Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Ašaka @ 2021 11 05, 18:24)
Ir vėl numeracija mano smile.gif
1. Močiutės bent žino, kas jų šalyje dedasi. O Jūsų atveju būtų gerai, kad, užuot rašinėjusi apie tai, kaip yra Lietuvoje, žiūrėtumėte, kur Jūsų taip vadinamų "šikpasių" yra reikalaujama Airijoje, kurioje gyvenate.
2. Klauskite savo airiškos valdžios, kam jie "šikpasių" reikalauja ir sovietinius himnus gieda.

Bet va Švedija, nebe Rusija, pasakų šalis patapo biggrin.gif ...
Atsakyti

Bet va Švedija, nebe Rusija, pasakų šalis patapo biggrin.gif...

Visur gerai, kur jos nėra😅

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 15:29)
Ar aš sakiau kad geresnė? Tu čia pas mus pūtiesi, visus kitus niekini, žiūrėk kad nesprogtum.

Priegluše biggrin.gif as rasiau 'nesi GYVESNĖ uz msne", o ne "geresnė"
biggrin.gif nu bet ir kvailumas bobos
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 15:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72891539" data-time="1636118184">
<div>
<p>Cia turbut is tos laimes, kad bent kazkas senmergę paėmė I zmonas. Kitaip tikrai neartų, kad islaikyti vyrą.</p>
</div>
</blockquote>
<p>tu čia apie save taip? Turėtum jaustis laiminga, kad spėjai ištekėt ir vaiką išperėt. Be penkių minučių ir būtum viena sėdėjus...</p>

Bet tai mano bachūrėlis koks užtat!!! biggrin.gif Tikras vyras.
Man dirbti nereikia, kad seima isvaziuotu paatostogauti karta metuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 16:53
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 17:22)
Kątik per teliką sakė, kad Olandija irgi priims tik pasiskiepijusius, testai netinka. O kaip tavo pačios minėta Prancūzija?
Taigi jei jauti simptomus ar turėjai kontaktą, tai niekas net nesiruošia apmokestinti tų testų. Nesvarbu skiepytas esi ar ne. Susimokėti reiks (jei valdantieji nepasiduos populizmui) už tuos, kuriems darbe reikia turėti testą kas 7-10 dienų, tai tam tikrų profesijų atstovams, turintiems kontaktinį darbą (medikai, mokytojai, pareigūnai). Ale kaip nedašunta.
O kai žmonės su simptomais testui nori užsiregistruoti, iš karto negali, nes antivakseriai prieš savaitę eiles užsiima.

man jusutelikas ne autoritetas, kai bus tada ir ziuresim.
Vis dar ieskai kuo blogesniiu pavzydziu is geresniu nesinori imti pavzydziu nu niekaip ar ne?

tai kuriu galu tuos skiepus kas 10 d darytis? tai arba visiem arba niekam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 11 05, 17:24)
Ir vėl numeracija mano smile.gif
1. Močiutės bent žino, kas jų šalyje dedasi. O Jūsų atveju būtų gerai, kad, užuot rašinėjusi apie tai, kaip yra Lietuvoje, žiūrėtumėte, kur Jūsų taip vadinamų "šikpasių" yra reikalaujama Airijoje, kurioje gyvenate.
2. Klauskite savo airiškos valdžios, kam jie "šikpasių" reikalauja ir sovietinius himnus gieda.

geriau kam? jum kad nekisciau faktus pries akis, kaip jusu valdzia susidribo su savo sikpasiais?
nebera argumentu beliko asmeniskumai?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 17:27)
Bet va Švedija, nebe Rusija, pasakų šalis patapo biggrin.gif ...

ka siandien uostai, kad tokios gliukos uzpuole?
Atsakyti
Ispanijos Konstitucinis Teismas abu karantinus pripažino antikonstituciniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 05, 18:52)
Priegluše  biggrin.gif  as rasiau 'nesi GYVESNĖ uz msne", o ne "geresnė"
biggrin.gif nu bet ir kvailumas bobos
Papildyta:

Bet tai mano bachūrėlis koks užtat!!!  biggrin.gif  Tikras vyras.

