Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Valandą laiko sėdejo, numeravo, ieskojo informacijos. Ir tik po to, kai parašėm apie tabletes. Anksciau ziniu apie tai net nebuvo girdejusi, kaip suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 lapkričio 2021 - 00:01
QUOTE(Ašaka @ 2021 11 04, 23:54)
Numeracija mano.
1. Neužmirškim tokio fakto, kaip daugumos tos šalies gyventojų mentalitetas. Jei dauguma Švedijos gyventojų laikėsi rekomendacijų, daugeliui Lietuvos rekomendacijos yra tuščias garsas, jie reaguoja tik į draudimus. Pamenate, kaip Įdomučia džiaugėsi, kad pradžioje, kai jo žmonai jau buvo nustatytas koronavirusas, o ir jis pats jautė kažkokius simptomus, jam nebuvo liepta saviizoliuotis, jis dar lėkė į parduotuvę apsiprekinti, ir saviizoliavosi tik tuomet, kai jam buvo nurodyta saviizoliuotis?

Neužmirškim ir to fakto kaip Moonte mėtėsi dėl savo kovido ne kovido, keliaudama per pasaulį mirksiukas.gif
Papildyta:
6. Patikslinsiu, ne tabletės, o jų veiklioji medžiaga.

Ir kas netinka? Tai nebepasitikite farmacija ir manote, kad tą veikliąją medžiagą įkišo į nuodą? biggrin.gif
Papildyta:
8. Nieko keisto, nes bandymuose dalyvavo tik žmonės, jaučiantys vidutiniškus ("moderate") simptomus. Daugiau info apie bandymus, o taip pat apie galimas rizikas vartojant šiuos vaistus galima rasti čia:  https://science.thew...nti-covid-drug/. Beje, vienas iš rodiklių, kad vaisto šalutiniai poveikiai iki galo dar nėra ištirti, yra tai, kad jis yra patvirtintas tik jaučiantiems silpnus/vidutiniškius simptomus ir turintiems bent vieną rizikos faktorių. Šaltinis: https://www.gov.uk/g...pproved-by-mhra

o jau vakcinos, tai tiesiog mirštančiam tinkamos, prikelia iš numirusių dar gi smile.gif
Papildyta:
9. Man sunku suvokti, kas darosi atsisakančių skiepytis galvose, bet aš asmeniškai, kol atėjo eilė skiepytis, buvau per daug siaubų-baubų (dažnai visiškai nepamatuotų) apie galimas skiepų rizikas prisiskaičius, kai tuo tarpu realybėje daugiausia, ką mano aplinkoje pajuto vos keli žmonės, buvo šaltkėtys vieną naktį, šiek tiek pakilusi temperatūra vieną dieną ar "sunki galva" kaip po išgertuvių.

Ir čia normalu ar kaip? Visi su džiaugsmu turi šuoliuoti į punktus ir gauti šiuos simptomus? Ir manote, kad po tokių simptomų jums niekas negresia? Jie kažkaip išgaruoja mistiškai niekaip nepaveikdami jūsų neigiamai? Tai lygiai taip pat galima eksperimentuotis su pačiu kovidu tada
Papildyta:
10. yra gavę 6,3 proc. (vadinasi, pasiskiepys ir antra)

iš kur tokios garantijos ir dar už svetimą tautą?
Atsakyti
Dar Ašakai proto mankštos smile.gif https://www.facebook...965892263584591
Atsakyti

Nera tokios info. Na pirrmame sakinyje imanomas variantas kad mire besimyledama. Nors irgi neaisku.
Jei net jei mylejosi jaunysteje, nereiskia, kad negalejo dar karta myletis.
Jei pasakysiu, kad as esu pietaves pries numirtant, tai nereiskia, kad nepietavau mirstant...

DUOKIT NORMALIUS PAVYZDZIUS...

nu kas, apie dulkinimąsi neįdomu? Amžius jūsų panašus, tik apie svetimą sexą ir tekalbėt :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 05, 10:30)
<p>nu kas, apie dulkinimąsi neįdomu? Amžius jūsų panašus, tik apie svetimą sexą ir tekalbėt smile.gif</p>

tarė bedūsaujanti, kad Už miegamo durų niekas apie seksus nebekalba smile.gif
Atsakyti
9. Man sunku suvokti, kas darosi atsisakančių skiepytis galvose, bet aš asmeniškai, kol atėjo eilė skiepytis, buvau per daug siaubų-baubų (dažnai visiškai nepamatuotų) apie galimas skiepų rizikas prisiskaičius

Esi silpnaprote, todel ir sunku suprasti, kas dedasi protingesniu galvose.

