidžiamas. Bent jau buvo anksčiau.
ten parodo tik tris berods genet pokyčius/sutrikimus, Patau, Edvardso ir dauno sindromą berods. Nuo VISKO tikrai netiria tada
Brangesni NIPT nuo daugiau, bet ten irgi kokių 6 gal...
Moonte, cia pagal Danielį Kahnemaną

O, žiūriu teletabės dreifuoja...yra ego išsekimo būsenoje.
Čia tu apie mane?

Tu cia esi visiškai žalias vaisus. Kol kas neturi spalvų. Bus idomu stebeti tave.

Burbai senatvinė dimensija? Jums, erkėms, tik jums, buvo paliktos trys temos. trys. Nė vienoj neišsilaikėt.