Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 23:01)
o kad tik nebūtų čia tiesa. Jau ne iš vieno girdžiu, kad pvz. antibų negauna. Kaip suprasti? Anksčiau jei žmogus kosti, nenustoja, net nedūsta dar, patikrina plaučius ir iš karto antibų prirašo prašo žmogus ar ne. O dabar kažkoks deficitas?

Vis nepaklausiu, pirštai neprieina:

IDOMUCIA, kaip jūs abu pasveikot? Antibų gavot? Sunkiai, lengvai?

Monteverte, o tu zinai kada ir kaip skiraimi antibiotikai?
Kas gydoma antibiotikais?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 21:41)
Bet iš tiesų taip, mokės ne tik mirtimis, bet ir finansiškai, nes antivakseriams, kurie bijo skiepų reikia mokėti už testus, nedarbingumą izoliacijoj, brangų gydymą . Ir viskas iš visų mokesčių mokėtojų kišenių. Va čia tai abidna, nėra viruso, tai ir nesikreipk š gydytojus, vietoj deguonies gryno oro įkvėpk ir Viktoro vandenuko užgerk.

yra virusas,
mielai susiskiepyčiau, jei skiepai normalūs būtų, su kovido virusu sudėtyje bigsmile.gif taip sudėtinga 21 amžiuje? tikrai tikrai? nemanau rolleyes.gif
va žiūrėk:

TicoVac 0,5 ml sudėtis
Veiklioji medžiaga yra erkinio encefalito virusas (Neudörfl padermės).
Vienoje vakcinos dozėje (0,5 ml) yra 2,4 mikrogramai inaktyvuoto erkinio encefalito viruso (Neudörfl padermės), kultivuoto naudojant viščiuko embriono ląsteles.

Pagalbinės medžiagos yra žmogaus albuminas, natrio chloridas, dinatrio fosfatas dihidratas, kalio-divandenilio fosfatas, sacharozė ir injekcinis vanduo.
Informacinio lapelio informacija gauta iš vaistai.lt

tik žinoma, man kaip veganei, turėtų pagaminti be viščiukų. Nu negi sunku tą taip padaryti 21 amžiuje, kai Marsą nori užkariauti, t.t. apgyvendinti bigsmile.gif
Mokesčius aš moku, sveikatą savo ir kitų saugoti aš noriu. Tai kokios problemos, phizer - pirmyn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 23:05)

Aš irgi. Kuo toliau tuo labiau patikėčiau jai valstybės vairą.

As taip noreciau, kad ji kada nors dirbtu ne kriziu valdymo metais, o salyginai normaliais. Bet ne veltui sakoma, Dievas "uzdeda nasta" tik isskirtiniams, kas gali patemti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 23:09)
yra virusas,
mielai susiskiepyčiau, jei skiepai normalūs būtų, su kovido virusu sudėtyje bigsmile.gif taip sudėtinga 21 amžiuje? tikrai tikrai? nemanau rolleyes.gif
va žiūrėk:

TicoVac 0,5 ml sudėtis
Veiklioji medžiaga yra erkinio encefalito virusas (Neudörfl padermės).
Vienoje vakcinos dozėje (0,5 ml) yra 2,4 mikrogramai inaktyvuoto erkinio encefalito viruso (Neudörfl padermės), kultivuoto naudojant viščiuko embriono ląsteles.

Pagalbinės medžiagos yra žmogaus albuminas, natrio chloridas, dinatrio fosfatas dihidratas, kalio-divandenilio fosfatas, sacharozė ir injekcinis vanduo.
Informacinio lapelio informacija gauta iš vaistai.lt

tik žinoma, man kaip veganei, turėtų pagaminti be viščiukų. Nu negi sunku tą taip padaryti 21 amžiuje, kai Marsą nori užkariauti, t.t. apgyvendinti bigsmile.gif
Mokesčius aš moku, sveikatą savo ir kitų saugoti aš noriu. Tai kokios problemos, phizer - pirmyn rolleyes.gif

Eiline samokslo teorija is facebook saltiniu.
Atsakyti

o kad tik nebūtų čia tiesa. Jau ne iš vieno girdžiu, kad pvz. antibų negauna. Kaip suprasti? Anksčiau jei žmogus kosti, nenustoja, net nedūsta dar, patikrina plaučius ir iš karto antibų prirašo prašo žmogus ar ne. O dabar kažkoks deficitas?

