Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 11 05, 20:33)
biggrin.gif  biggrin.gif biggrin.gif Aš irgi nesu redaktorė, nors dirbu su tekstais.

Ot Burbelė varo: tai ji nežino, kas yra archyvas; tai nežino, kas yra darbas su tekstais. Bet ji istoriją studijavo: rimtai rimtai biggrin.gif  Kaip ir dirbo savanore su vaikais biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ooo.. atieja godų godotoja, kankinė tiesiog biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 20:35)
<p>Penktadienio vakaras. Ar laikas taip muštis? 🙃</p>

Pas tave smarvės per mažai tokiai temai. Greit krisi kovoje biggrin.gif
Atsakyti

Ooo.. atieja godų godotoja, kankinė tiesiog biggrin.gifbiggrin.gif

Papildyta:
Pas tave smarvės per mažai tokiai temai. Greit krisi kovoje biggrin.gif

Aš tiesiog truputį susimąsčiau čia visai neseniai ar labai aš teisi pliekdama tuos antivakserius. 

Žmonių įsitikinimai tokie, tai vadinasi jiems svarbi ta pozicija. 

100 proc.absoliučios tos tiesos turbūt nėra

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 20:47)
Aš tiesiog truputį susimąsčiau čia visai neseniai ar labai aš teisi pliekdama tuos antivakserius. Žmonių įsitikinimai tokie, tai vadinasi jiems svarbi ta pozicija.100 proc.absoliučios tos tiesos turbūt nėra

Manes nejaudina nei vakseriai, nei antivakseriai. Mane domina tik tai, kas susiję su manimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 20:54

Manes nejaudina nei vakseriai, nei antivakseriai. Mane domina tik tai, kas susiję su manimi.

Kažkiek visus tos temos liečia dabar

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 21:26)
debilka, originalioje pakuotėje ir papildai originalūs, o ant pakuočių surašyta kas viduje. Tu gi skiepijiesi vakcina, kurios inf. lapeliai slepiami biggrin.gif Bet kuriuos papildus gali nunešti į laboratoriją. Žmonės taip ir daro. O tau sėkmės nunešt į laboratoriją vakcinas biggrin.gif

Be prasivardziavimu neiskgali? Tu man irgi ziauriai antipatiska, bet...

Sakai, sarlatanai ir benamiai is kuriu tu linkusi pirkti papildus visa tai turi... Na na...
Jei ka, mane benamiai neskiepyjo, o vakcinos, kuria mane skiepijo, net turiu jos etikete su QR kodu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:13)
Be prasivardziavimu neiskgali? Tu man irgi ziauriai antipatiska, bet...

Sakai, sarlatanai ir benamiai is kuriu tu linkusi pirkti papildus visa tai turi... Na na...
Jei ka, mane benamiai neskiepyjo, o vakcinos, kuria mane skiepijo, net turiu jos etikete su QR kodu.

tai gal tu kalbėk žmoniškai, jei nori, kad į tave gražiai kreiptųsi? tu jau nesupranti humoro, alegorijų, hiperbolių? suprantu, kad tu nematai mano mimikų, balso negirdi, bet jei bent kiek vaizduotės turėtum ir pasitelktum racionalų protą, tai suvoktum, kad iš bomžų neperku. Tai tik alegorija, parodanti kad svarbiausia originalumas. Juk tas pats yra visur: su mašinom, kvepalais ar pn.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 21:47)
Aš tiesiog truputį susimąsčiau čia visai neseniai ar labai aš teisi pliekdama tuos antivakserius. Žmonių įsitikinimai tokie, tai vadinasi jiems svarbi ta pozicija. 100 proc.absoliučios tos tiesos turbūt nėra

As irgi panasiai. Skirtumas tik tame, kad mane nustojo jaudinti tiesos paieskos, kai kalba eina apie antivakserius. Manau tai beprasmiska. Nes teisybe yra tame, kad visi turime moketi uz savo pasirinkima. O to kaina...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 22:19)
tai gal tu kalbėk žmoniškai, jei nori, kad į tave gražiai kreiptųsi? tu jau nesupranti humoro, alegorijų, hiperbolių? suprantu, kad tu nematai mano mimikų, balso negirdi, bet jei bent kiek vaizduotės turėtum ir pasitelktum racionalų protą, tai suvoktum, kad iš bomžų neperku. Tai tik alegorija, parodanti kad svarbiausia originalumas. Juk tas pats yra visur: su mašinom, kvepalais ar pn.

Tu gi zmogiskai nekalbi, visus kas tau priestarauji pravardziuoji, bet kai mes esame suauge zmones, tai savo nervukus, sugebam valdyti... Ir apgarba cia ne prie ko, tai elementari kultura.

Kvaila ta tavo alegorija ir ne vietoje mirksiukas.gif
Bet pretenzijos, man. Paradoksas.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 22:00)
Kažkiek visus tos temos liečia dabar

Kuo toliau, tuo labiau zmones atbuks...
Dabar, kiekviena diena apsikrecia tukstanciais, mirsta desimtimis. Na ir kokia zmoniu reakcija? TAip, taip... TAi jau tapo kasdienine norma, kuri nejaudina, tai tik skaiciai. O skaiciai yra tik pretekstas, manipuliuoti jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 lapkričio 2021 - 21:27
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72891739" data-time="1636138419"><div><p>Manes nejaudina nei vakseriai, nei antivakseriai. Mane domina tik tai, kas susiję su manimi.</p></div></blockquote><p>Kažkiek visus tos temos liečia dabar</p>

Liecia tiek kiek mes patys leidziames, kad liestu.

Dabar pas mus puse bendradarbiu iskrite, I darba neina ne nuo covid o nuo peršalimų. Tai dabar pradekim myzti I kelnes ir neiti I darba, kad tik neuzsikrestume.
Atsakyti

As irgi panasiai. Skirtumas tik tame, kad mane nustojo jaudinti tiesos paieskos, kai kalba eina apie antivakserius. Manau tai beprasmiska. Nes teisybe yra tame, kad visi turime moketi uz savo pasirinkima. O to kaina...

Iš dalies tą kainą moka visa visuomenė  įvairiom prasmėm. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 05, 21:26)
Tu gi zmogiskai nekalbi, visus kas tau priestarauji pravardziuoji, bet kai mes esame suauge zmones, tai savo nervukus, sugebam valdyti... Ir

Ar senai cia keikeisi, kaip mužikas? Tokiu epitetu net as nenaudoju, kokius tu cia rasineji daznai
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 21:28)

Baimės akys didelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 21:29
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 05, 22:28)

Jei vertinti placiai, visuomeniskai, kad individas yra vertybe visuomenei, nes yra jos sudedamoji dalis, tai taip. Bet, jei visuomenes interesai individui nera vertybe, ar visuomene privalo saugoti toki individa, no jo paties pasirinkimo? Bet kita vertus, evoliucija yra toks nelabai gailestingas, humaniskas dalykelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 lapkričio 2021 - 21:34

Liecia tiek kiek mes patys leidziames, kad liestu.

Dabar pas mus puse bendradarbiu iskrite, I darba neina ne nuo covid o nuo peršalimų. Tai dabar pradekim myzti I kelnes ir neiti I darba, kad tik neuzsikrestume.

Tai mes visi prasirgom po 2 kartus. Siaubas kažkoks Tiek, kad peršalimai niekuo daugiau nesibaigia.

Atsakyti