Yra anivakseriu, kurie ten kliedi apie chipus, 5G, dreizus, va tuos tai puikiai supranti ir didizuojiesi,, kad turi kazkiek daugiau smegenu.

Bet tai tik dalis tu kurie nesiskiepija.

Ziurek, kaip tu suvoki vakcinos pavojus... Nu kad galii uzsilenkti is kartoo ar kita diena...
Zmones zinok mirsta ir tai panasu kad slepiama.
Kiek mirsta - sunku suzinot melo atmosferoje, tai nespekuliuokim.

Bet vakcinavimasis gadina bendra imuniteta. Vel kiek, nezinoma,, gal nezymiai, o gal daug. Neebuvo laiko tyrinet ir nebuvo noro tyrinet.

As ne durnas, kad kazkoki suda leisciausi kuri propoguoja profesionalus sukciai ir issigimeliai.
As nezinau apie vakcina daug, bet uztenka kad zulikai ja stumia. Aciu, jau geriau numirtii nuo viruso...

Vakseriai, nuliudinsiu, nuoo viruso mirsta labai mazai. Labai mazai, Daugiau mirsta senuku vienas kitas jaunesnis per visa LT.
Taii dar ne priezastis leistis kazkoki suda ir tapti eksperimentiniuu gyvuliu
Papildyta:
Tie visi draudimai ypac darbu ir parduotuviu, madicinine problema jau paverte politine.
Jei sutinki, kad tau leistu shuda - tai pasirasai kad esi vergas.
Dar paimi vergo pazymejima, kad arciau parduotuve butu prieinama.
Vergu kaip matau daug, cia juk baudziauninku palikuonys, komjaunuoliu vaikai... Zino tvarka.

Man su tais menkystomis nepakeliui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 lapkričio 2021 - 10:59
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 05, 12:58)

Jei sutinki, kad tau leistu shuda - tai pasirasai kad esi vergas.
Dar paimi vergo pazymejima, kad arciau parduotuve butu prieinama.
Vergu kaip matau daug, cia juk baudziauninku palikuonys, komjaunuoliu vaikai... Zino tvarka.

Man su tais menkystomis nepakeliui...

O jeigu pats nori tos vakcinos, kas tada? Aš pvz, važiavau specialiai į Vilnių, nes pas mus dar neskiepijo mano amžiaus grupės. Nereikėjo manęs įkalbinėti, prievarta versti, kai tik buvo galima, iš karto pasiimiau biggrin.gif. Ir susimokėjus būčiau, lygiai taip pat kaip už gripo ar erkinio encefalito vakciną.
Atsakyti
pirmiausia, nebutina kelias zinutes suplakti i viena ir tada numeruoti ir atsakineti i ilgiausia paklode, nu bet kaip jum patogiau biggrin.gif

QUOTE(Ašaka @ 2021 11 05, 00:54)
Numeracija mano.
1. Neužmirškim tokio fakto, kaip daugumos tos šalies gyventojų mentalitetas. Jei dauguma Švedijos gyventojų laikėsi rekomendacijų, daugeliui Lietuvos rekomendacijos yra tuščias garsas, jie reaguoja tik į draudimus. Pamenate, kaip Įdomučia džiaugėsi, kad pradžioje, kai jo žmonai jau buvo nustatytas koronavirusas, o ir jis pats jautė kažkokius simptomus, jam nebuvo liepta saviizoliuotis, jis dar lėkė į parduotuvę apsiprekinti, ir saviizoliavosi tik tuomet, kai jam buvo nurodyta saviizoliuotis?

kokretumo bus pagaliau ar ne? kokiu konkreciai rekomendaciju svedai laikosi, o lietuviai nesilaiko? saviizoliacijos? ir kaip su tuo padeda kovoti galimybiu pasai? bigsmile.gif
o gal yra atvirsksciai kai su zmonem graziai ir zmoniskai tai ir jie elgesi zmoniskai ir graziai?

o siaip man idomu jus nors viena sveda pazystat, taip pasakodama apie ju menteliteta ir kaip ten zmones elgesi biggrin.gif as jau rasiau cia pries kelis menesius pazystama svede vaziavo i Svedija atostogu, sake, nei zenklo, kad koks covidas egzistuotu, gyvenimas visiskai normalus ten.

