Jatau...jaunos moterys, o viska zino kaip ka ir su kuo gydyti..
Cia turbūt jūsų hobiai?

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 06, 13:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72892124" data-time="1636193111"><div><p>Bet nemažai gydytoju be tyrimų išrašo el. būdu receptus antibiotikams. Bent feritina, CRB paziuretu. Apsidraudzia greičiausiai.</p></div></blockquote><p>O kuo čia feritinas dėtas? Bendrą kraują ir crb. </p><p></p><p>Standartinio viruso atveju intensyvesnis karščiavimas yra iki 3 parų, tyrimus verta daryti ne anksčiau kaip po paros, o sunerimti, jei negerėja po tų 3 ar dingus karščiavimui jis vėl atsiranda. </p><p>Tada jau galuma bakteriją įtarti.</p>
Rodo citokinu audra.
Nevisada. Prie covid karščiavimas gali trukti ir ilgiau negu 3 paras. Nekalbant apie ilgalaikį covid sindromą, kai subfebrili temperatūra gali laikytis ir kelis mėnesius.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 06, 01:33)
Nu tai jadriona varona, ty kodie taduis prisikabinai del to prie muneis pusdienis atgalios? Kodie daba 'ne tava reikals" jau prasidieja?
Tik norėjau pasakyti, kad ir be super duper vyro kaip tavo patinas, moterys sugeba išvažiuoti papoilsiauti į užsienį. O tu, vietoj to, kad SM paromis sėdi, saugotum savo aukso luitą, bo kokia nors kūda barakūda prichvatizuos ir matysi tada savo keliones kai savo ausis.
QUOTE(uarda @ 2021 11 06, 14:05)
Bet nemažai gydytoju be tyrimų išrašo el. būdu receptus antibiotikams. Bent feritina, prokalcitonina, CRB paziuretu. Apsidraudzia greičiausiai.
Taip, apsidraudžia Draugės vyrui du skirtingus antibus gydytoja išrašė kai temperatūra dvi savaites nekrito ir kosulys baisus buvo. Viskas per nuotolį, be jokių rentgenų.
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 06, 12:44)

Papildyta:
Tik norėjau pasakyti, kad ir be super duper vyro kaip tavo patinas, moterys sugeba išvažiuoti papoilsiauti į užsienį. O tu, vietoj to, kad SM paromis sėdi, saugotum savo aukso luitą, bo kokia nors kūda barakūda prichvatizuos ir matysi tada savo keliones kai savo ausis.
Cia is savo patirties mane mokini jog vyrus reikia saugoti, kad kokia barakūda kelionių nenupyzdintų?

Bet as vistiek paklausiu- koks tolkas gyventi su vyrais tinginiais?
Negarantuoju, bet kiek pamenu, ji daroma nuo 6 sav. vaikam, per kazkoki ten tarpa kelias dozes.
Tik keletą metų. Prieš 10 dar nebuvo.
Rodo citokinu audra.
Nevisada. Prie covid karščiavimas gali trukti ir ilgiau negu 3 paras. Nekalbant apie ilgalaikį covid sindromą, kai subfebrili temperatūra gali laikytis ir kelis mėnesius.
Tai covid nėra įprastas virusas.
Aš ten apie eilinius. Net gripo atveju normalu stiprus karščiavimas 5d.ar iki savaitės 🤔
Cia is savo patirties mane mokini jog vyrus reikia saugoti, kad kokia barakūda kelionių nenupyzdintų?Nežinau. Mano visi darboholikai 🤣Bet as vistiek paklausiu- koks tolkas gyventi su vyrais tinginiais?
Bet po keliones nevažinėjam... Namo statybos viską suėda.
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 06, 14:11)
Tik keletą metų. Prieš 10 dar nebuvo.
Jei ne mano hematologe, seimos gydytoja Prevenar13 net nebutu pasiuliusi. Kaip ir nuo gripo, jei reikia vakcinos, rodyk pats inciatyva. Iariu Prevenar 13 gali buti prieinama daugeliui, tik zmones nezino ko prasyti.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 06, 14:15)
Bet po keliones nevažinėjam... Namo statybos viską suėda.
Kiekviena seima turi prioritetus. Nematau cia tragedijos. Kiekvienam savo.
Žmonės nežino ir, kad stabligės vakcina visiems yra nemokama, nesidomi apie profilaktines patikras.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 06, 14:48)
Jokio. Lygiai taip pat kaip ir su moterim tingine. Bet gal tas vyras kitaip geras, negi viskas vien į materialinę pusę susiveda? Gali būti dar ir koks netinginys, bet vis vien už moterį mažiau uždirbti. Ar čia kažkoks blogis? Ar geriau kad uždirba bele kokius pinigus, bet žmonos žmogum nesjkaito?
QUOTE(Moonte @ 2021 11 06, 15:20)
Jei ne mano hematologe, seimos gydytoja Prevenar13 net nebutu pasiuliusi. Kaip ir nuo gripo, jei reikia vakcinos, rodyk pats inciatyva. Iariu Prevenar 13 gali buti prieinama daugeliui, tik zmones nezino ko prasyti.
Papildyta:
Papildyta:
Na ši vakcina apie 80 eur kainuoja, galėtų tikrai kompensuoti, gydymas paskui brangiau dešimteriopai ar net šimteriopai brangiau kainuoja.
Būtent, kiekvienas turi prioritetus, kas namui, kas kelionėm, kas vaikų studijoms. Nebūtina aiškinti kaip kitiems gyventi ir kokius vyrus rinktis.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 06, 13:08)
Lietuvai nera is ko kompensuoti, ji pasaulio bankui prasiskolinusi iki kaklo.
Kam, kam taip, pasaulio bankui??? Iš kur tokią nesąmonę ištraukėt?