Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 21:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72891765" data-time="1636140400"><div><p>Liecia tiek kiek mes patys leidziames, kad liestu.

Dabar pas mus puse bendradarbiu iskrite, I darba neina ne nuo covid o nuo peršalimų. Tai dabar pradekim myzti I kelnes ir neiti I darba, kad tik neuzsikrestume.</p></div></blockquote><p>Tai mes visi prasirgom po 2 kartus. Siaubas kažkoks Tiek, kad peršalimai niekuo daugiau nesibaigia.</p>

Peršalimai neturi komplikaciju? Kiek tau metų, primink?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:33)
Jei vertinti placiai, visuomeniskai, kad individas yra vertybe visuomenei, nes yra jos sudedamoji dalis, tai taip. Bet, jei visuomenes interesai individui nera vertybe, ar visuomene privalo saugoti toki individa, no jo paties pasirinkimo? Bet kita vertus, evoliucija yra toks nelabai gailestingas, humaniskas dalykelis.

Kaip tave, istisai sergancia, visuomenė priima, taip ir kitus sergancius priimti privalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 21:38

Ar senai cia keikeisi, kaip mužikas? Tokiu epitetu net as nenaudoju, kokius tu cia rasineji daznai
Papildyta:
Baimės akys didelės.

Prie ko čia baimės akys, kai pvz. covidinius skyrius padaro vietoj vaikų pulmoniloginių, nes ten yra deguonis, nes nu nebetelpa 😃😃😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 21:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72891768" data-time="1636140645"><div><p>Ar senai cia keikeisi, kaip mužikas? Tokiu epitetu net as nenaudoju, kokius tu cia rasineji daznai
Papildyta:
Baimės akys didelės.</p></div></blockquote><p>Prie ko čia baimės akys, kai pvz. covidinius skyrius padaro vietoj vaikų pulmoniloginių, nes ten yra deguonis, nes nu nebetelpa 😃😃😃</p>

Ir ligonines pustuštės...ot maladiec.

Ir nenusipezek, kad netiesa. Mano giminaite dirba covidininku skyriuje, I kuri suvare neigalius senukus isseneliu namu. Vieni nejudantys senukai ir bobutes, specialiai peršaldyti seneliu nqmu personalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 21:42
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 22:32)

Šimonytė lygu Šėtonytė. Negi negražiai skamba? Genialiai smile.gif Bet kokius. Jei kada buvo kur neteisi kada ir kur atsiprašė, kol jos nepagavo kas?

Nu ir išvartei. Galimai buvo neteisi, bet nežinai kur, bet jau atsiprašyti turi. Suprasčiau, jei nueitų į antivakserių restoraną, tada jo, turėtų atsiprašyti. O dabar už ką ji turi atsiprašinėti? Kad jos išvaizda tau nepatinka?

QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 23:26)

Kuo toliau, tuo labiau zmones atbuks...

QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 23:28)
Iš dalies tą kainą moka visa visuomenė  įvairiom prasmėm. </p><p></p>

Šiap aš jau atbukau. Gyvenu kaip gyvenus prieš kovidą ir mane tenkina. O kad ativakseriai nervuojasi, tai lai, ar gaila. Vis vien jų neįtikinsi, gydytojai sako, kad net mirdami kai kurie sako, kad viruso nėra, tik blogi gydytojai, kurie specialiai jų negydo.

Bet iš tiesų taip, mokės ne tik mirtimis, bet ir finansiškai, nes antivakseriams, kurie bijo skiepų reikia mokėti už testus, nedarbingumą izoliacijoj, brangų gydymą . Ir viskas iš visų mokesčių mokėtojų kišenių. Va čia tai abidna, nėra viruso, tai ir nesikreipk š gydytojus, vietoj deguonies gryno oro įkvėpk ir Viktoro vandenuko užgerk.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 05, 22:37)
Kaip tave, istisai sergancia, visuomenė priima, taip ir kitus sergancius priima.

