Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 05, 15:20)
rimtai? kazkiap kitaip rasei pries gerus metus, sakei skiepysiesi tik del kelioniu, patiko tau tada Svedija ir saipeisi is Lietuvos valdziso sprendimu....kaip vsias pasisuka aplink  biggrin.gif

Durne tu, tada nebuvo skiepų. Aš ir dabar už Švediją, kur žmonės sąmoningi. Visad buvau prieš karantinus, bet stengiqusi po parduotuves nesivalkiojau reikia nereikia. Švedijoj gominaitė gyvena, tai pasakojo kad viską net maistą žmonės internetu užsakinėjo nuo pat pradžių.
Atsakyti

rimtai? kazkiap kitaip rasei pries gerus metus, sakei skiepysiesi tik del kelioniu, patiko tau tada Svedija ir saipeisi is Lietuvos valdziso sprendimu....kaip vsias pasisuka aplink biggrin.gif

Rimtai? blink.gifnu su mastytk tu man.... o padeti isbristi neina kitaip? nuo kitu narkotiku niekas negydo, tik nuo tu, uz kuriuos nera baudziamos atsakomybes...
O jei taip ta logika pritaikius viskam, tai viskam naikinam BK, kad galetume padeti?

Tai jei jau dabar taip zole paplitusi, kad visi paaulgiai gali isigyti, tai kaip manai dar liberalizavus daugiau istatymsu kas bus, maziau gal prades vartoti sunkiau prieinama bus?
Siuo atveju ziuriu tikejimas mokslu nebereikalinags? ir tai, ka sako mokslininkai kaip reiktu kovoti su narkotiku paplitimu ir vartojimu? bigsmile.gif
Papildyta:
tau kazko tai sudukai labai vaidenasi paskutiniu metu, nebus bedu toje srityje netycia? unsure.gif

bet vsi tiek saunu kad imat is manes pavzydi biggrin.gifpamazu gal siek tiek vsiai pasitemsit pasamoningesit biggrin.gif

pasa pasa

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 13:54)
Durne tu, tada nebuvo skiepų. Aš ir dabar už Švediją, kur žmonės sąmoningi. Visad buvau prieš karantinus, bet stengiqusi po parduotuves nesivalkiojau reikia nereikia. Švedijoj gominaitė gyvena, tai pasakojo kad viską net maistą žmonės internetu užsakinėjo nuo pat pradžių.

Svedijos sistema deja ne samoningumas. Tai melas. ten tokie patys mulkiai, tiesiog jie jau savo ekonomika suvare, tai bijojo karantinu... Nu ir gavosi, kad mirusiu nuo COVID maziau, o papildomu mirciu tai aplamai daug maziau. Tiesiog pavyko ispeti.
Dabar ten dauguma turi normalius imunitetus, kai ju kaimynai sudinus nuo vakcinu...
Vakcinos yra sudas jau atmetant pasalinius reiskinius.

Tai va Danijai nepadejo vakcinos. MAtyk ir pradesi jausti kas cia vyksta. Dabar jau yra pakankamai moksliniu duomenu. Ypac idomus, kad prasirgimas duoda daug kartu geresni imuniteta.
Net prasirgimas buvusiais variantais duoda 6-7 kartus geresni imuniteta nuo DELTOS, nei skiepijimasis sena vakcina. Nauju vakcinu nera

https://www.delfi.lt...a.d?id=88598203
Atsakyti
Montekrista, tai nebaraškini skirtumo tarp has, had, has had, had had, kad tokia pikta? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 13:54)

Ir jus Lietuvoje atidirbkit normaliai sistema produktu pirkomo internetu, tai ir Lietuvoje nebus problemu. Kaimas kryzkeleje.
Atsakyti

O kas LT blogai su pirkimu internetu? Barbora ir Woltas tik zuja ir zuja.

Va, Pfeizer vaistus patvirtino nuo Covid, smagu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:13)
<p>O kas LT blogai su pirkimu internetu? Barbora ir Woltas tik zuja ir zuja.</p><p></p><p>Va, Pfeizer vaistus patvirtino nuo Covid, smagu.</p>

Durniu salyje durniai nesugeba normaliai pateikti prekiu. Pristatymas irgi problema.
Sakysim barbora mno mieste nepristatineja, jau nekalbu apie sodyba
Atsakyti

Durniu salyje durniai nesugeba normaliai pateikti prekiu. Pristatymas irgi problema.
Sakysim barbora mno mieste nepristatineja, jau nekalbu apie sodyba

Pats pasirinkai gyvent gluškaimy.

Atsakyti
Montekrista, tau nuobodu darbe tarp raidžių, manau biggrin.gif

Siandien stebiu, kaip ruošia rusų šnipus vieno filmo filmavimui biggrin.gif
Rytoj vel bus filmuojami The Crown epizodai, gaila busiu visai kitame muziejqus gale

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:13)
<p>O kas LT blogai su pirkimu internetu? Barbora ir Woltas tik zuja ir zuja.</p><p></p><p>Va, Pfeizer vaistus patvirtino nuo Covid, smagu.</p>

Pas mus tai kiekviena parduotuve turi savo masinas ir vairuotojus, nepermokam perekupscikams uz prekiu pristatyma
Trys firmeles per visą Vilnių dirba...bože bože koks dvidesimt pirmas amzius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 14:42
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:31)
Pats pasirinkai gyvent gluškaimy.

Na tai netoli Vilniaus jei ka
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:31)
Pats pasirinkai gyvent gluškaimy

Kaip gerai, kad Anglijoje parduotuves neskirsto pristatymo I miestu ir gluškaimių rajonus.
Cia turbut tik Lietuvoje prekes vezioja tik asfaltuotais keliais biggrin.gif
Atsakyti

Na tai netoli Vilniaus jei ka

ir? Abu seni, tuoj nepajudėsit, miestan kraustykitės.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 14:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72891490" data-time="1636115944"><div><p>Na tai netoli Vilniaus jei ka</p></div></blockquote><p>ir? Abu seni, tuoj nepajudėsit, miestan kraustykitės.</p>

Tu bijai senatves biggrin.gif Tai tau nesimyli jau 50+, tai nepaeina biggrin.gif
Atsakyti