Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 21:06)
Pofig, kaip pati vertini mano intencijas  4u.gif

svarbu, kad paciai aiskios savos intencijos...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 30, 21:06)
o tai netiki???? tu ka vatnike, noneducated, antivaksere, zmonijos priesas? lotuliukas.gif

jo visai ji nusirito, gamta tusciu vietu nemegsta... bet svarbu paraso, informuoja mus, kad jai pofig....tuoj  rasys, kad issidirbineja is sportinio intereso...  unsure.gif

tai tikiu tikiu, žemai lenkiuosi, sveikatos seneliui biggrin.gif

jo, gamta būna žiauri kaip ir gera smile.gif pagal nuopelnus matomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 30, 21:04)

čia jau viena iš paskesniųjų stadijų jai. Taip būna, kad iš pradžių po dvi valandas sėdi prie vienos paklodės, o po to iš karto pofig. Gaila žmogaus vienok, visgi žmogus.

Mana tu irgi gaili, su tavi noru ikasti. Bet kandziok, gi tokia tavo esybe mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 30, 21:08)
svarbu, kad paciai aiskios savos intencijos...

Butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 30, 21:08)
tai tikiu tikiu, žemai lenkiuosi, sveikatos seneliui biggrin.gif

jo, gamta būna žiauri kaip ir gera smile.gif pagal nuopelnus matomai smile.gif

biggrin.gif

svarbiausia viskas teisinga buna ...gi kiek perspejom cambala, ir Moonte.... unsure.gif na bet ar gali zmogu pakeisti , jei jis nenori...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 21:09)
Mana tu irgi gaili, su tavi noru ikasti. Bet kandziok, gi tokia tavo esybe mirksiukas.gif
Papildyta:
Butent  biggrin.gif

a mano? kurie čia pirmi žmogžudinti pradėjo? jei paštininkė dar turėjo bent kruopelę savo deklaruoajmos sąžinės ir pabėgo tyliai į krūmus po mano įkelto fb posto apie tą debilą, kuris mus žudyti nori. Tai tu su visu apsipatenkinimu čia priėmei ketinančia tapti žmogžude Renee ir išreiškei jai didžiulį palaikymą. Žmogžudė užsislėpusioji. Oj veidrodėlis atsisuks į tave pačią tas tavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 30, 20:05)
Tu pacituok kur aš tau taip rašiau? Sakiau tau nevarinėk kitų, bet nieko aš pati nevarinėjau. Susikurk savo temą, galvą guldau, mano kojos ten nebus. O čia bendra tema. Varinėtoja atsirado/

Pacituok!!! Pacituok!!!

Džyyyyzis kokia nuobodybė rolleyes.gif

As perfrazavau tavo verkšlenimus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 21:09)
Papildyta:
Butent  biggrin.gif

tu zinai , ka reiskia zodis gailus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 21:07)
Pasakymas 'nebarstau savo perlu kiaulems' tinka, tik nelabai intelekrualiai personal, nes kantrybes neturi. Tu bendravai su intelektualais? Kazkaip sunku patiketi, nes turetum z8noti, kad jie neskirsto zmones I laktas, jie be galo buna lqimingi, jei mato, kad sugebejo issakyri mintis, kad sudomintu. Ir netgi ne tai svarbiausia, svarbiausia, kad jie jqucia pasitenkinimą, kai zmogus sypranta apie ka wina kalba, ir del to 8ntelektualai mueina 'extra mile' aiskindami, neprarasdami kantrybes ir sveiko proto.
Tu tavo 'tarkim' ir kitu personazu kisimo, ka tu labai megsti, nereikia. Mes dabar kalbam qpie Renee.

Nemanau, cia kauke, kuria turetum ivertinti. O jei dar ji yra zinoma, diskutuoja antru niku, tai isvis saunuole, jei ja neuzpelenguos.

Ji pati parase, kad SM yra smukusi... TAi akivaizdus faktas.
Kita vertus, pries ka jau cia savo intelektu blizgeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vsio, dabar tikrai išeinu

Iseinu, palieku tave...iseinu, atleisk...bet nezinojau, kad tu nezinai kas tai....

biggrin.gif

Idomu butu perskaityti jusu mintis, uzbaigiant si sakini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugpjūčio 2021 - 20:15
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 30, 21:11)
a mano? kurie čia pirmi žmogžudinti pradėjo? jei paštininkė dar turėjo bent kruopelę savo deklaruoajmos sąžinės ir pabėgo tyliai į krūmus po mano įkelto fb posto apie tą debilą, kuris mus žudyti nori. Tai tu su visu apsipatenkinimu čia priėmei ketinančia tapti žmogžude Renee ir išreiškei jai didžiulį palaikymą. Žmogžudė užsislėpusioji. Oj veidrodėlis atsisuks į tave pačią tas tavo biggrin.gif

Monteverte, saziningai, man pofig. Neskaiciau,
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 30, 21:14)
Monteverte, saziningai, man pofig. Neskaiciau,

teisybė akis bado? sąžinė prabudo? tai kelkis, kelk, busk
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 30, 21:12)
tu zinai , ka reiskia zodis gailus? unsure.gif

TAip, bet man neidomu, ka pati apie tai galovji.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 30, 21:13)
Vsio, dabar tikrai išeinu

Iseinu, palieku tave...iseinu, atleisk...bet nezinojau, kad tu nezinai kas tai....

biggrin.gif

Idomu butu perskaityri jusu mintis, uzbaigiant si sakini  biggrin.gif

Prijuokinai, ok.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 30, 21:15)
teisybė akis bado? sąžinė prabudo? tai kelkis, kelk, busk

Suda apienama ne todel kad bijoma, o todel kad smirda.
Atsakyti