2. Ne, tai yra mandagi forma pasakyti, kad jį laiko bekiaušiu manekenu, AiG, nors kai kas jau šifruoja šį trumpinį kaip "aukštas ir glitus"
3. Asmeniškumų nekomentuosiu.
4. Daug kas, nurodydamas procentus, turi galvoje suaugusiųjų populiaciją, tokių šalių pasaulyje yra.
5. Žr. 3 p.

aha jei nepalaikai jusu politiniu paziuriu vadinasi galima is zmogaus isvazidos siapytis, atsiminsim biggrin.gif

asmeniskumas kas konkreciai melas, kad duagumoje saliu testai mokami ar pasakymas, kad tai melas? ir siaip jum is vis nebutina komentuoti visu mano zinuciu ypac, tu , kurios net ne jum rasytos biggrin.gif

6. Patikslinsiu, ne tabletės, o jų veiklioji medžiaga.
7. Vakcinos ir vaistai nuo bet kokios ligos veikia visiškai skirtingai smile.gif
8. Nieko keisto, nes bandymuose dalyvavo tik žmonės, jaučiantys vidutiniškus ("moderate") simptomus. Daugiau info apie bandymus, o taip pat apie galimas rizikas vartojant šiuos vaistus galima rasti čia:  . Beje, vienas iš rodiklių, kad vaisto šalutiniai poveikiai iki galo dar nėra ištirti, yra tai, kad jis yra patvirtintas tik jaučiantiems silpnus/vidutiniškius simptomus ir turintiems bent vieną rizikos faktorių.

9. Man sunku suvokti, kas darosi atsisakančių skiepytis galvose, bet aš asmeniškai, kol atėjo eilė skiepytis, buvau per daug siaubų-baubų (dažnai visiškai nepamatuotų) apie galimas skiepų rizikas prisiskaičius, kai tuo tarpu realybėje daugiausia, ką mano aplinkoje pajuto vos keli žmonės, buvo šaltkėtys vieną naktį, šiek tiek pakilusi temperatūra vieną dieną ar "sunki galva" kaip po išgertuvių.
10. Na taip, 3 proc. skirtumas tarp pilnai vakcinuotų neatrodo labai didelis, tačiau tai, kad JK vien tik pirmą dozę yra gavę 6,3 proc. (vadinasi, pasiskiepys ir antra), o Lietuvoje tik 3.2 proc. neįkvepia optimizmo.

ir?
taip, tai ko steites, jei mzogus vieno nori, kito ne? doh.gif
dar kart skaitykit, nuo vaistu nemire nei vienas, kaip nuo vakcinu mire visiskai jauni sveiki zmones
jei noresiu susirasiu dekui, jokiu nuorodu neprasiau. Jie nepatvirtinti, kaip veikiantys si konkretu virusa iki galo, kaip vaistai saugus patvirtinti jau seniai.

tai gal paklauskit zmoniu, vietoj to kad rasinetumet visiskas nesamones apie geitsus, chipus ir plokscia zeme? Galu gale ar butina visu argumentus suprasti, kas kaip nori taip lai elgesi, iki siol niekam tai nekliuvo, na buvo meginimas Andriukaicio prasumti privalomus skiepus einanciu i darzeli vaiku, bet konstitucinis teismas atmete, kiek pamenu, kaip priestaraujanti zmogaus teisem...

o skaityti irgi visi glaim daug ko, tame ir esme moketi analizuoti ir atsirinkti kas tau atrodo geriausia yra ne tik vakcina yra ir konkretus zmogus. ir ci ajokiso prievartos negaletu buti.

nepasiverkit del tu 3 procentu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 12:56)
O jeigu pats nori tos vakcinos, kas tada? Aš pvz, važiavau specialiai į Vilnių, nes pas mus dar neskiepijo mano amžiaus grupės. Nereikėjo manęs įkalbinėti, prievarta versti, kai tik buvo galima, iš karto pasiimiau biggrin.gif. Ir susimokėjus būčiau, lygiai taip pat kaip už gripo ar erkinio encefalito vakciną.