Vis nepaklausiu, pirštai neprieina:

IDOMUCIA, kaip jūs abu pasveikot? Antibų gavot? Sunkiai, lengvai?

Antibai negydo virusų. Dar vis 😃

Covid irgi virusas. 

Absoliuti dauguma "peršalimo" ligų yra virusinės. 

Antibų ne tik nereikia, bet ir negalima. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:43)
AS noriu pastebeti, kad apie mano liga pradejai kalbeti tu, ne as. Cia kad veliau, nepradetum spiekgti.

Atsakau. Skirtumas tame, kad as neturejau pasirinkimo. Jei buciau turejusi nors maziausia sansa nesusirgti buciau juo pasinaudojus. Antra. As pasiskipeijau, saugodama ne tik save, bet ir visuomene, kuriai priklausau ir be kurios neisgyvenciau. Man niekada i galva neateitu mintis, kad as visuomenei nieko neskolinga. Tikiuosi, skirtuma supratai.
Papildyta:
Tai baisu ir neteisinga...

nemeluok. Tu nesinaudojai. Tau buvo sakyta, rekomenduota - sergi, nesėdėk forume, kuriame ėdamasi, kuriame žmonės vienas kitą keikia, nesutaria, nebūk to dalimi, o stiprinkis save. Ar tu klausei? Tu tik dar įnirtingiau lindai į negatyvias diskusijas. Aš jau nekalbu apie mitybą ar žalingus įpročius. tai dabar tu valgai galbūt gerai, bet ar visada tą darei? žinoma, visi mes valgėme galima kažkada blogai, bet tai nereikia tada tokių lozungų, kad aš tai būčiau rinkusis sveikatą ir nesirgčiau jei galėčiau. Lozungai juk tavo, ne kieno kito. Aš pvz. žinau, kad anksčiau baisiai valgiau, niekas manęs teisingai nemokino, mano tėvai paprasti žmonės, patys nemokėjo
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 21:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72891770" data-time="1636140834"><div><p>Jei vertinti placiai, visuomeniskai, kad individas yra vertybe visuomenei, nes yra jos sudedamoji dalis, tai taip. Bet, jei visuomenes interesai individui nera vertybe, ar visuomene privalo saugoti toki individa, no jo paties pasirinkimo? Bet kita vertus, evoliucija yra toks nelabai gailestingas, humaniskas dalykelis.</p></div></blockquote><p>Aš ne ta prasme. </p><p>Mane visada labiausiai trigerino ne tie skaičiai tiesiogiai, o kad jiems augant prastėja bendra sveikatos pruržiūros sistemos būklė jau nekalbant apie ekonominius niuansus, o nuo kitų ligų niekas neapsaugoti ir skiepų nėra. </p><p>Kai rajono centre reik pusę val.laukt greituškės žmogui su infarktu tai yra bėda. Didelė</p>

nu jei jau taip vertint, tai yra pilna būdų negauti to infarkto, tik kaip žinia vienetai stengiasi. Aišku, aš nekalbu apie 90-100 metų žmones.
Bet jaunesni? Kodėl jie ne sveikuoliai visi? Negydykim jų.
Atsakyti

O kaip tai įtakoja moters savivertę?
Apie tokias kaip tu ar lutukė labai taikliai Fausta parašė: Lygiai tas pats ir su vargšėmis tokių zigmų žmonelėmis. Jas gąsdina Šimonytės tipo moterys, net jei pastarosios jų neskirsto į blogesnes. Jos baikščios, bailios, o be to – ir tingios. Joms visai patinka vieną kitą kotletuką suminkyti mainais į tai, kad tik nereiktų galvoti ir pačiai savimi rūpintis. Tokios šimonytės joms yra kasdienis priminimas apie jų pačių silpnybes ir nemokšiškumą, apie jų neįgalumą ir priklausomybę nuo tvirtos vyro rankos. Būtent tokios moterys daugiausiai kala kitoms kompleksus apie išvaizdą – svorį, raukšles ir krūtinės aukštį. Būtent šiosios daro kitoms spaudimą apie vestuves ir vaikus. Tuo visada užsiima tuščios puodynės: paviršiumi ir savo pranašumo paieškomis. Kol šimonytės ir armonaitės joms nesimaišo eteryje, jos jaučiasi daug saugiau su savo gyvenimo pasirinkimais.

