Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

„Mūsų departamentas buvo informuotas, kad socialiniame tinkle „Facebook“ buvo pateikta informacija, liečianti alkoholinių gėrimų vartojimą. Departamentas į šią informaciją tikrai sureagavo. Akivaizdu, kad, jeigu būtų leidžiama vartoti alkoholinius gėrimus tokiose vietose, tai būtų Administracinio nusižengimo kodekso 284 straipsnio pažeidimas. Šiame straipsnyje teigiama, kad draudžiamas alkoholis tam tikrose vietose, išskyrus mažmeninės prekybos ir viešojo maitinimo vietas, kuriose savivaldybės administracijos leista pardavinėti alkoholinius gėrimus. Leidimą suteikia atitinkama licencija, tai šiuo atveju namų restoranas tos licencijos neturi“, – komentavo jis.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...aikli--21287001

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...aikli--21287001
Ale kokiose knaipėse šalies vadovas lankosi. blink.gif .. . Dar į gustuko piceriją liko nuvažiuoti. Tada tikrai savo ambicingą planą pasieks.... Ar dar daugiau LT likę antivakserių zabegalkių.?
Nesuprantu kaip jis toks aukštas, jei neturi stuburo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 04, 11:18)
Ar dar daugiau LT likę antivakserių zabegalkių.?

Turi stubura, nera kvailas kaip jus teletabes ir nenori laizyti Lanzberginiam globalistiniam klanui isanges...

MB va ka tik paklause Vokietijos virusologo pasisakymo, ( ne kokio ten is ukaboriu bet patariancioo vyriausybei), kuris atvirai ragina baigti ta vakcinu propoganda, nes vakcinuoti ir yra dabartines epidemijos varancioji jega. Vakcinuoti reikia tik pazeidziamus del amziaus ir ligu.

Bet jus teletabes, susileisit ir ozio slapimo, jei jums pasakys, kad geras...

Neduodu linko, nes vistiek vokiskai jus nei bum bum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 04 lapkričio 2021 - 11:25
B2 lygis 'mano vardas yra Petrutė, aš gyventi Lietuvoje'. rolleyes.gif
Trisdesimtmetės, dvidesimtmetes anglų turi kalbeti, kaip lietuviu kalba...nebent glušos iki negaliu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 04, 10:33)

B2
Geba suprasti sudėtingų tekstų tiek konkrečiomis, tiek abstrakčiomis temomis pagrindines mintis.

Na sugebi suprasti apie ka eina kalba.

Suprasti, tai yra visiskai ne tas pats, kas kalbeti. Bet kokią kalbą mes pirma pradedame suprasti, o tik gerokai vėliau gebame pradeti kalbeti...daug maž normaliai.
Atsakyti

Norejau Bahamuose apsigyvent, bet sala nusiaube tafunas.
Papildyta:
B2
Geba suprasti sudėtingų tekstų tiek konkrečiomis, tiek abstrakčiomis temomis pagrindines mintis.

Na sugebi suprasti apie ka eina kalba.

Nors tuos pazymejimus LT zinom, kaip duoda... uz pakisas...

:D Žinoma, tu sakai, tu žinai :) 

Atsakyti

Kalbu menkas zinojimas - susiaurina informacijos gavimoo galimybes ir skatina silpnaprotyste.
Vystosi sunkesnis teletabiskumo atvejas

Kalbas reikia mokėti. Žinoti galima šimtą kalbų, o va mokėti-kur kas mažiau.  

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 04, 13:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72890765" data-time="1636015709">
<div>
<p>Kalbu menkas zinojimas - susiaurina informacijos gavimoo galimybes ir skatina silpnaprotyste.

Vystosi sunkesnis teletabiskumo atvejas</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kalbas reikia mokėti. Žinoti galima šimtą kalbų, o va mokėti-kur kas mažiau.  </p>

Tada greitai, be googlinimo paaiskink skirtumą tarp siu triju sakinių:

She had sex before she died.
She had had sex before she died.
She has had sex before she died.
Atsakyti

:D Aga, tuoj, kai tik lietuviškai rašyti be klaidų :D Galėsim papais pasimatuot :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 16:51)
Man vienodai, svarbu, kad man gerai, kodel man turi rupeti, tai kas negerai kitiems? Ar ne tokiu kredo vadovaujasi antivakseriai... As niekam nieko neskolinga.

ne to klausiau, bet tiek to...ne visi sugeba prisipazinti klyde...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 03, 19:28)
Iš tikrųjų graudu. Gal į kitą Astrauskaiįs mitingą ir jis eis mitinguoti prie Seimo biggrin.gif . Beveik visoje Europoje tie testai mokami, kai kur net į darbą neskiepytų neįleidžia, jokių testų nepripažįsta. O čia nori, kad kuo daugiau pasiskiepytų, bet vetuoja įstaymą blink.gif . Jau geriau gražiu būti pasirenka, o ne protingu. Žino, kad protaujantys piliečiai vis vien jau už jį kituose rinkimuose nebalsuos, tai nors marsiečių balsus susirinks biggrin.gif .
O šiaip, nors mano laisvės ir nevaržomos, bet man ne tas pats, aš nesutinku, kad iš mano mokamų mokesčių būtų remiami antivakserių išsidirbinėjimai.
Datom mitingą prie prezidentūros ar ką biggrin.gif

kur kur mokami?konkrecias salis isvardinsi, nes as tokiu nezinau...beveik visoje Europoje jie is vis nereikalaujami. Italija vienintele bande prastumti privalomus skiepus, bet mitingai nesibaigia ten, dar Pranzucija su med personalu bande..o dar kur?
Airijoje neprivalomi nei skiepai, nei testai. O testai nemokami, jei nori pasidaryti.mokami tik tada, kai nori is salies isvykti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 19:48)
Neatmetu galimybes. Ypac, mitingas gali isprovokuoti, jei Seimas priims istatyma del seimu, o ausktas ir grazus ji vetuos.