Pamirsti ka pati rasineji, sakei skeipysies vein del kelioniu ir visu kitu privilegiju ar ne taip? ar tikrai butum butum skiepijusi, jei visiskai visiem viskas butu vienodai nepriklausomai nuo skiepu?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 05, 11:56)

Buna kad vakcinuotis reikia, sakysim pazistu asmeni po sudetingo gydymo, nugalejo vezi, bet imunitetas sudirbtas. Tiesa pries tai prasirges COVD, bet po visokiu ten chemiju gydytojai nezino, kaip viskas sunaikinta. Sake reikia skiepytis.

Yra zmoniu su gretutinemis. Kurie gali neatlaikyti.
Vakcina ir sukure tokiems.

Bet viska paverte polittika, politinio pazeminimo ir paklusnumo aktu. Teisingai gydytojai, bijos, kad zmones aplamai nepasitikes vakcinomis. Antivakseriams, tiems tikriems kurie pries medicina ateina aukso amzius
Atsakyti
Seimo narė prisipažįsta, kad nuo 13 metų vartoja narkotikus, partijos kolega, cituoju:
„narkotikų dekriminalizavimo laukia ir M.Danielės bendrapartietis, „Kanapių kultūros dienų“ organizatorius Nerijus Vitkauskas, kuris LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ nepabijojo prisipažinti apie 10 metų rūkantis kanapes. Jeigu būtų sučiuptas, jam grėstų baudžiamoji atsakomybė. Taigi jis aktyviai kovoja ir už narkotikų dekriminalizavimą, o ateityje pasisako ir už legalizavimą“.
Štai kokie LR Seimo nariai ir jų vertybės.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 05, 13:14)
Buna kad vakcinuotis reikia, sakysim pazistu asmeni po sudetingo gydymo, nugalejo vezi, bet imunitetas sudirbtas. Tiesa pries tai prasirges COVD, bet po visokiu ten chemiju gydytojai nezino, kaip viskas sunaikinta. Sake reikia skiepytis.

Yra zmoniu su gretutinemis. Kurie gali neatlaikyti.
Vakcina ir sukure tokiems.

Bet viska paverte polittika, politinio pazeminimo ir paklusnumo aktu. Teisingai gydytojai, bijos, kad zmones aplamai nepasitikes vakcinomis. Antivakseriams, tiems tikriems kurie pries medicina ateina aukso amzius

butent, pati vakcina turetu buti benefitas, o ne bilietas i pramogas. Kas nori vakcinuojasi, kas nori ne , o visa kita visiem turetu buti vienodai.
o dabar kuo labiau gruda zmonem, tuo labiau norisi priesintis, instinktyviai...nes nu zmones ne durno supranta, kad valdziai tai dzin ju sveikata is tikro...tada kyla logiska sklausimas, o tai kam sitas perdetas brukimas, kokia kam is to nauda...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 05, 12:26)

Monteverte, "nepaėjo", sočiai užteko kelis kartus išgirst/paskaityt Valiaus Ąžuolo kliedesius. Ačiū, nereikia
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 05, 12:17)
Seimo narė prisipažįsta, kad nuo 13 metų vartoja narkotikus, partijos kolega, cituoju:
„narkotikų dekriminalizavimo laukia ir M.Danielės bendrapartietis, „Kanapių kultūros dienų“ organizatorius Nerijus Vitkauskas, kuris LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ nepabijojo prisipažinti apie 10 metų rūkantis kanapes. Jeigu būtų sučiuptas, jam grėstų baudžiamoji atsakomybė. Taigi jis aktyviai kovoja ir už narkotikų dekriminalizavimą, o ateityje pasisako ir už legalizavimą“.
Štai kokie LR Seimo nariai ir jų vertybės.

blink.gif blink.gif blink.gif
aš be žodžių
Šalaševičiūtė tai buvo gražiai atstatydinta, kai dėl kyšio medikams prisipažino.
Tai kaip bus dabar? Ką teletabės tai atsakys? rolleyes.gif
Atsakyti