Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 12:43)
ale kaip tu ten seilėjies stebėdama kas ką parašo, turbūt net baigi beskaitydama biggrin.gif  paprašyk gražiai savo nuvargusio vyro, kad gerai išbaladotų kada, gal palengvės biggrin.gif</p>

neskaityk mano postų pagal save, aš ne tu. Kam man seilėtis? Aš tiesiog tave gerai pagaunu, nes tu ant tiek kvaila, kad kaltini kitus tuo, ką pati darai biggrin.gif Geriau eik skaityk šunų enciklopediją negrybavus čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 13:17)
<p>Tu šūdinu pirštu baksnoji į kitus. Apsiplauk, tada aiškink./</p>

ne ji, čia labiau gal Raskevičius? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:13)
<p>O kas LT blogai su pirkimu internetu? Barbora ir Woltas tik zuja ir zuja.</p><p></p><p>Va, Pfeizer vaistus patvirtino nuo Covid, smagu.</p>

nu matai ir vakcinos nebereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 16:31)

<p>Durniu salyje durniai nesugeba normaliai pateikti prekiu. Pristatymas irgi problema.

Sakysim barbora mno mieste nepristatineja, jau nekalbu apie sodyba</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pats pasirinkai gyvent gluškaimy.</p>

Mano mieste irgi barbora į namus nepristatinėja. Gaila, nes žiauriai nemėgstu parduotuvėse trintis. Pradžioj kai korona prasidėjo, daug užsisakydavom, važiuodavom į kitą miesto galą atsiimti. Nu nepoatogu. Bet kiek parduotuvėse žioplių, kurie vairšto, apžiūrinėja valandą laiko ir kokią vieną prekę nusiperka. Švedijoj tikriausiai taip nėra
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72891490" data-time="1636115944"><div><p>Na tai netoli Vilniaus jei ka</p></div></blockquote><p>ir? Abu seni, tuoj nepajudėsit, miestan kraustykitės.</p>

Iki 95 metu amziaus galima vazinet automobiliu, gal ir iki 100

https://news.sky.com...estate-12457127
Atsakyti
"Kasiulevičius prabilo apie didžiausią ketvirtos bangos valdymo klaidą: kas įsako priimti tokius sprendimus"
ir vėl jis kritikuoja. Jau blogiau nei prie Verygos biggrin.gif Kada jam duos kas pasireikšt ir parodyt kaip jis koroną nušluotų? biggrin.gif

Atsakyti

Tu bijai senatves biggrin.gifTai tau nesimyli jau 50+, tai nepaeina biggrin.gif

+60

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 14:54)
Durne tu, tada nebuvo skiepų. Aš ir dabar už Švediją, kur žmonės sąmoningi. Visad buvau prieš karantinus, bet stengiqusi po parduotuves nesivalkiojau reikia nereikia. Švedijoj gominaitė gyvena, tai pasakojo kad viską net maistą žmonės internetu užsakinėjo nuo pat pradžių.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai tokia protinga, o va kuom tas svedu samoningumas pasireiskia taip ri nepasakai? lietuviu irgi daug kas pirkosi vsika online, stenegesi be reikalo nesivalkioti ir kaukes devejo ir ka gavo uz tai is svao valdzios, bizunu per kupra....
tai tu apsipresk uz ka ir pries ka tu esi is vis ar uz laisve ar uz fashizma ir prievarta?.....

visa tikrai, ir parduotuves visos uzdarytos, niekas i jas neina, i kavines irgi niekas nevaiksto? gal neperdek siek tiek?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:56)
<p>+60</p>

tai čia tu taip varai aršiai dabar, kad atmuštum tą laiką, kai jo po 60+ jau nebegalėsi? biggrin.gif
Atsakyti

tai čia tu taip varai aršiai dabar, kad atmuštum tą laiką, kai jo po 60+ jau nebegalėsi? biggrin.gif

Kai esi sveika moteris ir myli vyrą, varyt per jėgą kažkaip ir nereikia. 

Bet tau nesuprast 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:58)
<p>Kai esi sveika moteris ir myli vyrą, varyt per jėgą kažkaip ir nereikia. </p>
<p>Bet tau nesuprast </p>

sveikos ir mylinčios savo vyrą moterys nenešioja paskalų apie savo lovos reikalus visai Lietuvai jei ką ax.gif
Atsakyti

sveikos ir mylinčios savo vyrą moterys nenešioja paskalų apie savo lovos reikalus visai Lietuvai jei ką ax.gif

Ty nekomentuoja anonimiškai šių temų, nes...nu tiesiog? :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72891496" data-time="1636116382">
<div>
<p>Tu bijai senatves vartotojo įkelta nuotraukaTai tau nesimyli jau 50+, tai nepaeina vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>+60</p>

Tu galvoji, kad 60+ nesimyli ir visi nepaeina?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 15:08)
<p>Ty nekomentuoja anonimiškai šių temų, nes...nu tiesiog? biggrin.gif </p>

Vat tiesiog. Tos mylinčios moterys visai kitokios energetikos ir tipažo nei tamsta biggrin.gif
Atsakyti