Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Ašaka @ 2021 11 07, 13:54)
Burbanti, gaila, kad tik parašiusi nesąmonę pradedate domėtis, kaip yra iš tikrųjų, ir qaila, kad trupučiuką pasiklydote: Jūsų įkelta lentelė, panašu, paimta iš čia: https://en.wikipedia...y_external_debt Joje pateikiami duomenys apie valstybių bendrą užsienio skolą (external debt), o ne konkrečiai skolą Pasaulio bankui, kaip teigėte Jūs. Paskutinis Pasaulio banko Lietuvoje finansuotas projektas užbaigtas 2002 metais (iš viso Pasaulio bankas Lietuvoje finansavo 19 projektų ir dalis jų buvo skiriama pačiai valstybei, o dalis yra tiesiog paskolos su valstybės garantija, t.y., jas grąžinti turi paskolos gavėjai, valstybė tik įsipareigoja grąžinti paskolas tuo atveju, jei paskolos gavėjas bankrutuoja). Gali būti, kad dalis paskolų dar nėra grąžintos, nes Pasaulio bankas paskolas teikia ilgam periodui, 20, 25 ar 30 metų, bet tas grąžinimas jau eina į pabaigą.
Jei Jus išties domina Lietuvos užsienio skola, nueikite į Finansų ministerijos puslapį, ten rasite informaciją ne tik apie valstybės skolą, bet ir apie jos grąžinimo grafiką

Jatau, jatau...is pradziu rase 'kokios Lietuvos skolos, ka cia nusisneki'. Paskui, po dvieju dienu studijavimo, kai negali paneigti skolu fakto, pradeda kabinetis prie smulkmenu ir perfrazavimu. Gerai skamba tavo pasakymas 'valstybe tik garantas, isiskolino ne ji'. Wtf?
Tu baik juokinti anciukus. Nesi erudite, kuo baigiame isitikinti, nes per savo ilgą liezuvi baigi susišikti susikurtą ivaizdi - bandai kazka iš savęs vis išspausti.

Tu cia ką, bandai paneigti faktą, kad Lietuva iki ausų iklimpusi I skolas? Tu ziuriu kazkaip netycia uzmirsti, kad Lietuva yra visi zmones, o ne tik sedintys prie lovio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 lapkričio 2021 - 15:14
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 07, 16:43)
Jatau, jatau...is pradziu rase 'kokios Lietuvos skolos, ka cia nusisneki'. Paskui, po dvieju dienu studijavimo, kai negali paneigti skolu fakto, pradeda kabinetis prie smulkmenu ir perfrazavimu. Gerai skamba tavo pasakymas 'valstybe tik garantas, isiskolino ne ji'. Wtf?
Tu baik juokinti anciukus. Nesi erudite, kuo baigiame isitikinti, nes per savo  ilgą liezuvi  baigi susišikti susikurtą ivaizdi -  bandai kazka iš savęs vis išspausti.

Tu cia ką, bandai paneigti faktą, kad Lietuva iki ausų iklimpusi I skolas? Tu ziuriu kazkaip netycia uzmirsti, kad Lietuva yra visi  zmones, o ne tik sedintys prie lovio.

Nefantazuokit, rašėt būtent apie Pasaulio banką:
vartotojo įkelta nuotrauka

Beje, kaip jaučiatės, kai JK skola per capita (pagal Jūsų pateiktą lentelę) 2017 m. buvo 127,000 USD?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 07, 13:15)
O maaaaa! O maaaan!!! Liko siandien ir trys dienos kitą savaitę dirbti ir viskas -ATOSTOGOS  iki vasario vidurio.  biggrin.gif

A ko taip? Galerijos UK užsidaro ar kostiuminių vakarėlių nebelieka?

Mano brolis tai dirba ir dirbs. Nors tikrai būtų ne prieš gauti trijų mėnesių atostogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 07, 16:04)
A ko taip? Galerijos UK užsidaro ar kostiuminių vakarėlių nebelieka?

Mano brolis tai dirba ir dirbs. Nors tikrai būtų ne prieš gauti trijų mėnesių atostogas biggrin.gif

As nekalta, kad tavo brolis nemoka pasirinkti geros dsrbo vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 07, 17:14)
As nekalta, kad tavo brolis nemoka pasirinkti geros dsrbo vietos  biggrin.gif

Be abejo biggrin.gif Jos ir norėdama nepasirinktum.

O jei rimtai, tai viską tavo srityje uždaro UK ar individualios negalios?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 07, 16:25)
Be abejo biggrin.gif Jos ir norėdama nepasirinktum.

O jei rimtai, tai viską tavo srityje uždaro UK ar individualios negalios?

Be galo be krašto rupi mano gyvenimas realiame pasaulyje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 07, 17:36)
Be galo be krašto rupi mano gyvenimas realiame pasaulyje?  biggrin.gif

Ne, tik personažo rolleyes.gif biggrin.gif

Matai, kaip viskas greitai pareina, Burbele mirksiukas.gif
Atsakyti

Be darbo lieka? Užgrauš diedą savo😆😆😆

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 07, 16:39)
Ne, tik personažo  rolleyes.gif  biggrin.gif

Matai, kaip viskas greitai pareina, Burbele mirksiukas.gif

Argi tiek klausinetum apie mano ūkį ir bites, jei rupetu personazas?
As taves ne karto neklausiau apie tavo really gyvenima,nes man paprasciausiai nerupi. Visiškai. Nulis sveikų esi, kaip žmogus. O vat as tau rupiu...musiet I svecius nori atvaziuoti, dykai Anglijoje pabūti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 lapkričio 2021 - 16:42
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 07, 17:42)
Argi tiek klausinetum apie mano ūkį ir bites, jei rupetu personazas?
As taves ne karto neklausiau apie tavo really gyvenima,nes man paprasciausiai nerupi. Visiškai. Nulis sveikų esi, kaip žmogus. O vat as tau rupiu...musiet I svecius nori atvaziuoti, dykai Anglijoje pabūti?  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Rimtai? Jau neprisimeni, ką rašei praeitą savaitę - man. O kiek ir kaip rašei ne tik man?

Rūpi, Burbele, rūpi. Pasidžiauk biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 07, 16:41)
<p>Be darbo lieka? Užgrauš diedą savo😆😆😆</p>

Aha...be darbo lieku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 07, 16:46)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Rimtai? Jau neprisimeni, ką rašei praeitą savaitę - man. O kiek ir kaip rašei ne tik man?

Rūpi, Burbele, rūpi. Pasidžiauk biggrin.gif

Neprisimenu. Rimtai. As cia tiek prifantazuoju, kad man paskui sunku ka atsiminti biggrin.gif . O jus, glušelės, ir tikit biggrin.gif Vat tas man labiausiai ir patinka victory.gif

Negaliu dziaugtis, nes tqi nera normalu. Greiciau spooky
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 lapkričio 2021 - 17:13
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 07, 18:10)
Aha...be darbo lieku  biggrin.gif
Papildyta:

Neprisimenu. Rimtai. As cia tiek prifantaz7oju, kad man paskui sunku ka atsiminti  biggrin.gif . O jus, glušelės, ir tikit  biggrin.gif Vat tas man ir labiausiai patinka  victory.gif

O kur parašyta, kad mes tau teisybę rašom? Ko nerviniesi čia dabar? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti