Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 22:45)
Mane visada labiausiai trigerino ne tie skaičiai tiesiogiai, o kad jiems augant prastėja bendra sveikatos pruržiūros sistemos būklė jau nekalbant apie ekonominius niuansus, o nuo kitų ligų niekas neapsaugoti ir skiepų nėra. Kai rajono centre reik pusę val.laukt greituškės žmogui su infarktu tai yra bėda. Didelė.

Visiskai teisingai. Ir juk tai piktina. Tai kaina, kuria moka visuomenes nariai, uz susitelkusiu vien i savo poreikius zmoniu pasirinkima. Juk is esmes, juk paciam pasirinkime problemos kaip ir nera, probelmos yra to pasirinkimo pasekmese. Kurios itakoja musu visu gyvenima. Todel, visai suprantama, kad atsiranda priespriesa.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:26)
mirsta desimtimis.

išties, vien tik mistiškos mirtys aplink. Vis randa ir randa lauke, patalpose sukniubusius ir ne senius kokius. Nemąstei iš kur tai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 22:52)
tu skiri prieštarauja argumentuotai nuo išjuokia? kaip matau - ne. Bet tai tik tavo bėda, ne mano. Po to nesiskųsk.

Zinai, MOnteverte, ne pirmi metai bendraujam...
TAip kaip tu bendrauji su ASaka, is serijos pramankstinti smegenukus... Cia argumentuotai, ania...

TAigi, mes visi cia ne sventi, na gal Asaka iki tokio lygmens neusiritusi. BEt diduma, sugebam buti kulturingi, net negerbdami vienas kito.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:53)
Visiskai teisingai. Ir juk tai piktina. Tai kaina, kuria moka visuomenes nariai, uz susitelkusiu vien i savo poreikius zmoniu pasirinkima. Juk is esmes, juk paciam pasirinkime problemos kaip ir nera, probelmos yra to pasirinkimo pasekmese. Kurios itakoja musu visu gyvenima. Todel, visai suprantama, kad atsiranda priespriesa.

O kodel tu negali pati pasirupinti visomis savo ligomis pati? Kodel sitokius pinigus uz tavo ligu gydyma turi moketi mokesciu moketojai? Kodel uz tave reikis moketi, o uz kita jau nereikia? Tu svarbesnė pasauliui uz ta kita, uz kurio gydyma tu siulai nemoketi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 21:41)
Nu ir išvartei. Galimai buvo neteisi, bet nežinai kur, bet jau atsiprašyti turi. Suprasčiau, jei nueitų į antivakserių restoraną, tada jo, turėtų atsiprašyti. O dabar už ką ji turi atsiprašinėti? Kad jos išvaizda tau nepatinka?

Išvaizda kaip išvaizda, gal tik tas tarpas tarp dantų man asmeniškai nedailu nei ant jos, nei ant kokios Madonos. Bet gi nebadau pirštais. Esmė apie elgesį, mintis, darbus. Ji tikrai nėra pavyzdinga ar be nuodėmės. Ir neatsiprašinėja. tai kodėl Kepenis turėjo, kol jo nepaviešino kaip tu tai įvardiji?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 22:54)
išties, vien tik mistiškos mirtys aplink. Vis randa ir randa lauke, patalpose sukniubusius ir ne senius kokius. Nemąstei iš kur tai?

As ne apranojike, samokslo terijomis netikiu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:57)
Zinai, MOnteverte, ne pirmi metai bendraujam...
TAip kaip tu bendrauji su ASaka, is serijos pramankstinti smegenukus... Cia argumentuotai, ania...

TAigi, mes visi cia ne sventi, na gal Asaka iki tokio lygmens neusiritusi. BEt diduma, sugebam buti kulturingi, net negerbdami vienas kito.

Ir vel prasideda kitu niku kišimas I amzinus Moontės verkšlenimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 21:41)
Vis vien jų neįtikinsi, gydytojai sako, kad net mirdami kai kurie sako, kad viruso nėra, tik blogi gydytojai, kurie specialiai jų negydo.

o kad tik nebūtų čia tiesa. Jau ne iš vieno girdžiu, kad pvz. antibų negauna. Kaip suprasti? Anksčiau jei žmogus kosti, nenustoja, net nedūsta dar, patikrina plaučius ir iš karto antibų prirašo prašo žmogus ar ne. O dabar kažkoks deficitas?

Vis nepaklausiu, pirštai neprieina:

IDOMUCIA, kaip jūs abu pasveikot? Antibų gavot? Sunkiai, lengvai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:58)
apranojike

Apranojikė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 22:58)
Išvaizda kaip išvaizda, gal tik tas tarpas tarp dantų man asmeniškai nedailu nei ant jos, nei ant kokios Madonos. Bet gi nebadau pirštais. Esmė apie elgesį, mintis, darbus. Ji tikrai nėra pavyzdinga ar be nuodėmės. Ir neatsiprašinėja. tai kodėl Kepenis turėjo, kol jo nepaviešino kaip tu tai įvardiji?

O man Simonyte nuostabi. Zaviuosi jos protu. Turiu yda, megstu intelektu suzalotus.

VA Sirinskiene, bent jau man, bjauri tiek isore, tiek vidumi. NOrs, jos gebejimas valdyti emocijas, man daro ispudi. Na bet tai daugiau jos prigimtinis sugebejimas, nei isugdytas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 05, 23:47)
Taip ir neatsakei - tavo vyrai maziau uzdirbdavo uz tave?

O kaip tai įtakoja moters savivertę?
Apie tokias kaip tu ar lutukė labai taikliai Fausta parašė: Lygiai tas pats ir su vargšėmis tokių zigmų žmonelėmis. Jas gąsdina Šimonytės tipo moterys, net jei pastarosios jų neskirsto į blogesnes. Jos baikščios, bailios, o be to – ir tingios. Joms visai patinka vieną kitą kotletuką suminkyti mainais į tai, kad tik nereiktų galvoti ir pačiai savimi rūpintis. Tokios šimonytės joms yra kasdienis priminimas apie jų pačių silpnybes ir nemokšiškumą, apie jų neįgalumą ir priklausomybę nuo tvirtos vyro rankos. Būtent tokios moterys daugiausiai kala kitoms kompleksus apie išvaizdą – svorį, raukšles ir krūtinės aukštį. Būtent šiosios daro kitoms spaudimą apie vestuves ir vaikus. Tuo visada užsiima tuščios puodynės: paviršiumi ir savo pranašumo paieškomis. Kol šimonytės ir armonaitės joms nesimaišo eteryje, jos jaučiasi daug saugiau su savo gyvenimo pasirinkimais.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 06, 00:02)
O man Simonyte nuostabi. Zaviuosi jos protu. Turiu yda, megstu intelektu suzalotus.

Aš irgi. Kuo toliau tuo labiau patikėčiau jai valstybės vairą.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 22:02)
O kaip tai įtakoja moters savivertę?
Apie tokias kaip tu ar lutukė labai taikliai Fausta parašė: Lygiai tas pats ir su vargšėmis tokių zigmų žmonelėmis. Jas gąsdina Šimonytės tipo moterys, net jei pastarosios jų neskirsto į blogesnes. Jos baikščios, bailios, o be to – ir tingios. Joms visai patinka vieną kitą kotletuką suminkyti mainais į tai, kad tik nereiktų galvoti ir pačiai savimi rūpintis. Tokios šimonytės joms yra kasdienis priminimas apie jų pačių silpnybes ir nemokšiškumą, apie jų neįgalumą ir priklausomybę nuo tvirtos vyro rankos. Būtent tokios moterys daugiausiai kala kitoms kompleksus apie išvaizdą – svorį, raukšles ir krūtinės aukštį. Būtent šiosios daro kitoms spaudimą apie vestuves ir vaikus. Tuo visada užsiima tuščios puodynės: paviršiumi ir savo pranašumo paieškomis. Kol šimonytės ir armonaitės joms nesimaišo eteryje, jos jaučiasi daug saugiau su savo gyvenimo pasirinkimais.

O as ka nors rasiau apie saviverte? Cia tau ji susivaideno, nes greiciausiai kas rytas stovi pries veidrodi ir sakai - as save labai myliu, as save labai myliu...

As paprasciausiai paklausiau faktu is tavo gyvenimo ' tavo vyrai maziau uzdirbdavo uz tave?
Atsakyti