QUOTE(Ašaka @ 2021 11 03, 21:29)
Tiek pat "įtikina" kiek Mokytojos Astros ar Filosofės Nidos kliedesiai. Jei tokį "žanrą" mėgstat, tai mes EP savo Uspaskichą EP turim, kam dar rumunų atstovo EP klausytis?
Tu lygini Europos Parlamentą su Lietuvos vietinemis zvaigzdutemis? Džyyyyyz...nejau nebeliko argumentų? Mąstyk truputį :

Tas jusu Uspaskychas tik agurkus moka sukti ir su Jurgeleviciute giedoti. Ar jis isvis tiek moka anglu kalba, kad galetu laisvai angliskai kalbeti?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 03, 21:35)
tai jums normalu užtušuotos sutartys? daug tokių pasirašėte gyvenime? na tada sunku su jumis apie ką ir kalbėtis

ar manote, kad tai netikra ir jis kokį tai Helouvyno personažą vaidino?
Man rodos gal ji kazkada ir buvo ta is tušuotojų nomenklaturos. Dabar penCija, tai bent cia pasišvaisto.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 21:47)
O kodel tu puoli i asmeniskumus?
TAu ASaka civilizuotai, be asmeniskumu, apie
O kodel tu mamkose laižai išanges teletabėms? Reikia pripazinimo?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 11 03, 22:08)
Taip, normalu, rimtose sutartyse yra skyrius, aptariantis, ką šalys laiko konfidencialia informacija (ir ši informacija, viešinant sutartis, yra neviešinama/uždengiama). Pvz., Lietuvos viešųjų pirkimų įstatymas nurodo, kad konfidencialia informacija gali būti, įskaitant, bet ja neapsiribojant, komercinė (gamybinė) paslaptis.
O šiaip, man irgi sunku Jums ką nors paaiškinti

, tai Jūs paklausėt, aš atsakiau, tai gal ties tuo ir baigiam
Nu ir eik megzti anukams kojines cia nesivalkiojus

po mamkas.
Zinok mamkose aukstas pareigas uzimancios moterys nesilanko - zemas lygis, nes neduok die kas suzinotu is kolegu ...pasmerktų. O vaidinti cia mes visos vaidinam. As pavyzdziui cia esu balerina

.
Nuobodi ta teletabių tema, ane? Parsivadalojai čia jau su visam turbūt? Na gerai, linksmink liaudı, tau galima