Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 11 03, 19:53)
o aš nesutinku, kad mano mokami mokesčiai prisidėtų prie savivaldybių darbuotojų algų, pvz. kokio Šimašiaus. Nu ir ką dabar man daryti? Ką patartum? biggrin.gif

OK, paliedziam savivaldybes, atliedziam visus darbuotojus. Paziuresiu, kaip tu gyvensi biggrin.gif

Is tavo parasymo, supratau, neturi jokio supratimo uz ka atsakingos savivaldybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 lapkričio 2021 - 19:13
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 19:12)

Is tavo parasymo, supratau, neturi jokio supratimo uz ka atsakingos savivaldybes.

Uzz prisivogima sau kadencijos laikotarpiu.

Atsipeikek, jau nematai kas vyksta? Gi esi ne 16 metu, kad galvotum, kad ten kazkas rupinasi savo miestu.

Paskutiniai kurie rupinosi savo miestais ir rajonais buvo vykdomieji komitetai, priziurimi Kompartijos.
Jie tai rupinosi, aisku remuose sovieines ideologines doktrinos ir su visais sovietiniais trukumais. Aisku pavogdavo, bet cia buvo antraeilis dalykas, Baime TSKP ir KGB buvo kur kas didesne.
Matem, koks tas rupestis buvo varganas

Dabar tai visiems nusispjaut konkreciai ir atvirai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 03, 20:27)
Uzz prisivogima sau kadencijos laikotarpiu.

Atsipeikek, jau nematai kas vyksta? Gi esi ne 16 metu, kad galvotum, kad ten kazkas rupinasi savo miestu.

Paskutiniai kurie rupinosi savo miestais ir rajonais buvo vykdomieji komitetai, priziurimi Kompartijos.
Jie tai rupinosi, aisku remuose sovieines ideologines doktrinos ir su visais sovietiniais trukumais. Aisku pavogdavo, bet cia buvo antraeilis dalykas, Baime TSKP ir KGB buvo kur kas didesne.
Matem, koks tas rupestis buvo varganas

Dabar tai visiems nusispjaut konkreciai ir atvirai

Idomucia, as ne is tu kurie vekia ir aimanuoja, sorry, man tai neidomu.
Nei tu pirmas, nei paskutinis. Dar pries tave buvo toks TAcitas, kuris sake "O laikai, o paprociai!" O tempora, o mores!

Bet, ka miestietis darytu, tarkim ziema, kaip prades snigti, kas organizuos keliu valymus? Oooooo, tarkim vasara, kas organizuos siuksliu isvezima? Cia tik toks mazmozis, kuri gali protu aprepti, as jau nerasau, apie sudetingesnius dalykus, kuriuos sprendzia savivaldybese, seniunijose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 lapkričio 2021 - 19:38
Uz ka atsako lape patekusi i vistide?

Uz lapiukus...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 03, 20:36)
Uz ka atsako lape patekusi i vistide?

Uz lapiukus...

Sakai lape ziema, pasirupina keliais, ar pasirupina sivesti is jos siuksles?

Koneveikti tu gali, cia kaip ir norma tapo. Bet darbus kazkas privalo padaryti, ir kad jie daromi, ir del to mes net nepastebim, tampa kaip ir norma, tai tik parodo, kad neblogai su tuo susitvarko. Kad tai net nera kazkoks privalumas, nes nesusidurei, su kalnais siuksliu mieste.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 19:36)

Bet, ka miestietis darytu, tarkim ziema, kaip prades snigti, kas organizuos keliu valymus? Oooooo, tarkim vasara,

Rusu laikais, tai organizuodavo sniego valymus. Prisimenu tokius irengimus... vaziuodavo, sniegas patekdavo ii transportavimo juosta ir byredavo i privaziavusi sunkvezimi, tu sunkvezimiu buvo daug.
Dabar manau, kad net technikos neturi, gerai pasnigtu tai butu ragas... Tik sustumti i sona tesugeba maksimum.

Vasara laistydavo gatves... Nuos rusu laiku nemaciau kad laistytu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 03, 20:43)
Rusu laikais, tai organizuodavo sniego valymus. Prisimenu tokius irengimus... vaziuodavo, sniegas patekdavo ii transportavimo juosta ir byredavo i privaziavusi sunkvezimi, tu sunkvezimiu buvo daug.
Dabar manau, kad net technikos neturi, gerai pasnigtu tai butu ragas... Tik sustumti i sona tesugeba maksimum.

Vasara laistydavo gatves... Nuos rusu laiku nemaciau kad laistytu

Sakai, musu zmones iseitu savanoriskai valyt kelius... Abejoju.
TAigi, neziurint i tai, kad visose strukturose galima rasti nesaziningus zmones, kurie piktnaudziauja savo padetimi, bet savivaldybiu darbas, ten dirbantys zmones, atlieka svarbias funkcijas, be kuriu, mums gyvenimelis apkarstu.
Atsakyti
https://kolesa-uploa...age8-result.jpg

Va tokias prisimenu. Dabar ju jau nera
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 03 lapkričio 2021 - 19:52
Ne, kur tau, cia toks gargaras...
Maciau Vingio parke, toks mazas traktoriukas su sukanciu sepeciu, keliukus vale. Man patiko, greitai ir gerai, nereikia zmogui su kastuvu mojuoti.

Kazkas tokio
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 lapkričio 2021 - 20:06
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 19:36)
Bet, ka miestietis darytu, tarkim ziema, kaip prades snigti, kas organizuos keliu valymus? Oooooo, tarkim vasara, kas organizuos siuksliu isvezima? Cia tik toks mazmozis, kuri gali protu aprepti, as jau nerasau, apie sudetingesnius dalykus, kuriuos sprendzia savivaldybese, seniunijose.

tai Šimašius Vilniui kelius valo? Galimai, nesiginčysiu, man jis ir panašus į kiemsargį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 03, 21:07)
tai Šimašius Vilniui kelius valo? Galimai, nesiginčysiu, man jis ir panašus į kiemsargį biggrin.gif

O Simasius yra savivaldybiu visi darbuotojai, kuriem nenori algu moketi? Geras.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 20:10)
O Simasius yra savivaldybiu visi darbuotojai, kuriem nenori algu moketi? Geras.

kaip dabar matyti, kad tu nemoki teksto įsiskaityti. Kaip ant delno. Aš juk tik jį paminėjau smile.gif
"pvz. kokio Šimašiaus"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 03 lapkričio 2021 - 21:02