Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 03, 16:36)
tai pagaliau sustinki, kad negalima dalinti jokiu privilegiiju del skiepu, nes tai asmeninis pasirinkimas? o salygos visiem vienodos turi buti, nes visi gali pernesti ir uzkresti?
o atsakome lai prisiima keikveinas zmogus uz save.
nes dabar suteikti medicinines paslaugas, gydyti tik pasiskiepyjusius, kai jiem leidziama klajoti kur nori, net sergant yra nusikaltimas...

Man vienodai, svarbu, kad man gerai, kodel man turi rupeti, tai kas negerai kitiems? Ar ne tokiu kredo vadovaujasi antivakseriai... As niekam nieko neskolinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 lapkričio 2021 - 16:03
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 15:51)
Man vienodai, svarbu, kad man gerai, kodel man turi rupeti, tai kas negerai kitiems? Ar ne tokiu kredo vadovaujasi antivakseriai... As niekam nieko neskolinga.

Tu irgi antivakserė, kad vadovaujiesi antivakserių kredo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 03, 15:24)
kuo neaiškūs?
"We are well renowned for publishing The BMJ (mostly referred to as the British Medical Journal) - one of the world’s top four most cited general medical journals with a 27.604 impact factor. (Impact Factors are used to measure the importance of a journal by calculating the number of times selected articles are cited within the last few years. The higher the impact factor, the more highly ranked the journal. It is one tool you can use to compare journals in a subject category.)"

turime Lietuvoje geresnių žurnalų? Šimonytė gal kokį leidžia? bigsmile.gif

Bet kokiu atveju - tik nepabėkit po to mirksiukas.gif

Nepabėgsiu, tik tiek, kad BMJ info paskelbė tik vakar, tačiau joje mažai informacijos, nėra aišku, ar Ventavia Research Group buvo vienintelė bendrovė, atlikusi vakcinos bandymus, ar nurodyti pažeidimai tikrai buvo padaryti, o jei buvo padaryti, ir kiek jie galėjo įtakoti bendrus bandymų rezultatus.
Atsakyti
Džiugu, turime šiek tiek prezidento smile.gif
"G.Nausėdos veto: nepasirašė pataisų dėl prievolės darbuotojams apsimokėti testus"
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 03, 18:29)
Džiugu, turime šiek tiek prezidento smile.gif
"G.Nausėdos veto: nepasirašė pataisų dėl prievolės darbuotojams apsimokėti testus"

Esminiai zodziai. Maja Di savo prognozese buvo teisi. Prezidentas grazus ir aukstas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 17:33)
Esminiai zodziai. Maja Di savo prognozese buvo teisi. Prezidentas grazus ir aukstas.

Tavo žodis prieš prezidento - nulis sveikų.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 11 03, 17:21)
Nepabėgsiu, tik tiek, kad BMJ info paskelbė tik vakar, tačiau joje mažai informacijos, nėra aišku, ar Ventavia Research Group buvo vienintelė bendrovė, atlikusi vakcinos bandymus, ar nurodyti pažeidimai tikrai buvo padaryti, o jei buvo padaryti, ir kiek jie galėjo įtakoti bendrus bandymų rezultatus.

O šis video kaip? Irgi neįtikina? https://www.facebook...627518415086446
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 17:33)

taip esminiai, kad čia nepasišiukšlino, nepabėgo, kai jo reikia. Sekantis žingsnis būtų paleisti seimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 03, 18:45)

taip esminiai, kad čia nepasišiukšlino, nepabėgo, kai jo reikia. Sekantis žingsnis būtų paleisti seimą smile.gif

Tu to tikiesi is auksto ir grazaus... Na na.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 03, 20:02)
Tu to tikiesi is auksto ir grazaus... Na na.

Iš tikrųjų graudu. Gal į kitą Astrauskaiįs mitingą ir jis eis mitinguoti prie Seimo biggrin.gif . Beveik visoje Europoje tie testai mokami, kai kur net į darbą neskiepytų neįleidžia, jokių testų nepripažįsta. O čia nori, kad kuo daugiau pasiskiepytų, bet vetuoja įstaymą blink.gif . Jau geriau gražiu būti pasirenka, o ne protingu. Žino, kad protaujantys piliečiai vis vien jau už jį kituose rinkimuose nebalsuos, tai nors marsiečių balsus susirinks biggrin.gif .
O šiaip, nors mano laisvės ir nevaržomos, bet man ne tas pats, aš nesutinku, kad iš mano mokamų mokesčių būtų remiami antivakserių išsidirbinėjimai.
Datom mitingą prie prezidentūros ar ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 03, 18:28)
. Beveik visoje Europoje tie testai mokami, kai kur net į darbą neskiepytų neįleidžia, jokių testų nepripažįsta.

biggrin.gif Kuriose konkreciai šalyse taip yra? Ar ir toliau triesi miltais bile triesti? Nosies neiskiši is Lietuvos, tai ir kalbek tik apie Lietuvą, o ne savo psichines holiucinacijas rasinek apie kitas šalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 lapkričio 2021 - 18:38
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 03, 19:28)
Iš tikrųjų graudu. Gal į kitą Astrauskaiįs mitingą ir jis eis mitinguoti prie Seimo biggrin.gif . Beveik visoje Europoje tie testai mokami, kai kur net į darbą neskiepytų neįleidžia, jokių testų nepripažįsta. O čia nori, kad kuo daugiau pasiskiepytų, bet vetuoja įstaymą blink.gif . Jau geriau gražiu būti pasirenka, o ne protingu. Žino, kad protaujantys piliečiai vis vien jau už jį kituose rinkimuose nebalsuos, tai nors marsiečių balsus susirinks biggrin.gif .
O šiaip, nors mano laisvės ir nevaržomos, bet man ne tas pats, aš nesutinku, kad iš mano mokamų mokesčių būtų remiami antivakserių išsidirbinėjimai.

Neatmetu galimybes. Ypac, mitingas gali isprovokuoti, jei Seimas priims istatyma del seimu, o ausktas ir grazus ji vetuos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 11 03, 18:28)

o aš nesutinku, kad mano mokami mokesčiai prisidėtų prie savivaldybių darbuotojų algų, pvz. kokio Šimašiaus. Nu ir ką dabar man daryti? Ką patartum? biggrin.gif
Atsakyti