QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 16:51)
Man vienodai, svarbu, kad man gerai, kodel man turi rupeti, tai kas negerai kitiems? Ar ne tokiu kredo vadovaujasi antivakseriai... As niekam nieko neskolinga.
ne to klausiau, bet tiek to...ne visi sugeba prisipazinti klyde...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 03, 19:28)
Iš tikrųjų graudu. Gal į kitą Astrauskaiįs mitingą ir jis eis mitinguoti prie Seimo

. Beveik visoje Europoje tie testai mokami, kai kur net į darbą neskiepytų neįleidžia, jokių testų nepripažįsta. O čia nori, kad kuo daugiau pasiskiepytų, bet vetuoja įstaymą

. Jau geriau gražiu būti pasirenka, o ne protingu. Žino, kad protaujantys piliečiai vis vien jau už jį kituose rinkimuose nebalsuos, tai nors marsiečių balsus susirinks

.
O šiaip, nors mano laisvės ir nevaržomos, bet man ne tas pats, aš nesutinku, kad iš mano mokamų mokesčių būtų remiami antivakserių išsidirbinėjimai.
Datom mitingą prie prezidentūros ar ką
kur kur mokami?konkrecias salis isvardinsi, nes as tokiu nezinau...beveik visoje Europoje jie is vis nereikalaujami. Italija vienintele bande prastumti privalomus skiepus, bet mitingai nesibaigia ten, dar Pranzucija su med personalu bande..o dar kur?
Airijoje neprivalomi nei skiepai, nei testai. O testai nemokami, jei nori pasidaryti.mokami tik tada, kai nori is salies isvykti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 19:48)
Neatmetu galimybes. Ypac, mitingas gali isprovokuoti, jei Seimas priims istatyma del seimu, o ausktas ir grazus ji vetuos.
nu ir jusu skoniai del vyru su maja di....

jei nauseda grazus, tai as balerina...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 04, 12:18)
Ale kokiose knaipėse šalies vadovas lankosi.

.. . Dar į gustuko piceriją liko nuvažiuoti. Tada tikrai savo ambicingą planą pasieks.... Ar dar daugiau LT likę antivakserių zabegalkių.?
Nesuprantu kaip jis toks aukštas, jei neturi stuburo
uztat naujoji valdzia jau nebetiki pasirodo mokslu, spjauna i PSO rekomendacijas ir suteiks galimybe pijokauti jaunimui nuo 18, o kam nesinori gerti, gales suktinuke sutraukti...lafa ne gyvenimas, kazin del to GB reikes?
per daug matyt prasiblaive lietuviai....