Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Vaisiniai ledai. Viena karta tik valgiau. Lygtai kriaušių skonis buvo, jau neatsimenu.

Aš kriaušių pamenu. Tokie žalsvi buvo :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 08, 15:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72893022" data-time="1636376292"><div><p>Vaisiniai ledai. Viena karta tik valgiau. Lygtai kriaušių skonis buvo, jau neatsimenu.</p></div></blockquote><p>Aš kriaušių pamenu. Tokie žalsvi buvo smile.gif</p>

Tai as juos kriaušiniais ir vadinu biggrin.gif
Atsakyti

Tai as juos kriaušiniais ir vadinu biggrin.gif

Dabar būna irgi panašių. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 08, 15:10)
Statybose dabar bėda ir nėra šiltinimo medžiagų. Su polistirolu visai tragedija. 

Paabrango bet yra pirkti be problemu. Dirbti va nera kam
Atsakyti

Paabrango bet yra pirkti be problemu. Dirbti va nera kam

Su problemom... Ne visada yra

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 08, 12:27)
Kiekvienas puodas turi savo dangtį. Yra gi ir tokių vyrų, kurie nemėgsta prisiimti atsakomybės.

va cia tai teisingai, kiekvienam savo.
Bet zinai man labai juokinga, ka montekrista per vsias temas bando irodyti, kad be darbo moteris degraduoja...toks man bukumas , atrodo butina dirbti uz atlyginima kazka, kad tai butu idomu, naudinga ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 08, 15:43)
As ieskodavau vaisiniu ledu... nu tarybinis sherbetas smile.gif

as tuo metu tik tokius ir tevalgiau, man lombyras kazkokei per riebus buvo is vis saldumynu nemegau, na keistas vaikas buvau biggrin.gif
Atsakyti
Bet kas darosi Lenkijos pasienyje.... Aš tai bijau, kad rimtai karas prasidės.... blink.gif
Atsakyti

va cia tai teisingai, kiekvienam savo.
Bet zinai man labai juokinga, ka montekrista per vsias temas bando irodyti, kad be darbo moteris degraduoja...toks man bukumas , atrodo butina dirbti uz atlyginima kazka, kad tai butu idomu, naudinga ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
as tuo metu tik tokius ir tevalgiau, man lombyras kazkokei per riebus buvo is vis saldumynu nemegau, na keistas vaikas buvau biggrin.gif

Žinoma, jei kasininke dirbi, tai geriau nedirbt

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 08, 19:19)
Bet kas darosi Lenkijos pasienyje.... Aš tai bijau, kad rimtai karas prasidės.... blink.gif

Jis jau senai vyksta, tik musiu dar prie tavo namo nebuvo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 08, 20:37)
Jis jau senai vyksta, tik musiu dar prie tavo namo nebuvo

jo karas siais laikais visia kitokiam formate, o ivairus realus musiai bombos irgi tik tam tikrose salyse del biznio...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 08, 20:26)
Žinoma, jei kasininke dirbi, tai geriau nedirbt</p>

Kas tu tokia, kad sprestum, koks darbas matai vertas, kad dirbti, kuris ne? Cia tik zmogui paciam spresti, ka ir kaip jam gyvenime daryti.

Dauguma darbu nera, nei kazkokie ypatingai svarbus, nei darbuotojai nepakeiciami.
Dauguma dirba del pinigu, gerai, jei su tuo suderina ir malonuma, idomuma ar kitus prioritetus.
Dauguma, jei gautu po milijona kas menesi, nedirbdami ir nedirbtu.O visa kita tera melas sau ar kitiem.

Bet jei zmogus is tikro nemato gyvenimo prasmes, realizacijos galimybiu ar idomios veiklos, neidami i darba uz pinigus, tai jau, manau, sioks toks sutrikimas galvoje, kazkoks vergiskumas....
Papildyta:
Ziurejau interviu Rose Namajunas, po laimejimo ir vel ir islaikymo cempiones titulo, na sauni, maza, smulki bet tvirta mergina.
https://www.youtube....l=CagesidePress
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 lapkričio 2021 - 20:03

Ne po milijoną. Pakaktų daug kam ir stabilių 1500 per mėn 😁

Atsakyti

Ne po milijoną. Pakaktų daug kam ir stabilių 1500 per mėn 😁

Nu čia ne stebuklai, jei per abu tai dar dar, bet jei tik vienas tiek, o kitas nieko, šūds

Atsakyti