Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 22:51)
Kada padorumo neturintys, skundesi, kad turi dvasios negalia...

Nesuprantu, kaip skaityti. Labai, keistai, sudeti, kableliai pas tave.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 22:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72891838" data-time="1636143983"><div><p>tai man dabar siūlai skambinti šeimos draugui ir perduoti, kad jis savo gydytoją į teismą paduotų? nes jam 2 kartus plaučių uždegimą antibais išgydė. Kertinis žodis - išgydė. Na ar panaikino, užgniaužė. Esmė - jis baigėsi. Iki antibų žmogus kamavosi.
Papildyta:
Alio, Žemė kviečia Marsą.
Žmonės miršta ne nuo mistinio kovido kaipo tokio, o tiesiog jų plaučiai sudega dažniausiai</p></div></blockquote><p>Nereikia. Tiek, kad covido atveju gali tie antibai nebepadėti. Tuo ir skiriasi nuo kitų virusų po kurių užpuola bakterinė pneumonija. </p><p>Labai primityviai tai tiesiog organizmas pats save sunaikina nuo viruso besigindamas. </p>

Tai gi ka tik rasei, kad komplikaciju nebuna po virusinio persalimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 22:57

Galima tą kontroliuoti. Sunku, be abejo. Neparysi šašlų, dešrų, tortų, alaus nepumpsi, sūrumo saugotis teks. Nebūsi populiarus vietinių baliukuose, sportuoti teks, gal net medituoti, prisižiūrėti, bet gyvensi tada be infarktų apie 50-60 metų amžiaus

Na, tas tai taip. Dar širdies kraujagislių tyrimą pasidaryt reiktų. Ar bent tikrintis cholesterolį.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 05, 23:46)
Kolkas nesiskundziu neigalumu  - pakelsiu del taves.  wub.gif

Aš tai irgi nesiskundžiu 4u.gif BET: aš čia Lietuvoj, kurioje dabar rėkiama - na, ten kavinių, kirpyklų, juvelyrinių parduotuvių - kad esam atviri VISIEMS, - o realiai su neįgaliojo vežimu neįvažiuosi. Į kai kurias valstybines įstaigas Vilniuje taip pat su vežimu neįvažiuosi. Aš čia tau, Burbele, gyvenančiai UK rašau. Kartoju: UK. Jei kažką socialinėj sferoj rauki - apie skirtumus ( suprantu, kad tavo kitokie) iš karto suprastum. O dabar - na... varyk toliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 05 lapkričio 2021 - 23:03
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 05, 23:00)
Aš tai irgi nesiskundžiu - bet tai aš 4u.gif BET: aš čia Lietuvoj, kurioj rėkiama - na, ten kavinių, kirpyklų, juvelyrinių parduotuvių - kad esam atviri VISIEMS, - o realiai su neįgaliojo vežimu neįvažiuosi. Į kai kurias valstybines įstaigas Vilniuje taip pat su vežimu neįvažiuosi. Aš čia tau, Burbele, gyvenančiai UK rašau. Kartoju: UK. Jei kažką socialinėj sferoj rauki - apie skirtumus ( suprantu, kad tavo kitokie) iš karto suprastum. O dabar - na... varyk toliau.

O mes kaip nors.

O prie ko cia tu? As rasiau apie save ir tik apie save.
Tu man nepasakok savo gyvenimo.
Atsakyti

Man tai yra baisoka, kai zmones nesuvokia antibiotiku poveikio. Kad kiekviena karta naudojant atibiotika, sekanti karta galimai tau jie nebepades.

Juk jau yra zmoniu grupe, kuriem antibiotikai nebepadeda. Nebereikalo pasaulis pradejo garsiai kalbeti, apie samoninga antibiotiku naudojima, ne tik kaip vaista, bet ir maisto pramoneje.

O vat ta tema aš noriu mesti akmenį būtent į medikų, medicinos daržą. Gi dar vis antibai būna skiriami neįsigilinus kas žmogui yra. Kai man buvo 18, tai išvis gavau net 2 rūšių nuo ligos, kuri antibais negydoma. Vaikams paskutinius 2 kartus tiesiog nedaviau išrašytų. Ir tiktai nereikėjo!  Dabar! Na ar aš turiu būti kompetetinga spręsti? O kiek duoda ir negalvoja?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 06, 00:04)
O prie ko cia tu? As rasiau apie save ir tik apie save.
Tu man nepasakok savo gyvenimo.

A jau ne, nebereikia. OK.

Bet pasakosiu ne tau. Kai tik neteisingą reklamą pamatysiu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 05, 23:07)
A jau ne, nebereikia. OK.

Bet pasakosiu ne tau. Kai tik neteisingą reklamą pamatysiu.

As kadanors prasiau taves papasakoti, kaip tu gyveni realiame gyvenime? Cia tik tu vis traukei informacija is manes biggrin.gif
Atsakyti

Kokios jūs fainos 🤣

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 05, 23:49)
O mą atleisi?  blush2.gif

Tau taip wub.gif
Atsakyti

Nesuprantu, kaip skaityti. Labai, keistai, sudeti, kableliai pas tave. Papildyta: Tai gi ka tik rasei, kad komplikaciju nebuna po virusinio persalimo.
Tas "pyp" covidas yra ne šiaip peršalimas.  Šiaip tai...aš tikiu, kad šis virusiokas nėra natūralus gamtos produktas, o nedadielka pasprukus iš laboratorijos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2021 - 23:17
QUOTE(paštininkė @ 2021 11 05, 23:10)

Uz tat tave ir myliu biggrin.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 23:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72891888" data-time="1636145581"> Nesuprantu, kaip skaityti. Labai, keistai, sudeti, kableliai pas tave. Papildyta: Tai gi ka tik rasei, kad komplikaciju nebuna po virusinio persalimo.</blockquote> Tas "pyp" covidas yra ne šiaip peršalimas.  Šiaip tai...aš tikiu, kad šis virusiokas nėra natūralus gamtos produktas, o nedadielka pasprukus iš laboratorijos. 

Sitai as is karto sakiau, kai tik dar Kinijoje jis vaiksciojo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 06, 00:06)

As paprasciausiai paklausiau faktu is tavo gyvenimo ' tavo vyrai maziau uzdirbdavo uz tave?

Tu gal geriau savo vyrų žiūrėk. Aš jau su savais kaip nors išsiaiškinsiu be tavo pagalbos ax.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 06, 00:16)

Turi ji tą vairą. Gi ne prezidentinė respublika Lietuva.</p><p></p>

Tai ir valio kad turi. Bijau, kad užknis bestuburis ir paliks ji tą vairą.

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 06, 00:51)
Nereikia. Tiek, kad covido atveju gali tie antibai nebepadėti. Tuo ir skiriasi nuo kitų virusų po kurių užpuola bakterinė pneumonija. </p><p>Labai primityviai tai tiesiog organizmas pats save sunaikina nuo viruso besigindamas. </p>

Bet labai dažnai gydytojai juos išrašo. Kas iš pažįstamų sunkiai sirgo, visiems antibus rašė. Kai kam net po kelis.
Atsakyti