Oi persiprašau neglušės, kad blogai perskaičiau, ne negyvesnė aš, tiesiog nenoriu sunkiai sirgti jei susirgsiu.
Kažin ar nors viena LT šeima negali išvažiuoti paatostogauti į užsienį kartą metuose. Ir tokių tikrų vyrų nereikia biggrin.gif
Monteverte, iš kur čia ištraukei apie Ispaniją?
Atsakyti
Monteverte, medikės atsakymas į kepenio rašliavas:
Be to, medikė sako turinti informacijos apie itin keistus žmonių pirkinius siekiant apsisaugoti nuo koronaviruso: „Šiuo metu rinkoje atsirado esą medicinos preparatų, kurie net nėra vaistai, nėra registruoti kaip vaistai, kažkokie karvių baltymai. Juos tiesiog iššlavė iš lentynų. Tie preparatai yra visiškai neištirti su žmonėmis, tie baltymai gali visokias nepageidaujamas reakcijas sukelti, bet lentynos tuščios ir žmonės purškia į nosį tuos baltymus. Tuo tarpu vakcina yra ištirta su milijonais, dešimtim milijonų žmonių, ir mes dar keliam klausimus, ar čia tikrai reikia.“

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=88482251

Papildyta:
Tiesa, kaip tau tavo dievuko atsiprašymas antivakseriams, kai buvo pastebėtas teatre biggrin.gif
https://www.delfi.lt...a.d?id=88602181
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 19:15)
Monteverte, medikės atsakymas į kepenio rašliavas:
Be to, medikė sako turinti informacijos apie itin keistus žmonių pirkinius siekiant apsisaugoti nuo koronaviruso: „Šiuo metu rinkoje atsirado esą medicinos preparatų, kurie net nėra vaistai, nėra registruoti kaip vaistai, kažkokie karvių baltymai. Juos tiesiog iššlavė iš lentynų. Tie preparatai yra visiškai neištirti su žmonėmis, tie baltymai gali visokias nepageidaujamas reakcijas sukelti, bet lentynos tuščios ir žmonės purškia į nosį tuos baltymus. Tuo tarpu vakcina yra ištirta su milijonais, dešimtim milijonų žmonių, ir mes dar keliam klausimus, ar čia tikrai reikia.“

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=88482251
Papildyta:
Tiesa, kaip tau tavo dievuko atsiprašymas antivakseriams, kai buvo pastebėtas teatre biggrin.gif
https://www.delfi.lt...a.d?id=88602181

Maja Di, negi uzmirsai musu su MOnteverte polemika apie papildus ir ju patikimuma?
Monteverte teige, kad juos galima pirkti net pas bomza, svarbu kad pakuote butu sandari mirksiukas.gif

Tu nieko neismanai. Ne turinys pakuotes, o pakuotes sandarumas svarbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 17:57)
Oi persiprašau neglušės, kad blogai perskaičiau, ne negyvesnė aš, tiesiog nenoriu sunkiai sirgti jei susirgsiu.
Kažin ar nors viena LT šeima negali išvažiuoti paatostogauti į užsienį kartą metuose. Ir tokių tikrų vyrų nereikia biggrin.gif
Monteverte, iš kur čia ištraukei apie Ispaniją?

O tu esi simta procentu garantuota, kad sirgsi sunkiai be skiepu? O tu simta procentu garantuota, kad su skiepais nuo gripo sirgsi lengvai?

Ar tu gyvesnė už mane, kiekvienais metais skiepindamasi nuo bbž ko, nuo kas yra ir nuo ko nėra?

Ir apie vyrus ne tau buvo rasyta. Tau vyrų tema muša per paširdžius?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 11 05, 16:24)

Va va va...kuo daugiau rasysi, tuo lengviau bus izvelgti tavo personažo esybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 18:59

Priegluše biggrin.gifas rasiau 'nesi GYVESNĖ uz msne", o ne "geresnė"
biggrin.gifnu bet ir kvailumas bobos
Papildyta:
Bet tai mano bachūrėlis koks užtat!!! biggrin.gifTikras vyras.

Skirtumas, kad tu dirbi nes reikia, ir aš dirbu, nes reikia, BET man patinka  , aš save realizuoju. O tu stumi dienas;)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 19:01)
Skirtumas, kad tu dirbi nes reikia, ir aš dirbu, nes reikia, BET man patinka  , aš save realizuoju.
--------
O tu stumi dienas;)

Skirtumas, kad tau reikia dirbti, nes diedas tinginys biggrin.gif
--------'
vartotojo įkelta nuotrauka
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 19:16
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 19:23)
Ispanijos Konstitucinis Teismas abu karantinus pripažino antikonstituciniais ax.gif

Ir???
Atsakyti