Papildyta:
Aš irgi. Kuo toliau tuo labiau patikėčiau jai valstybės vairą.

Turi ji tą vairą. Gi ne prezidentinė respublika Lietuva.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 23:12)
Antibai negydo virusų. Dar vis 😃 Covid irgi virusas. Absoliuti dauguma "peršalimo" ligų yra virusinės. Antibų ne tik nereikia, bet ir negalima.

Butent, antibiotikai skirti bakterijom, o ne virusui naikinti.
Na bet va zmones, itikeje...

Zinoma, yra sukurti vaistai, ne antibiotikai, konkreciai herpesui, ar gripui gydyti.

Po chemoterapijos, as jau tai isisavinau, kaip teve musu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:57)
Zinai, MOnteverte, ne pirmi metai bendraujam...
TAip kaip tu bendrauji su ASaka, is serijos pramankstinti smegenukus... Cia argumentuotai, ania...

TAigi, mes visi cia ne sventi, na gal Asaka iki tokio lygmens neusiritusi. BEt diduma, sugebam buti kulturingi, net negerbdami vienas kito.

Tik Ašaka ir sugeba, jai medalis. Bet ne tau tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 22:06)
Monteverte, o tu zinai kada ir kaip skiraimi antibiotikai?
Kas gydoma antibiotikais?

tu man papasakok, ištaškyk žinias 4u.gif
Atsakyti

nu jei jau taip vertint, tai yra pilna būdų negauti to infarkto, tik kaip žinia vienetai stengiasi. Aišku, aš nekalbu apie 90-100 metų žmones.
Bet jaunesni? Kodėl jie ne sveikuoliai visi? Negydykim jų.

Dar yra genetika.

Aš prieš "negydykim". Negalima. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 22:11)
Eiline samokslo teorija is facebook saltiniu.

? iš vaistai.lt, kvailute
tai gal tu jau man ir nebepasakok apie tos antibus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 23:15)
nemeluok. Tu nesinaudojai. Tau buvo sakyta, rekomenduota - sergi, nesėdėk forume, kuriame ėdamasi, kuriame žmonės vienas kitą keikia, nesutaria, nebūk to dalimi, o stiprinkis save. Ar tu klausei? Tu tik dar įnirtingiau lindai į negatyvias diskusijas. Aš jau nekalbu apie mitybą ar žalingus įpročius. tai dabar tu valgai galbūt gerai, bet ar visada tą darei? žinoma, visi mes valgėme galima kažkada blogai, bet tai nereikia tada tokių lozungų, kad aš tai būčiau rinkusis sveikatą ir nesirgčiau jei galėčiau. Lozungai juk tavo, ne kieno kito. Aš pvz. žinau, kad anksčiau baisiai valgiau, niekas manęs teisingai nemokino, mano tėvai paprasti žmonės, patys nemokėjo

Pro ka tu cia?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 23:22)
? iš vaistai.lt, kvailute
tai gal tu jau man ir nebepasakok apie tos antibus 4u.gif

O kodel saltiniu nepateikei?

SAkai antibiotikai skirti virusams gydyti? OK, gydykis.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 22:12)
<p>Antibai negydo virusų. Dar vis 😃</p><p>Covid irgi virusas. </p><p>Absoliuti dauguma "peršalimo" ligų yra virusinės. </p><p>Antibų ne tik nereikia, bet ir negalima. </p>

tai man dabar siūlai skambinti šeimos draugui ir perduoti, kad jis savo gydytoją į teismą paduotų? nes jam 2 kartus plaučių uždegimą antibais išgydė. Kertinis žodis - išgydė. Na ar panaikino, užgniaužė. Esmė - jis baigėsi. Iki antibų žmogus kamavosi.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 22:16)
Butent, antibiotikai skirti bakterijom, o ne virusui naikinti.
Na bet va zmones, itikeje...

Zinoma, yra sukurti vaistai, ne antibiotikai, konkreciai herpesui, ar gripui gydyti.

Po chemoterapijos, as jau tai isisavinau, kaip teve musu.

Alio, Žemė kviečia Marsą.
Žmonės miršta ne nuo mistinio kovido kaipo tokio, o tiesiog jų plaučiai sudega dažniausiai
Atsakyti