AS noriu pastebeti, kad apie mano liga pradejai kalbeti tu, ne as. Cia kad veliau, nepradetum spiekgti.

Atsakau. Skirtumas tame, kad as neturejau pasirinkimo. Jei buciau turejusi nors maziausia sansa nesusirgti buciau juo pasinaudojus. Antra. As pasiskipeijau, saugodama ne tik save, bet ir visuomene, kuriai priklausau ir be kurios neisgyvenciau. Man niekada i galva neateitu mintis, kad as visuomenei nieko neskolinga. Tikiuosi, skirtuma supratai.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 22:38)
Prie ko čia baimės akys, kai pvz. covidinius skyrius padaro vietoj vaikų pulmoniloginių, nes ten yra deguonis, nes nu nebetelpa 😃😃😃

Tai baisu ir neteisinga...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:41)
AS noriu pastebeti, kad apie mano liga pradejai kalbeti tu, ne as. Cia kad veliau, nepradetum spiekgti.

Atsakau. Skirtumas tame, kad as neturejau pasirinkimo. Jei buciau turejusi nors maziausia sansa nesusirgti buciau juo pasinaudojus. Antra. As pasiskipeijau, saugodama ne tik save, bet ir visuomene, kuriai priklausau ir be kurios neisgyvenciau. Man niekada i galva neateitu mintis, kad as visuomenei nieko neskolinga. Tikiuosi, skirtuma supratai.

Cia as isburiau is savo kristolinio apie tavo ligas? Oho..tai bent mano sugebejimai biggrin.gif tiesiog mediumas, ne kitaip, abra kadabra biggrin.gif

Jokio skirtumo nera - uz tave moka mokesciu moketojai. Pinigai nekvepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 21:45

Jei vertinti placiai, visuomeniskai, kad individas yra vertybe visuomenei, nes yra jos sudedamoji dalis, tai taip. Bet, jei visuomenes interesai individui nera vertybe, ar visuomene privalo saugoti toki individa, no jo paties pasirinkimo? Bet kita vertus, evoliucija yra toks nelabai gailestingas, humaniskas dalykelis.

Aš ne ta prasme. 

Mane visada labiausiai trigerino ne tie skaičiai tiesiogiai, o kad jiems augant prastėja bendra sveikatos pruržiūros sistemos būklė jau nekalbant apie ekonominius niuansus, o nuo kitų ligų niekas neapsaugoti ir skiepų nėra. 

Kai rajono centre reik pusę val.laukt greituškės žmogui su infarktu tai yra bėda. Didelė

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 05, 22:44)
Cia as isburiau is savo kristolinio apie tavo ligas? Oho..tai bent mano sugebejimai  biggrin.gif  tiesiog mediumas, ne kitaip, abra kadabra  biggrin.gif

Jokio skirtumo nera - uz tave moka mokesciu moketojai. Pinigai nekvepia.

Mjo....
Viltis durniu motina, o loterijos durniu tevas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 21:41)

Taip ir neatsakei - tavo vyrai maziau uzdirbdavo uz tave?
Atsakyti

Peršalimai neturi komplikaciju? Kiek tau metų, primink?

Paprastai neturi.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:47)
Mjo....
Viltis durniu motina, o loterijos durniu tevas.

O servitutinis kelias yra bendro naudojimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 21:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72891774" data-time="1636141027"><div><p>Peršalimai neturi komplikaciju? Kiek tau metų, primink?

</p></div></blockquote><p>Paprastai neturi.</p>

biggrin.gif biggrin.gif lenkiu kepurę prieš durnių.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:26)
Tu gi zmogiskai nekalbi, visus kas tau priestarauji pravardziuoji, bet kai mes esame suauge zmones, tai savo nervukus, sugebam valdyti... Ir apgarba cia ne prie ko, tai elementari kultura.

Kvaila ta tavo alegorija ir ne vietoje  mirksiukas.gif

tu skiri prieštarauja argumentuotai nuo išjuokia? kaip matau - ne. Bet tai tik tavo bėda, ne mano. Po to nesiskųsk.
Atsakyti