nu ir jusu skoniai del vyru su maja di.... unsure.gif jei nauseda grazus, tai as balerina... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 04, 12:18)

Ale kokiose knaipėse šalies vadovas lankosi. blink.gif .. . Dar į gustuko piceriją liko nuvažiuoti. Tada tikrai savo ambicingą planą pasieks.... Ar dar daugiau LT likę antivakserių zabegalkių.?

uztat naujoji valdzia jau nebetiki pasirodo mokslu, spjauna i PSO rekomendacijas ir suteiks galimybe pijokauti jaunimui nuo 18, o kam nesinori gerti, gales suktinuke sutraukti...lafa ne gyvenimas, kazin del to GB reikes?
per daug matyt prasiblaive lietuviai.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 04, 13:41)
<p>:D Aga, tuoj, kai tik lietuviškai rašyti be klaidų biggrin.gif Galėsim papais pasimatuot biggrin.gif</p>

Tai sakai B2 tau užtenka? biggrin.gif
Ar paaiškinti skirtumą, glušpetre?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 04, 14:19)
uztat naujoji valdzia jau nebetiki pasirodo mokslu, spjauna i PSO rekomendacijas ir suteiks galimybe pijokauti jaunimui nuo 18, o kam nesinori gerti, gales suktinuke sutraukti...lafa ne gyvenimas, kazin del to GB reikes?
per daug matyt prasiblaive lietuviai.... biggrin.gif

Kas cia vėl Lietuvoje? Bandoma tautą nugirdyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 lapkričio 2021 - 14:30
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 04, 16:11)
kur kur mokami?konkrecias salis isvardinsi, nes as tokiu nezinau...beveik visoje Europoje jie is vis nereikalaujami. Italija vienintele bande prastumti privalomus skiepus, bet mitingai nesibaigia ten, dar Pranzucija su med personalu bande..o dar kur?
Airijoje neprivalomi nei skiepai, nei testai. O testai nemokami, jei nori pasidaryti.mokami tik tada, kai nori is salies isvykti.
Papildyta:

nu ir jusu skoniai del vyru su maja di.... unsure.gif jei nauseda grazus, tai as balerina... biggrin.gif

Italijoje tai net į darbą nenueisi neskiepytas, apie kokius dar mokamus testus? Jie ten net nereikalingi, nes tik su skiepu tam tikrą darbą gali dirbti. O kodėl pamiršai mūsų kaimynus latvius? Dabar tingiu ieškoti kur mokami kur ne, bet kiek skaitau, tose šalyse, kur mažas procentas pasiskiepijusių, tai mokami.
Ne man jis gražus, jis pats sau gražus, negi nedaeina. Fui man tokie vyrai, kurie patys savimi grožisi...

Kas žinot, kada Seime bus svarstoma ar atmesti berniuko veto. Na tikiuosi bus atmesta, labai teisingai Dulkys pasakė, pritariu 100 proc: užtenka į valstybės gyvenimą žiūrėti vaikų akimis, nes milijonai iš biudžeto, skiriami nepasiskiepijusių asmenų įgeidžiams tenkinti, galėtų būti nukreipti finansuoti mokslinius tyrimus arba kelti medikų atlyginimus.

Taiklios J. Erlicko įžvalgos biggrin.gif :
Išdalinau savo virusą... Užkrėčiau gimines ir artimuosius. Kas pasakys, kiek dar liko gyvų?.. Guliu prijungtas prie ventiliuojamo grabo ir galvoju: gal reikėjo pasiskiepyt? Bet va tie šalutiniai poveikiai: darbas, vargas, gyvenimas...
......
Kitados man buvo įskiepytos tikrosios vertybės. Skiepijo tėvai, mokytojai, visai nepažįstami žmonės... Būdamas vaikas pasipriešinti negalėjau. Ir kas išėjo? Nei padėties, nei pinigų... Ir amžinas netikrų vertybių ilgesys.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 04, 14:31)
......
Kitados man buvo įskiepytos tikrosios vertybės. Skiepijo tėvai, mokytojai, visai nepažįstami žmonės... Būdamas vaikas pasipriešinti negalėjau. Ir kas išėjo? Nei padėties, nei pinigų... Ir amžinas netikrų vertybių ilgesys.

Ka tu cia dabar parasei?

Tu girta?

Kaip tu gali dabar priesintis tikroms vertybems, kurias iskiepyjo nepažystami žmones? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 lapkričio 2021 - 14:52
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 04, 16:38)
Ka tu cia dabar pqrasei?

Tu girta?

Kaip tu gali dabar priesintis tikroms vertybems, kurias iskiepyjo nepažystami žmones?  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu nesupranti Erlicko? Vargšelė...
Atsakyti